queenobscene

Valborg

Kategori: Party

Har superhöga klackar på mej ikväll, och skiter fullständigt i att jag blir typ två meter lång..! Drar in till stan nu för valborgsfirande..! :)

Shoes

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Fastnade såklart på http://www.nastygal.com/ och började kolla på skor också. Wowwww vad det finns mycket fina shoezzz. Vill så gärna ha ett par Night Walks, så jävla coola..!

Shorts

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Halleluja. Så jävla snygga shorts, Nasty Gal levererar som vanligt..! Frågan är bara hur man ska ha råd med alla dessa..? Kan inte välja vilka jag gillar mest..

My perfect weekend

Kategori: Everyday life

 

 

Last night

Kategori: Party

Café le fil du Resoir, Tapaz & sen Helsing.

 

The Doors

Kategori: Music

Musik ger ett starkare rus än något annat.

Wine coloured lips and cigarette smoke

Kategori: Party

Telegrafen hade tydligen 22årsgräns idag, så vi gick till ett superfancy place som heter Café le fil du Rasoir istället. Nu blire vin & trevligheter, ciao..!

Like a lady

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Blev trött på att jag alltid har mitt hår likadant. Blev en snoffstoffs istället, hahaha :) Vad tycks..? Nu drar jag till stan för mys på Telegrafen. Puss..!

 

Stay in school

Kategori: Everyday life

Har haft en jääävligt produktiv eftermiddag/kväll..! O MAJJ GAD. Har först varit ute & övningskört på körskolan, sen en gång med pappa, och sen EN GÅNG TILL med pappa! (Fan vad jag vill ha mitt körkort nu...) Dessutom har jag precis pluggat matte i två jävla timmar, kommer inte ihåg senaste gången det hände until today. Blir jag godkänd i matte b är jag mer än nöjd :) Stay in school kidzzzzz. Annars kanske ni börjar se ut såhär?:
"Bljnfkrlha nhjfkeahjla.. Ggjrkal..!" - Emmy Sjöström

Rocket queen

Kategori: Clothes/shoes/outfits

New stuff

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Skorna köpte jag idag & väskan för ett tag sen, men började använda den idag :) Ber om ursäkt för dom kassa bilderna, men jag orkade inte gå in för det hahahaha. Ni fattar ju hur dom ser ut, riiight.

You had ONE job..!

Kategori: Everyday life

Bad pappa köpa Loka Banan/Kiwano till mej. Visade honom tillochmed hur flaskan ser ut, för han brukar alltid köpa fel sak.. Ber jag honom köpa sojamjölk så kommer han hem med juice typ. Han kom hem med denna:
Började asgarva för jag hade verkligen visat honom hur flaskan såg ut i verkligheten.. Hahahaha. Kanske bara är roligt om man känner min pappa?!?!?!?!? Men Hallon/persika var också very good, heheHE.

Toxic Vision

Kategori: Clothes/shoes/outfits

HELVETE VAD JAG VILL HA MAIDENROCKEN. Åh. Kostar ju "bara" 2000 spänn..

"Old" pictures

Kategori: Modelling

Senza Modello

Kategori: Allmänt

Fick besked idag från Senza, jag blev antagen..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Blev ungefär såhär glad (om inte lite gladare):

Style by Tyra

Kategori: Allmänt

Var & hämtade detta supertjejiga paket från Style by Tyra hemma hos min pojkvän. Det var min jumpsuit!!!!!!!!! Slänger upp en bild på den imorgon :)

Pretty girls & Satan

Kategori: Allmänt

Busig

Kategori: Allmänt

Är på så busigt humör..! Vill ut på äventyr & hitta på massa hyss typ. Känns inte helt okej att helgen redan är över. Det är fucking måndag. Bluuääh. Det var ju nyss fredag..?!?!?! Jag är inte färdig med att ha helg än!!!

Sun + best friends + coffe = <3

Kategori: Allmänt

Faaaaan vad det är underbart väder..! Snart är det sommar, I can feel it..! Hehe.
Var & fikade med min bästa vän Ellinor efter skolan. Det var jävligt gött! :) Hoppas ni har haft en fin dag också.

Meow

Kategori: Allmänt

Senza Modello

Kategori: Allmänt

Var på casting idag för en modellagentur som heter Senza Modello. Det kändes som att det gick bra, får besked om jag blir antagen om en vecka typ.. Håll tummarna hihi. :)

Lördag

Kategori: Allmänt

Var ute & åt på Harrys med några gamla polare, sen stack jag och världens bästa Bella till Tapaz och tog ett par öl, hoho. Härlig kväll..! :) Var tvungen att åka hem tidigt för jag skulle på ett important meeting idag, oh la laaaaa, vad spännande.. Hehehe!

We just like to party

Kategori: Allmänt

Hade en riktigt aaaaaaaawesome kväll igår med massa fina brudar..! Tapaz, harrys, metalbaren, hamnkrogen sen metalbaren igen..!

Black on black

Kategori: Allmänt

Laddar upp inför en utekväll med ma' gurlz. Har på mej min nya klänning, som jag köpte i Linköping påväg upp till idre. 100 spänn, ett riktigt kaaaaaaaaaap. Ciao..!

Whoopsie!

Kategori: Allmänt

Hahaha, tyckte detta var jätteroligt. Vet inte riktigt varför faktiskt. Egentligen är det ju bara synd om dom stackarna, THE SHAME OF FALLING ON THE RUNWAY. Men hahaha ändå. Älskar tjejen på första bilden som verkligen attackerar golvet..! Vilken brud asså. Hahaha

What's up pussycat

Kategori: Allmänt


Denna skönhet är påväg hem till mej nu, åhåhåhååå..! (Jumpsuiten då alltså, inte tjejen hahaha)

Kate Moss

Kategori: Allmänt

Så vackert. Så fruktansvärt vackert. Fullkomlig perfektion..!

Hell yes

Kategori: Allmänt

Idag är jag på bra humör som fan. Har fått två erbjudanden om fotograferingar och lite annat smått och gott, som förhoppningsvis kommer leda till lite fler modelljobb i framtiden, hihihiHIHII! Jävligt gött att det börjar hända lite saker.. :)

Loka likes mash-ups

Kategori: Allmänt

FY FAN VAD GOD BANAN KIWANO ÄR..! Avlider lite så gott. Och jag är egentligen värsta lokamotståndaren, är Ramlösa trogen efter som jag är helsingborgare. Men dom har ju ändå blivit sålda till Carlsberg I think så jag vänsterprasslar lite. Ångrar absolut inget. Hahaha.
Har ni inte testat den så måste ni göra det, tror inte man kan dö lycklig innan man smakat. Helt seriöst.

David Lee Roth

Kategori: Allmänt

"Hey, I heard you missed us, we're back! I brought my pencil!"

Runnin' with the devil

Kategori: Allmänt


Har gått och blivit nyförälskad i Van Halen, så fruktansvärt bra..!

Angelica Blick

Kategori: Allmänt

H&Ms modeller

Kategori: Allmänt

Asså wtf. Var nyss inne på H&Ms hemsida och kollade lite, this is what I found:
Ser ni det..? Dom klipper in olika huvuden, men använder samma kropp till alla studiobilder. Blev helt äcklad typ haha, det ser sjuuuuuuuukt läskigt ut..?!?!?!?!!?!!! VARFÖR GÖR DOM SÅ..?!?!?!?!?
Här är en till tjej som fått samma ansikte använt på flera olika bilder med olika kläder också:
Asså vad i helvete. Dom har tillochmed gett henne uppsatt hår & glasögon på en av alla likadana ansiktsbilder. Än en gång, VARFÖR..?!?!?!?!!?!????!

Reckless life

Kategori: Allmänt

Idag har varit en fin dag. Solsken och gaaaanska varmt utomhus. Var nyss ute & övningskörde en stund med pappa, och nu sitter jag här och lyssnar på Guns n roses - Reckless life. Jävligt gött..!

Oh my god, look what the cat dragged in

Kategori: Allmänt


Idre II

Kategori: Allmänt

Några blandade bilder från Idre :) Vi hade världens mysigaste vecka. Solsken och freakin' asvarmt alla dagar förutom igår (söndag). Varje dag gick man upp vid åtta, halv nio, nio-ish sen ut i backen & åka som fan för att sen sätta sej på något mysigt café & dricka öl i solen.. Life is gooooooood..!
Kom på att jag inte har några bilder på skidåkning alls, bara massa bilder på öl typ hahahaha. Så kan det gå!

Idre

Kategori: Allmänt

'
Vi har det jääävligt gött här i Idre. Idag var det soligt så det blev ett par öl på Vildmarksnästets uteservering, hihi.

On the road again

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag & min älskling på tåget mot Linköping :) I Linköping blir vi hämtade med bil sen bär det är mot Idre..! Vi ska åka skidor, wie..! :D

Backstage/after the show

Kategori: Allmänt

Runway

Kategori: Allmänt

Good night

Kategori: Allmänt

Nu är klockan 04.37 och jag har tvingat min pojkvän att sitta uppe med mej och kolla en massa Top Model avsnitt, hehehe. Go'natt..!

Rain

Kategori: Allmänt

Grått och lite lagom regning ute, perfekt väder för en snabb nattcigg.

Her eyes are rocket ships

Kategori: Allmänt

Morticia Addams

Kategori: Allmänt

Igår så var det en snubbe som tyckte jag såg ut som en blond Morticia Addams. Jag blev freakin' överlycklig, hon är min #1 girlcrush. Så jääävla snygg..!

Last night

Kategori: Allmänt

I do black on black, back to back, let's go..!

Kategori: Allmänt

Nu drar jag hem till Anna for some drinks, sen sticker vi in till stan, woop woop..!

Out of this world

Kategori: Allmänt

Birthday wishes

Kategori: Allmänt

Två bilder från min födelsedag, när alla som var med på solid hairs visning sjöng "Vi gratulerar" för mej. Satt på golvet och blev generad, som man alltid blir när massa folk sjunger för en.. Men det var verkligen en underbar dag, längtar redan till min nästa födelsedag, hehe..

Dresses

Kategori: Allmänt

3

Kategori: Allmänt



Coffee + Sushi

Kategori: Allmänt


Jag & Sarah, min barndomsvän. Vi hade inte träffats på 4-5 år förrän idag, så vi hade massor att snacka om..! Vi hade en asbra eftermiddag, först kaffe på Café Viva & sen sushi på Kyoto :)

Trashy

Kategori: Allmänt

Nu blir det fika i stan med en barndomsvän, mys..!

Shopping

Kategori: Allmänt

Beautiful

Kategori: Allmänt

Denna bilden behövde ett eget inlägg. Fan vad snygg hon är..

Danielle Evans

Kategori: Allmänt

Har roat mej med att kolla igenom Americas next top model säsong 6 för typ 219847386 gången. Alltså. Jag är helt jävla förälskad i denna tjejen. Hon är så s j u k t snygg. Kolla hennes näsa liksom, den har såna perfekta markerade näsvingar, som är så förbannat fint. Hon verkar så sjukt rolig & charmig också, det är ju också ett stort plus! Wa-wa-wi-wa vilken kvinna! Haha.

Pretty girls in ugly clothes

Kategori: Allmänt

Träffade the lovely Ms. Anna idag för en fika & en liten runda på stan. Vi körde en klassiker och gick in på H&M och testade some ugly clothes, hehehe. (Det gör vi nästan varje gång vi ses... Hihi) Idag hittade vi en sexig fängelseoutfit. Det kändes ungefär som att ha pyjamas på sej, så den var i alla fall skön!
Vi var också på TGR och testade några tuffa brillor. Har ni varit där? Allting är sjukt billigt, solglasögonen kostade 40 spänn/paret!

My partner in crime

Kategori: Allmänt

Black and white

Kategori: Allmänt

"Backstagebilder" från Drottning Blankas hair & make-up show. Jag & finaste Susanna.

Smokin'

Kategori: Allmänt

Metal on metal

Kategori: Allmänt



Barnvakt + Earth hour

Kategori: Allmänt



Igårkväll så var jag & min pojkvän barnvakter till hans två små kusiner. Världens sötaste barn! Har aldrig varit barnvakt innan, så var lite nervös innan hehe.. Men dom sov nästan under hela tiden som vi var där, så det gick bra..! Haha.

Det var också earth hour under kvällen, så vi släckte såklart.