queenobscene

Ten Seconds to Love

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Jobbat på restaurangen idag 13 - 18. Nu vankas det fest hos min barndomsvän Moa som fyller 18..! :) (Grattis finis..! <3) Inviger min nya klänning/tunika/whatever från Bik-Bok ikväll :)

Wanties

Kategori: Clothes/shoes/outfits

!!!

Kategori: Pretty little thingies

Home of the free

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Idag hade jag på mej mina american tights som jag köpte igår. 99 spänn på New Yorker, vilket kap..! :D Så jävla snygga & sköna som fan..! Grymt.
 
Har spenderat dagen med att gå till banken & fixat så jag kan betala på internet (finally..) och sedan stack jag ner till Hamnkrogen i stan och mötte upp massa vänner! Tog ett par öl & snackade skit, sen drog vi till ett annat ställe i Helsingborg och kollade på fotbollen ett tag. Nu ska jag packa inför imorgon, då jag åker tillbaka till blekinge och ska jobba.. Yay!
 
 
 
 
 

The gypsy queen, she was straight from hell

Kategori: Pretty little thingies

 

Tuesday

Kategori: Everyday life

Tisdag. Är så jävla trött. Var ju som sagt uppe vid sju (uschuschuschvadtidigt), inne i Helsingborg halv nio, gjorde lite datortester på körskolan, körlektion i två timmar, bussen hem, kollade ett avsnitt sex and the city (jagberoendejagvet), fixade dom bilderna till inlägget under (jaallaärtagnaidagomghahaha), gjorde mat, tittade på mer sex and the city (jagärberoendejagvet), somnade i soffan & vaknade upp helt yr & fattade inte vilken dag det var. Tisdag.

I'm your gun

Kategori: Clothes/shoes/outfits

animated avatar maker

Go on, be a devil

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Fick hjälp av min pojkvän igår att beställa hem världens ballaste trosor. Åh. Längtar tills dom dyker upp..!
 

...

Kategori: Everyday life

Väckarklockan ringde klockan 07.00. Vem fan är så dum och bokar in en körlektion klockan 09.10 på sommarlovet?!? Tydligen jag.. Jippie..!
 

Ridiculously gorgeous

Kategori: Pretty little thingies

Satan's finest

Kategori:

Glad midsommar..!

Kategori: Everyday life

Hard workin' girl

Kategori: Everyday life

Jag befinner mej just nu i Norje Boke (Blekinge, aaa där Sweden Rock hålls) där jag jobbar som servitris på en liten restaurang vid vattnet. Kanske blir lite sisådär med uppdatering medans jag är här, har inte så mycket tid jag är ledig på (iaf inte efter nästa vecka..).
 
Ska iallafall försöka hitta tid att skriva, och något roligt att skriva om..!
 

Girls night

Kategori: Party

I onsdags var jag ute med några tjejkompisar & drack öl på Hampan. A great night..!!
 

Photoshoot

Kategori: Modelling

Blev uppring av en tjej från min agentur i onsdags förmiddag, hon behövde någon som kunde ställa upp på en plåtning på onsdagkväll. Jag sa ja, så snart kommer jag & en kille som heter Armand vara på förstasidan i Helsingborgs Dagblads bilaga om city! Fun fun..!
 
In the making, haha. Helt okej bil va..? :)

FUCK MY LIFE

Kategori: Everyday life

 
 
HELVETE. Alltså. Min spotify free-tid är slut!!!!!!!!! Har typ använt min spotify 2 gånger (!!!!!!!!) denna månaden! VAFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNN. 
 
Vill ha premium, såklart, det är bäst, men jag har inte gått till banken och fixat så jag kan betala med mitt kort på internet :) Så nope..! Bra jobbat! Helvete.
 

...

Kategori: Everyday life

 
Saknar min näsring. Mucho. Gjorde världens skummaste bild, (as you can see) hahaha. Hade egentligen bara tre, stora bilder på hela ansiktet, men insåg efter ett tag att jag var helt sjukt pittögd på bilden jag använt så det fick bli såhär istället. Hahahaha, things get weird around 2 in the morning... Aja. Näsring. Saknar. Ni fattar!

The Glimmer Twins

Kategori: Music

Stones la upp den här bilden på Facebook, var bara tvungen att sno & slänga upp den här. The glimmer twins, still going strong! Underbart att se :) 
 
Det finns inga coolare än Mick, Charlie, Keith & Ronnie. Levande legender & genier.

Lita Ford - Living Like a Runaway

Kategori: Music

 
Satte mej och lyssnade igenom Lita Fords nyaste skiva "Living Like a Runaway". Blev inte allt för imponerad. Såhär i efterhand är det nog inte en enda låt jag vill lyssna på igen, tyvärr.. Tycker Lita är en otroligt cool kvinna, men ingen av låtarna tilltalade mej.
 
I den tredje låten "The Mask" låter det som att stämmorna i bakgrunden & även Litas lead vocals har fått en riktigt konstig & överdriven autotuneinställning.. Vet inte om det är mina öron som luras, eller om det är meningen att det ska låta så, eller om det inte är autotune at all, men jag tycker det låter hemskt fake.
 
Titelspåret på skivan, "Living Like a Runaway", låter väldigt country & "drömlik" haha. Lite för radiovänligt. Låter också som konstig autotune på vissa få ställen? Hjälp! Haha.
 
Väntade med spänning på att få höra sista låten "A Song to Slit Your Wrists By", då Nikki Sixx har varit med och skrivit den. Jävlar vad industrial! Inte min grej. Där liggen en synth som påminner så jävla mycket om någon slinga i en Marilyn Mansonlåt.
 
Nä, det var inget för mej helt enkelt! Drar igång "Cherry Bomb" med The Runaways & njuter av unga Lita istället!

He's such a beautiful girl

Kategori: Pretty little thingies

Andrej Pejic. Ni har säkert sett honom förut i tidningar eller på bloggar. Bara jag som blir helt tagen? Han är ju en sjukt snygg tjej!!!! Herrejävlar. Så spännande utseende.
 
Jag gjorde misstaget att kolla in en intervju med honom på youtube och blev megabesviken. Han pratar sådär jättegay, hahaha. Jag hade hoppats att han antingen hade haft mörk, manlig röst eller superkvinnlig.. Men icke. Men i vilket fall som helst är han ju spännande att titta på!
 

Great monday

Kategori: Everyday life

Invigde mina nya byxor, stack ner till stan & fikade med Oskar, Ellinor, Arvid & Jonte. Efter fikan var vi sugna på öl, så vi gick bort till ett ställe som heter Pitchers & kollade på fotboll. Riktigt rolig kväll!

Party

Kategori: Party

Igår drog jag iväg till Helsingborg för att fira Madde & Elin som nyss fyllt 18! :) En hemmafest i ett fint hus med många trevliga människor. Kass musik men bra stämning! Haha.

Jag hade på mej mina nya skor, som är en storlek för små. Vad gör det? tänkte jag när jag köpte dom. Svaret på den frågan fick jag igår. AJ AJ AJ. Skoskav x 100000000000..! Madde fick ge mej en piggy back ride till bussen när det var dags att dra oss ner mot stan & Metalbaren. 

Hoppade av bussen, tog av mej skorna och gick i bara strumpor hem till pappas lägenhet och bytte skor. Good god vad skönt, hahaha.



Efter skobytet traskade jag ner i stan & mötte upp dom andra på Metalbaren. Dom spelade mycket bättre musik än vanligt, så det blev röj!!! Haha. Blev en sväng till Lila efter att Metalbaren stängde, sen tog jag bussen hem 03.36. Väl hemma satte jag mej och kollade på Sex and the city till klockan halv sex, hahaha. Gött!

Shopping

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Blev en tur till väla idag med mamma :) Hittade så jävla mycket fint. 




Sweden Rock Festival - Lördag 9 Juni

Kategori: Music

Äntligen var det lördag. Dagen jag sett fram emot hur länge som helst. Dagen då jag äntligen skulle få se mitt favoritband Mötley Crüe!!! Hade fjärilar i magen hela dagen, haha. 

Hur som helst, första bandet vi såg var Hell. Så jävla coolt band, har ni inte hört dom får ni kolla upp det! Det var en riktigt bra show med både piskor och "blod". Fantastiskt!



Solen sken & det var verkligen perfekt festivalväder. Nästa band vi skulle kika på var Bonafide. Vi slog oss ner i gräset framför Zeppelin stage och lyssnade. En bra spelning!



Efter Bonafides kanonavslut på konserten med deras Sweden Rock-soundtrack "Fill your head with rock" var det dags att gå till Festival Stage och kolla in Bad Company. 


Slaughter var nästa band, jag var sjukt stoked på att få se dom. Vi stog nästan längst fram & trots det misslyckades vi med att fånga någon av dom ca en miljard plektrum (utan överdrift) som kastades ut, haha.. Men vad gör det, vi fick njuta av en grym spelning.

Slaughter.

Lynyrd Skynyrd var up next, så vi gick tillbaka till Festival Stage och ställde oss så långt fram vi kunde komma. Några i taget fick springa iväg och handla nödvändigheter (öl) medans dom andra stod kvar så att inga jävlar skulle sno våra platser. haha.
 
Lynyrd Skynyrd gjorde en grym spelning. Coolast i bandet är Rickey Medlocke, en av gitarristerna. Haha, han verkar vara så jävla skön!

Rickey Medlocke längst till höger -->

Skynyrds spelning var bra som fan. Bästa låten var Simple Man.

Efter spelningen stod vi kvar på våra platsen och väntade in the Crüe. Två timmars väntetid, men det kändes som typ 5 minuter. Det var riktigt trångt där vi stod (fast jag lyckades sätta mej ner, score) fast det var 2 timmar kvar.. Många Mötleyfans, fint att se. Hihi. 

Och så. Äntligen. Bandet kom ut på scenen, jag trodde jag skulle dö av lycka. Där stod dom, Vince, Nikki, Mick & Tommy, mindre än 10 meter ifrån mej. MÖTLEY FUCKING CRÜE. Helt overkligt. Dom körde igång spelningen med "Wild Side" och jag sjöng/skrek som aldrig förr, haha. Kunde inte fatta det. Helt underbart. Efter Wild Side körde dom "Live Wire" och sen min absoluta favoritlåt av mitt absoluta favoritband: "Too Fast For Love". Blev så jävla lycklig, vet inte hur jävla många gånger jag lyssnat på den låten och bara känt lycka av att få höra den komma ut ur ett par högtalare.. Detta var 1000 gånger bättre, att känna basen under fötterna och titta upp och se Nikki Sixx ungefär 1 och en halv meter ifrån sej.. Så overkligt.



Dom körde Saints of Los Angeles, från senaste skivan med samma namn. Trodde inte många i publiken skulle uppskatta den men det verkade så, alla sjöng med (vackert? Nää.. Hahaha) och klappade.

"Shout at the Devil" var helt jävla underbar. Min favoritlåt, näst efter Too Fast For Love. Många nävar i luften: "Shout! Shout! Shout" och röjet var på topp!! Hell yes.

Blev väldigt positivt överraskad när dom körde "Don't Go Away Mad (Just Go Away)", den var förvånansvärt bra!! Hade inte väntat mej att dom skulle köra den överhuvudtaget. "Same Old Situation" var också kick-ass, likaså "Looks That Kill". Dom hade (såklart) med sej två brudar uppe på scenen *busvissel* haha.

"Primal Scream", "Piece of Your Action" & "Smokin in the Boys Room" följdes av Tommy Lees episka trumsolo och minst lika episka drum-o-coaster..! Hahaha. Dubstep blev det också (såklart.. Tommys nya grej hahaha.) men vad fan gör det? Det var riktigt fett. Filmade en liten snutt, men iPhones ljudupptagning är inte den bästa.. Tänker inte plåga er med ett dåligt videoklipp, så ni får en GIF med bilder från videon istället, haha :)

http://www.picasion.com/Efter solot hade pågått ett tag så sa Tommy: "This is my favorite part. You know what? I've got an extra seat up here. Who wants to ride with me?" Jag ställde mej på tå och skrek (ber om ursäkt till dom som stod framför mej, hahaha), men tyvärr.. Nån tjej som hette Veronica fick åka med. Har aldrig varit så avundsjuk i mitt liv! Hahahahaha. Fan vad hon måste varit lycklig.

Efter solot körde dom "Dr. Feelgood". Dudeeeee vilken energikick alla fick. Blev riktigt bra stämning & jag var in heaven! Efter den käftsmällen till låt kom en till, nämligen "Girls, Girls, Girls". Vince mumlade någonting i micken om att dom älskar att spela i Sverige för att vi har så många "hot babes". Damn straight att vi har det! Hahaha.

Pianot roddades fram medans bandet chillade back stage ett tag. Det var uppdukat för "Home Sweet Home". Tommy satte sej vid pianot och spelade den välkända melodin :) Så vackert.. Allsång infann sej.

Som avslut på en KICK-ASS spelning körde dom "Kickstart My Heart". AHHHHHHH så freaking bra. Nikki spottade fakeblod, jag fick i håret & ansiktet hahaha. Min kompis Ellinor fick också i ansiktet, men hon trodde det var hon som blödde som fan för jag hade råkat armbåga henne ashårt hahahaha. Fick skrika till henne att det var Nikki som spottat för att hindra att hon skulle freaka ur totalt, hahaha ;) 

Hoppade upp och ner med nävarna pumpandes, svetten rinnandes och håret svingandes och sjöng med från djupet av mitt hjärta och var bara så otroligt lycklig. När dom sista tonerna klingade ut ställde roddarna ut massa hinkar vid scenen. Fuck yes, blod! Insåg jag, och trängde mej ännu närmare en av hinkarna, just to make sure att jag skulle få på mej hahahaha. Och japp, Nikki plockade upp den och kastade den rakt på mej och dom andra som stod bredvid mej. Hahaha, felt freakin' awesome maaaaaaaaaaan. Såklart nöjde han sej inte med det, utan plockade upp en till hink & kastade den, precis då öppnade jag munnen, så fick hela munnen fylld med "blod". Men det gjorde inget för det luktade och smakade chokladpudding. Hahaha, så underbart.

Efter konserten var jag i ett euforiskt tillstånd hahaha. Jag skojar inte. Var helt hög. Hög på Mötley Crüe. Jag hade precis sett mitt favoritband live. Som jag velat hur länge som helst. Mina idoler & mina hjältar. Ni får tycka att jag är hur töntig som helst, men jag började gråta av lycka över att äntligen ha sett dom. Fick inte fram ett enda ord, bara glädjetårar & leenden. Mötley Crüe - I Love You!

Svettiga, mörbultade, dränkta i "blod" & lyckligast i hela världen!


Det perfekta slutet på en underbar festival..!

Sweden Rock Festival - Fredag 8 Juni

Kategori: Music

Fredagen kickades igång med Axel Rudi Pell & givetvis, ett par öl inne på festivalområdet. Tror inte ni förstår hur skönt jag tycker det är att äntligen vara 18, haha.

Nästa band var Gamma Ray. Sååå jävla bra. Blev röjigt, och trots kylan & regnet blev jag så jävla varm av allt hoppande & headbangande. Underbart!

Jag & min älskling under Gamma Ray. Kärlek!

Regnet började forsa, verkligen FORSA ner lagom till att Blue Öyster Cult skulle inta Festival stage. Typiskt. Jaja, vad gör lite regn? Jo, det gör rätt mycket när man inte har speciellt vattentåliga kläder på sej, hahaha. Jag fick tag på ett söndrigt parasoll som vi stog under ett tag. Blev fotade av en snubbe från Aftonbladet också:

Efter ett tag blev det alldeles för jobbigt att stå och hålla upp det där jävla parasollet, så någon kom med världens smartaste ide. "Vi kan sitta under handikappsrampen!" Sagt och gjort, vi krälade oss in under den lilla rampen och satt där med helt okej view över scenen! Jackpot..! 


 
Blev svinglad när Blue Öyster spelade "Godzilla" & "Cities on flame with rock and roll". Riktigt bra!! 

Efter ett tag avtog regnet och vi vågade oss ut från vår lilla grotta, haha. Oskar ville se Ugly Kid Joe, jag är inget fan av dom direkt, men självklart följde jag med! Har inget direkt att säga om den spelningen mer än att det var jävligt kallt ute, haha.

Nu var det dags för The Darkness! Vi lyckades ta oss jävligt långt fram utan att ens försöka? Det var luckor hela vägen fram till staketet, mysko. En jävligt energisk Justin Hawkins röjde runt på scenen (och även i publiken, ridandes på någons axlar! Haha) och förgyllde vårt liv med sin underbara superfalsett! Grymt.


Motörhead var up next, och jag var så jävla stoked. Ett av mina "topp tio"-band, skulle jag nästan våga säga. Blev inte besviken av spelningen, Lemmy, Mikkey & Phil levererade, som vanligt!! Bäst var, enligt mej, "Bomber". Hårt, snabbt, högt, eld, belysning i form av ett krigsflygplan. Motörhead helt enkelt! Även "Going to Brazil" lät precis som den ska! 

Efter Motörhead var det Twisted Sister! Så jävla underbart. Missade dom 2009, av någon idiotisk anledning. Dee var minst lika energisk som han varit på sina guest appearences under festivalen (3 stycken?!?!?) & sprang fram och tillbaka över scenen like craaazy. Än en gång, så jävla underbart. "You can't stop rock and roll" gjorde mej varm i hjärtat.

Efter den var det dock slut på njutningen, min vän svimmade av syrebrist, så det var ut fort som fan ur publiken (efter att ha krigat sej längst fram till idiotvakterna som vägrade hjälpa till) och få iväg henne till Röda Korsets tält. Tvingade Oskar att stanna kvar & se klart dock, för han älskar TS, så no way att han skulle missa dom när vi redan var tre tjejer som såg till den avsvimmade. Det blev bra med henne, hon var i Röda Kors-tältet ett tag, vaknade och vi snackade med henne, sen svimmade hon av igen. Men vaknade snabbt och då var allt A-okay! Så vi drog hem. 

Oskar var riktigt lycklig och nyfrälst Twisted Sister-superfan. Med andra ord var det vi missade av konserten jävligt bra! Glad för hans skull att han fick se. Vi fick iaf se rätt mycket & höra det mesta från sjukhustältet ;) Haha. Sånt som händer, är bara glad som fan att min vän repade sej snabbt!


Bilder från någon gång (haha) när vi satte uppe på stället där dom sålde cigg. Riktigt gött, VIP-balkong. Fast nu det var ju inte riktigt VIP, vem som helst kunde gå upp. Ehe. Man kan ju alltid låtsas, hehehe.. ;D

I'm so bad, baby I don't care

Kategori: Clothes/shoes/outfits



Sweden Rock Festival - Torsdag 7 Juni

Kategori: Music

Torsdagen kickades igång med kanadensisk thrash i form av bandet Exciter. Riktigt bra!! Klockan var runt 12 på förmiddagen, men kändes som det var mitt i natten för det var fan röjigt och riktig feststämning..! "Heavy metal maniac" satt där den skulle!

Exciter

Efter röj var det dags för mys med 10cc. Blev glad när jag hörde "Wall street shuffle", det lät riktigt bra!

Vi begav oss hem för att dricka öl & käka, sen fick vi stressa för att hinna se lite av Exodus. Har nyligen börjat lyssna på dom, och det var roligt att få en chans att se dom precis när man upptäckt dom! Favoritlåten "Bonded by blood" spelades, fantastiskt!

Next up var Night Ranger. Vi slog oss ner i gräset & tog det jävligt lugnt medans vi lyssnade. Ruskigt bra!! Blev helt jävla överlycklig när dom bestämde sej för att spela två Damn Yankees-låtar (då Jack Blades som spelar bas & är en av sångarna i Night Ranger var en av medlemmarna i Damn Yankees). Blev speciellt glad över att dom valde att spela High enough, som är en låt jag verkligen ÄLSKAR. Underbart!! Ibland har man fan tur. Sister Christian gjorde dom också fruktansvärt bra! Definitivt över förväntan, faktiskt. Härliga Dee Snider kom också upp på scenen vid ett tillfälle, haha, så jävla oväntat & roligt.

Öl, solsken & underbar musik - blir det bättre..?! I don't think so!

Sen var det Steel Panther. Årets besvikelse. Inte alls roligt mellansnack, bara för mycket & verkligen äckligt. Blev också lite pissed över att dom hade större publik än många andra RIKTIGA band som spelade på festivalen. Folk som utger sej för att vara metalheads & icke-posers kan fucking Steel Panthers låtar utan och innan, men kan inte sjunga med i "Shout at the Devil" eller "Overkill" eller något annat äkta. Lite illamående över det. 

Men var inte på dåligt humör länge, för efter fiaskot var det dags för underbara Graveyard. Så jävla härligt. Ångestfyllt, energiskt och tungt. Riktigt bra. "Satans finest" var underbar & lyckan över att så många fått upp ögonen för Graveyard värmde hjärtat! 


Årets charmigaste bilder på Oskar! Bilder tagna underifrån är allas bästa vän, haha.
 

Sebastian Bach var det dags för sen, något jag verkligen såg fram emot, då det inte blev så bra förra gången mr. Bach skulle spela på Sweden Rock. Strul med flygplan & tull = inställd spelning. Rätt bittert. Så var jävligt glad över att få chansen igen! En bra spelning, en del falska wailningar - men inget som inte kompenserades av stor personlighet & massa charm! Roligt att dom nya låtarna drar åt det tyngre hållet med lots o' dubbelpedal & höga screams. Även här gjorde Dee Snider ett guest appearence, hahaha, så jävla skön. En duett på We're not gonna take it & en wail-duell mellan Sebastian & Bach - underbart! 
 
Mitt i "I remember you" tyckte Bach att det var dags att sjunga "Små grodorna". Har aldrig röjt så mycket till "små grodorna" som då, definitivt en ny upplevelse! Hahaha.


Sebastian Bach.

På kvällen var det Soundgarden. Stog ett tag & kollade, riktigt grungigt. Stack bort ett tag till Dark Funerals spelning på Zeppelin stage, mest för att jag fick en skiva med dom (som skämt) i julklapp av Oskar, haha. Lyssnar på dom när jag är trött på morgonen och behöver vakna till liv, så visst kände man igen en del låtar! Men skrattade mest åt framträdandet, det hela kändes så komiskt.

Sweden Rock Festival - Onsdag 6 Juni

Kategori: Music

Jag, Oskar, Ellinor, Cecilia & Madde begav oss mot Norje på onsdag morgon, kom fram vid tretiden efter en del pauser och ett besök på IcaMaxi i Kristianstad. När vi var framme var det dags att slänga i sej nåt ätbart & en öl eller två, fixa till håret & sminket för att sen bege sej & hämta ut våra festivalarmband. Peppen var verkligen på topp!! Efter vi hämtat ut armbanden gick vi in för att titta på sveriges vidrigaste band Sabaton och höra nationalsången.


Oskar, jag, Ellinor & Cecilia


Efter Sabatons korta 20minutersspelning var det dags att utjämna vätskebalansen ytteligare (hehe), så vi slog oss ner utanför ett av öltälten. Det var rätt kyligt ute, men vi var jävligt glada iallafall!
 


 
Vi gick sen mot Zeppelin Stage för att lyssna på H.e.a.t. Ingen vidare spelning, trummisens solo var katastofalt. Han hade ett riktigt lamt backing track som han kom i otakt med hela tiden.. That awkward moment when the drummer is off beat infann sej hahaha. 

Senare på kvällen var det dags för Edguy! Dom gjorde en riktigt bra spelning, med så jävla bra mellansnack..! Riktigt roligt & riktigt jävla kaxigt. Helt underbart, hahaha. Dagens väldigt positiva överraskning!! Hade inte speciellt höga förväntningar, men det var riktigt bra!

HAPPIEST DAYS OF MY LIFE

Kategori: Music

Tackar världens bästa festival för denna gången, och konstaterar nöjt att jag hunnit med att se hela 25 band på 4 dagar. Och bäst av allt: JAG HAR SETT MÖTLEY CRÜE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Är så jävla lycklig, och känner bara fred & kärlek i hjärtat & själen. Fattar ni. Mötley fucking Crüe. Längst fram också. Blir det bättre??? Knappast..!! Åh. Mina hjältar, idoler, favoriter. Ä n t l i g e n.

Dress me, I'm your mannequin

Kategori: Modelling

Har äntligen fått ett par bilder från när vi var levande skyltdockor på Mellby center!
 

Thank you

Kategori: Modelling

Det var en riktigt rolig fotografering idag. Jag fick rosa eyeliner & lila ögonbryn. Ascoolt!! Längtar som fan tills jag får bilderna från duktiga fotografen Sara. Fick två fina presenter av Sara, ett par sjukt snygga strumpbyxor & ett par ascoola örhängen..! Tack tack tack!

Photoshoot

Kategori: Modelling

Nu ska jag dra & bli fotograferad av en kvinnlig fotograf som raggade upp mej på h&m för ett tag sen, haha :) Har ingen aning om var vi ska vara & fota, eller hur jag ska se ut. Vet bara att vi ska mötas upp vid Åhlens klockan fyra. Spännande!

Yes please

Kategori: Clothes/shoes/outfits

 

 

I believe you're the devil's child

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Last night

Kategori: Party

Igår stack vi till Malmö & hängde på ett ställe som heter Volym med fina vänner :) Tog knappt några bilder, så har inget att visa er förutom min viking hahaha:

BlackMilk

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha..!

Pretty Kitty 2

Kategori: Everyday life

Detta är katten vi passar :) Sesam heter han, världens keligaste hihi :)

I want: Ombre nails!

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Bilder från weheartit.com

Winning!!

Kategori: Modelling

Tina vann..!!!! Så jävla duktig! Riktigt pra pris också, en hel MaxFactor-sminkbox fylld med massa smink, borstar, krämer, nagellack... Grattis Tina, du är grym..! :D

Malmö

Kategori: Modelling

Upp klockan 06.30 imorse, nu bär det av till Malmö! Ska vara modell när finaste Tina tävlar i sminkmästerskap :)