queenobscene

Sweden Rock Festival - Onsdag 6 Juni

Kategori: Music

Jag, Oskar, Ellinor, Cecilia & Madde begav oss mot Norje på onsdag morgon, kom fram vid tretiden efter en del pauser och ett besök på IcaMaxi i Kristianstad. När vi var framme var det dags att slänga i sej nåt ätbart & en öl eller två, fixa till håret & sminket för att sen bege sej & hämta ut våra festivalarmband. Peppen var verkligen på topp!! Efter vi hämtat ut armbanden gick vi in för att titta på sveriges vidrigaste band Sabaton och höra nationalsången.


Oskar, jag, Ellinor & Cecilia


Efter Sabatons korta 20minutersspelning var det dags att utjämna vätskebalansen ytteligare (hehe), så vi slog oss ner utanför ett av öltälten. Det var rätt kyligt ute, men vi var jävligt glada iallafall!
 


 
Vi gick sen mot Zeppelin Stage för att lyssna på H.e.a.t. Ingen vidare spelning, trummisens solo var katastofalt. Han hade ett riktigt lamt backing track som han kom i otakt med hela tiden.. That awkward moment when the drummer is off beat infann sej hahaha. 

Senare på kvällen var det dags för Edguy! Dom gjorde en riktigt bra spelning, med så jävla bra mellansnack..! Riktigt roligt & riktigt jävla kaxigt. Helt underbart, hahaha. Dagens väldigt positiva överraskning!! Hade inte speciellt höga förväntningar, men det var riktigt bra!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: