queenobscene

Pretty kitty

Kategori: Everyday life

Wednesday

Kategori: Everyday life

Jag & min älskling gick en lång runda vid vattnet, sen satte vi oss på ett jättemysigt ställe som heter Barfota & tog en öl. Älskar livet just nu, allt är så jävla härligt..!!!!!! Gungade också som fan hahaha, riktigt skoj! ;D


...

Kategori: Everyday life

Idag hade vi det sista uppspelet innan sommarlovet i skolan. Det gick mycket bra. Känns helt sjukt att tvåan snart är slut, vi gick ju nyss i ettan..?! Vad fan hände där liksom..? 

Beer drinkers & hell raisers

Kategori: Everyday life

Tisdagslyx, fint ska det va! ;D
Har haft en awesome tisdag! Först en superslapp dag i skolan, följt av restaurangbesök med klassen på skolans bekostnad & nu är jag och Oskar hus & kattvakter åt hans mormor och morfar :) Vi sitter & dricker öl och lyssnar på nice musik. En jävligt härlig tisdag helt enkelt :)

Hello from the gutter

Kategori: Everyday life

Pretty girls & Satan

Kategori: Pretty little thingies

Mama's fallen angel

Kategori: Everyday life

Idag bar det av till Ekeby & tatueringsstudion "Dark Desire"..! Agerade moraliskt stöd till min bästa vän som gör en snorcool tattoo..! :)

Motorvatin'

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Såhär såg jag ut igår. Bilderna är tagna igår när vi vinglade hemåt vid femtiden.. Haha. Det var så sjukt ljust ute..! Såg ut som klockan var mitt på dagen. Det var helt folktomt längs gatorna. Så vackert!

Drink, drank, drunk

Kategori: Party

Hann inte mer än innanför dörren igår innan det var dags att sticka igen! Klädde på mej snabbt som fan & stack hem till världens finaste Anna som fyllde 20 i veckan, grattis grattis grattis..! Det blev mat & sen partaaaaay hemma hos födelsedagsbarnet. Ölspelet körde vi givetvis, och alla gaddade ihop sej mot den enda killen närvarande (det skulle egentligen bara varit brudar) såklart. Hehe.

Ett par timmar & tomflaskor senare drog vi oss inåt stan för lite krogröj. Mötte upp Madde som fyller 18 idag (GRATTIS ÄLSKLING), så hon kom in på krogen när klockan slog midnatt :) En annan fin Anna fyllde också 18 igår, firade Madde & Anna gemensamt. Grattis till er båda! :) En massa andra fina vänner var också där för att fira dom nyblivna 18åringarna. Det var riktigt bra stämning, alla var glada och mer eller mindre salongsberusade hehe. Röjde på som fan, dansade till alla låtar & hade det så jävla gött! Åh. UNDERBAR KVÄLL.

Har så jävla ont i nacken idag, vi var på ett ställe som bara brukar spela radiopop & dubstep och sånt, så drog dom igång "Du Hast" med Rammstein. Headbanger mode: ON! Hahahaha. Så jävla kul. Bästa kvällen på länge!

Workin' girl

Kategori: Everyday life

Go'morron..! Ska slänga i mej lite frukost, sen bär det av till Laholm! Ska vara levande skyltdocka på ett köpcentrum, kommer bli så sjukt kul :) Hihi.

Coffe & cigarettes

Kategori: Everyday life

Är och fikar (som vanligt, hehe) på Cafe Viva med Oskar och Arvid :) Beställde sojalatte (som vanligt, hehe), delicious..!

Made in the shade

Kategori: Everyday life

Satte mej i skuggan på en trappa & drack min asgoda hemmagjorda hallon- banan- jordgubb- blåbär- & vaniljsmoothie ;D Life's goooooood..!

Typical glam rocker

Kategori: Everyday life

Hahahaha, lätt den roligaste memen: 


Legendary song

Kategori: Everyday life

Update ang. förra inlägget: JAG ÄLSKAR LÅTEN.

Legendary child

Kategori: Music

Aerosmiths nya singel..! Har ni lyssnat? Vad tycker ni? Jag gillar't..! Så somrigt, glatt & snyggsnyggsnygga stämmor. Smaskens..! Längtar som FAN till skivan. Den verkar lovande!

Emptiness

Kategori: Everyday life

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Känner mej så jävla ensam. Det är fan inte kul när något man verkligen älskar försvinner ifrån en. Bara helt plötsligt, på en dag, så är det borta. Man känner sej tom. Ni fattar kanske att jag pratar om min piercing? Eller? Nä, kanske inte det. Hahahahahahaha, fan vad jag är rolig.

Jag har alltså bytt ut min ring i näsan mot en liten silvrig plopp. Känns helt sjukt tomt, glömmer bort att den är där och slåss mot den hela tiden typ. Men ringen åker snart i igen!

Nervosa

Kategori: Music

Kollade runt på lite olika bloggar & hittade en som hade skrivit om ett thrashband från Brazilien med bara kvinnliga musiker.  Nervosa heter dom, dom har precis blivit signade av ett skivbolag & släppt sin första musikvideo. Så jävla balla. Riktigt bra också, lyssna & njut!


Shopping

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Tvingade med pappa till väla för lite sommarshopping, hehe. Hittade riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiktigt snygga grejer..! Som ni ser på bilden här nedan :)

Snygg tröja..!

Kategori: Everyday life

Jag & min bästa vän. Vi lyckas alltid ha på oss dom här Crüe tröjorna samma dag. Seriöst, det händer varje gång.. Hahaha. Telepati? Who knows..

Children of the damned

Kategori: Everyday life

Red, white & crüe

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Wonderful day

Kategori: Everyday life

Har haft världens härligaste dag idag. Första badet för i år är redan avklarat! Jag & Madde var vikingar som fan och doppade oss!!!! Så jävla nöjd med det. Förra året var jag världens mes, en riktig badkruka, och badade inte alls. Hahahaha fyfan! Efter badet gick jag & Kalle, som fyller 18 idag (vi gratulerar, viiii gratulerar), och köpte lite öl till oss själva & resten utav folket som var med, satte oss och lyssnade på awesome musik och tog det jävligt lugnt.

Senare på kvällen träffade jag ett annat gäng vänner & min älskling. Dom hade med sej öl & vin och bjöd mycket frikostligt. Inget fel med det! Hihi. Är med andra ord väldigt nöjd med dagen..!

Life's a beach

Kategori: Everyday life

Häng på stranden med folköl, Enforcer och goa vänner. Helt jävla underbart..! :)

Eyes are my temple

Kategori: Modelling

Did you lie for love?

Kategori: Music

Kvällens soundtrack beståv av Vain! Fy fan vad bra dom är. Hade turen i somras och såg dom på Peace & Love, där dom spelade på världens minsta scen i ett litet undangömt skjul typ med ca 15 pers i publiken. Men det var magiskt. Önskar att jag hade fått chansen att se dom igen denna sommaren, tror jag hade uppskattat det ännu lite mer nu för jag har återupptäckt dom & fallen ever in deeper love..! Nöjer mej ikväll med att luta mej tillbaka och bara lyssna. Fantastiskt!

I want to live in a music festival forever

Kategori: Pretty little thingies

Tuesday

Kategori: Everyday life

Idag har det varit riktigt varmt ute + att det har blåst lite lagom så man har inte smält, till skillnad från igår.. Riktigt gött väder nu, känns att sommarn med alla underbara festivaler är påväg!! Sweden Rock smäller igång om så lite som 15 dagar. 15 jävla dagar asså. Kan inte fatta att det har gått så snabbt! Kommer ihåg bilresan hem från festivalen förra året "åååååååh nu är det ju ett helt jävla år kvar till nästa gång!". Nu är det redan dags igen liksom! Så otroligt härligt.

Jag var ute och övningskörde innan med pappa innan, höll på att gå riktigt dåligt! Jag kom körandes i en rondell, och skulle köra förbi en utfart & fortsätta i rondellen, så kommer det en på insidan som kör förbi precis framför mej. Bilarna nuddade nästan, så jävla nära var det. Så sjukt obehagligt. Han körde riktigt snabbt också så hade han kört in i vår bil hade det nog inte gått så jävla bra.

För övrigt så har jag ägnat dagen åt att titta på Project Runway, käka våfflor & plugga matte inför morgondagens nationella prov..

Shame on the sun

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Here comes the sun

Kategori: Everyday life

24 grader ute + glass + chilla utomhus = HELL YES..!

 

Good morning

Kategori: Everyday life

Go'morron..! Hoppas ni har sovit gott. Jag har inte sovit så gött, men kickar igång morgonen med min favoritkopp fylld till bristningsgränsen med kaffe..! :)

Sunday

Kategori: Everyday life

She's like a rainbow

Kategori: Everyday life

Hello :) Ska snart bege mej in till stan, ska på ett möte med min agentur idag. Spännande :D

...

Kategori: Everyday life

Idag är det lördag, men det känns verkligen som söndag..! Har bara degat hela dagen, haha. Så jävla skönt.

Inspiration

Kategori: Pretty little thingies





Last night

Kategori: Party

Stack ju som sagt till Helsingör igår för att fira Hampus som fyllde arton, och firade gjorde vi..!! :D

Party til you puke..!

Kategori: Party

Ikväll drar jag till Helsingör för att fira en vän som fyller arton..! Laddar upp här hemma med Rammstein och öl, hahaha. Party til you puke..!

"Oooh, Crusadeeeer babyyyyyyy"

Kategori: Everyday life

Hahahaha, jag är med min pojkvän just nu, och vi lyssnar på musik. Just nu är det Saxons Crusader. Han ligger och gör små sångfills mellan varje mening ungefär, typ såhär: "OOOOH YÄÄÄÄ!!!" "Babyyyy, crusadeeeeeeeeeeer" "THE SIIIIIREEEEEEEEEEEN" "OoooohohoOOOOOO!!!!!!!!" "Get ready for crusader lovin!!!!!!!!!!" i superfalsett. HAHAHAHAHAHAHA I die..

Rock 'n' Roll Gypsy

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Go to hell for heavens sake

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Slängde ihop ett collage på en riktig drömoutfit. Åh så snyggt, åh så dyrt.. Jag är så otroligt shoppingsugen..!
Tröja - Unif Byxor - Motel Skor - Jeffrey Campbell Väska - Spell Armband - Björg

Devil's child

Kategori: Everyday life

Den där trumhinnan jag hade en gång..

Kategori: Everyday life

Hahaha, fyfan alltså! Satte mej på bussen och skulle starta lite skön musik i hörlurarna. Valde Over the wall med Testament. HÖRLURARNA VAR PÅ HÖGSTA JÄVLA VOLYM. Hoppade till som fan och skrek. Det var jävligt högt asså. Är nu bussens psykfall #1, gött..! Hahaha.

Fika fika fikaaa

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Drar in till stan för fika med min älskling och fina vänner..! :)

Tears of a thousand drawn to her sin

Kategori: Everyday life

Sunshine on a cloudy day

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Sitter just nu och fikar här hemma. Gott. Idag ska jag nog bara ta det lugnt, behöver plugga både körkortsteori och matte.. Yay.

High top platform sneakers

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Jag älskar dessa skorna, men hittar dom fan inte någonstans..!!! Någon som har en blekaste aning om vart dom kan finnas..?

Go'morron förresten, hehe. Så skönt att vara ledig och sova hur länge som helst..!!! Jag mår mycket bättre idag, känner inte av varken febern eller nåt ont i halsen ännu :) Score! Hahaha :D

You're the star of the masquerade

Kategori: Music

Idag är det 2 år sedan Ronnie James Dio gick bort. Vila i frid.

Bloglovin..!

Kategori: Everyday life

Sweden Rock Festival

Kategori: Party

Snart är det dags för Sweden Rock 2012..! Längtar som aldrig förr!!!!!!! Är så otroligt jävla taggad på att se Mötley Crüe, I might just explode..! Ska ni dit..? :D
Här är några sjukt fina bilder från första dagen förra året. Fan vad alla ser fräscha ut! Haha :)

Big plans

Kategori: Everyday life

ÅH jag blir alltid så jävla motiverad & rastlös när jag är sjuk, hahaha. Så jävla jobbigt. Vill göra allt, så stort projekt som möjligt liksom. Sitter och mailar folk till höger och vänster och försöker få något att hända. Var fan är denna motivation när man mår helbra?!?
Bild från weheartit.com

Sick

Kategori: Everyday life

Stack hem tidigt från skolan idag, mår inte så bra :( Har ont i halsen och jag tror jag har feber.. Mådde skit igår också, därför orkade jag inte blogga. Nu ska jag sätta mej i soffan med mitt stora täcke och titta på top model, hehe. Rätt gött ändå. Hoppas jag mår bra imorgon, tradigt att slösa bort långhelgen på att må dåligt!

It's all part of the game

Kategori: Everyday life

Ja, idag hade vi som sagt uppspel i skolan. Först för ettorna på eftermiddagen och sen för föräldrar/vänner på kvällen. Vi var första band ut & gjorde det bra, mer eller mindre. Var en del stämmor som inte riktigt var på plats, (för att vi aldrig hade repat dom mer än en kvart innan konserten) annars lät det gött som fan!

Imorgon har vi som läser Gehör & musiklära B  (musikteori..) stort slutprov.. Jag har inte hunnit plugga ett skit, så det är väl dags att försöka fräscha upp minnet nu! Good luck, hahaha. Det får gå som det går helt enkelt.
"Gammal" bild, pre-piercing iallafall..! Haha :)

Beauty

Kategori: Pretty little thingies

Bilder från diverse fina tumblrs

Uppspel

Kategori: Everyday life

Nu är det dags för uppspel för ettorna på skolan. Vi spelar tre låtar av Dave Mattews Band. Blir nog bra..! :)

Nöjesnytt

Kategori: Modelling

Är med på två ställen i denna upplagan av Nöjesnytt. Alltid roligt, hihi :)

I've got to rock to stay alive

Kategori: Everyday life

Sitter här & lyssnar på Saxon och blir helt partytaggad..!!!!!! Hahahaha, vafan är det söndag för..??

Denim and Leather

Kategori: Modelling

The meanest dude on the meanest machine

Kategori: Music

Michael Monroe asså. Vilken snubbe! Så jävla energisk och helt underbar. Denna låten är ruskigt bra, kolla in videon om ni inte redan har gjort det! Axl Rose dyker upp ett tag också i videon, fin fint.
Jag har haft turen att få uppleva Michael live vid två tillfällen. Såg Hanoi Rocks på Sweden Rock 2008, då klättrade Michael i ställningarna till scenen, spelade saxofon som aldrig förr och svängde med sitt mickstativ som var beklätt med en rosa fjäderboa. På Peace and Love 2011 var han där med sitt självbetitlade band och rockade Borlänge. Helt underbara konserter båda två. Hanoi Rocks på Sweden Rock kommer jag aldrig glömma, det var verkligen en helt underbar upplevelse. Blir helt lycklig bara av att tänka på det!

Classic Rock

Kategori: Everyday life

Åh. Är helgen redan slut..?!?! Fan vad snabbt det har gått..

Dagen har erbjudit kulglass i solen, övningskörning med mamma och läsning av denna fantastiska tidning som ni ser på bilden. Nu ska jag käka chokladmousse & dricka kaffe. Söndagsmys!

Keep calm

Kategori: Everyday life

Today

Kategori: Everyday life

Idag har jag & Oskar varit barnvakter till hans små kusiner :) Dom har sovit hela kvällen så det har inte varit världens jobbigaste jobb precis, haha :)

Last Night

Kategori: Party

Vi hade en riktigt rolig kväll! Först var vi på hamnkrogen, sen Steakhouse, sen tillbaka till Hamnkrogen tills dom stängde & sen stack vi till Lila. Tog bussen hem vid halv fyra, hemma fyra & somnade snabbt som fan hahaha :)

 

Good Evening

Kategori: Everyday life

Sitter på bussen in till stan, ska möta upp min älskling och en vän och ta ett par öl! :) Hoppas ni har en bra kväll..!

Vintage by Fe

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Fick detta fina armbandet av Martina på Fröken Ethel :) Tack!

 

Yay

Kategori: Everyday life

Var inne i stan innan för att ha körlektion (som gick bra), sen stack jag inom H&M och skulle kolla på en tröja (hittade dock inte tröjan). Inne på H&M kom det fram en kvinnlig fotograf som sa att hon gärna ville fota mej!! Så skojojoj! :D Fick hennes nummer och sådär, så nu får vi se vad som händer!

On the corner of Grey Street and the end of the world

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Matchar vädret & klär mej i grått idag. Är på jävligt bra humör, trots att det inte ser ut så på bilderna..! Haha.

Good night

Kategori: Everyday life

Min bästa vän sover över här ikväll, hon ligger och snarkar mej i örat just nu.. Charmigt..! Haha :) Dags att sova, go'natt! Sov gott.

 

Word.

Kategori: Everyday life

Något av det störigaste som finns. Varför i helvete har du en Stoneströja på dej om du inte gillar en enda låt med dom..? Fyfan. This madness needs to stop..!!!

 

Pictures from the show

Kategori: Modelling

Nöjesnytt/Fröken Ethel

Kategori: Modelling

Sticker ner till stan & butiken Fröken Ethel för att testa kläderna till ikväll! Undrar vad man kommer bli påklädd för skoj.. Hehe.

Näsring

Kategori: Everyday life

Var & fixade en ring till näsan idag istället för örhänget hahaha. Gjorde djävulskt ont att sätta i den, för näsan är svullen och öm som fan, men det gick bra! Sviiiiinsnyggt! :)

Satte alltså inte i den själv, haha, vågar nog inte testa det på ett bra tag.. Fick hjälp av en jättesnäll piercare.

Näskaos

Kategori: Everyday life

AAAAAAAAH. Tog ut min näspiercing innan, för jag har aldrig gjort det förr och ville testa om jag kunde, och sen fick jag inte i den igen..!!!! Asså den är ju konstigt böjd, och det går bara inte. Efter en kvart ringde jag upp en vän som också har piercad näsa, och frågade hur fan man gör. "Bara tryck! Det kommer göra ont som fan, men det går!!" sa hon. Okej, jag testade det. Det gick en varm ilning genom hela näsan, upp till ögonbrynet och jag fick blodsmak i munnen. Eh. Jag slutade trycka efter det.

Försökte lirka in den i en halvtimme, ringde sen min pojkvän i panik: "AHVAFANSKAJAGGÖRADETGÖRSKITONTDENGÅRINTEIIIIIIIIIIIIIIIIIJUUUUUUUU". Han körde hit med ett silverörhänge, i brist på annat liksom, så nu har jag ett örhänge i näsan istället. Ser kanske lite mongo ut men vafan. Får fixa det imorgon, så snabbt som möjligt.

Eyes

Kategori: Modelling

Ska gå en visning för Nöjesnytt/Fröken Ethel imorgon, och vi ska sminka oss & fixa håret själva. Testkörde mitt smink ikväll, ska ha lite brunglittrig/guldglittrig ögonskugga. Är inte alls bra på ögonskugga så jag är nöjd med resultatet! Hoppas det blir bra imorgon också bara, haha.

The dress

Kategori: Clothes/shoes/outfits

"Carrie" har på sej denna helt perfekta klänning i ett avsnitt av SATC. Har sett avsnittet så sjukt många gånger och alltid blivit blown away av denna klänning. Perfekt färg, form, storlek, längd, allting.. Vill så gärna ha en likadan, men hittar aldrig någon som är lika perfekt som den här.. Säg mer än gärna till om ni har några tips om vart man kan hitta liknande..!

Favourite band, favourite song

Kategori: Music

Världens bästa låt av världens bästa band. Herrejävlar vad underbart det kommer bli på Sweden Rock i sommar. Ska äntligen få se Crüe!!!!!!!!! Har velat se dom så jävla länge. Vet redan nu att det kommer bli bäst. Jag kommer vara så otroligt lycklig.. Can't wait!

Thanks babes

Kategori: Everyday life

Så roligt att vissa av er har börjat kommentera inlägg..! Woho, lite respons..! Känns inte längre lika löjligt att sitta här ensam framför datorn & skriva till er nu när man får så fina svar :) Keep it up!

Dsquared skeleton heels

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Dsquared skeleton heels. ÅH. Alltså.. Jag älskar dom. Tappar andan så fantastiskt snygga dom är.

Är verkligen in need av en fet inkomst..! Fy fan vad mycket snyggt det finns här i världen.

With a drink and a smile

Kategori: Music

Hoppas ni har lyssnat på Europes nyaste? Om inte är det fan på tiden..! Bag of bones heter skivan, låten ovan, "Drink and a smile", är lätt min favorit. Jävligt bra..!

I used to love her, but I had to kill her

Kategori: Clothes/shoes/outfits

America, fuck yeah

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Har på mej mina awesome
american pants idag :) Köpte dom för övrigt på Topshop för lääängesen om någon undrar..!

 

Wicked woods

Kategori: Everyday life

Var ute och gick i en timme innan idag. Tror, helt 100 procent ärligt, att det aldrig har hänt innan. Men det var jävligt gött faktiskt..! Gick i solnedgången med fin utsikt över staden & vattnet och kände mej allmänt klyschig hahaha. Hamnade i skogen & satt där ett tag och lyssnade på Maiden & Odin. Fint.

 

Bad seamstress blues

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Klippte till en gammal Crüe-tröja :) Blev snyggt..!

 

Blooper

Kategori: Everyday life

Bjuder på en "blooper" från fotograferingen i torsdags, hahaha. Überskrattattack..!

Yeah

Kategori: Modelling

Har fått erbjudanden om två modelljobb, en visning för Nöjesnytt/Fröken Ethel & att vara levande skyltdocka i en butik i Laholm :) Så gött.

Photo shoot

Kategori: Modelling

Last night

Kategori: Party

Jag kommer

Kategori: Party

Hhaha, röjer på docken just nu! Dom spelade nyss en obskyr version av Maggios låt "Jag kommer" haaha oh lordy...

Saturday

Kategori: Everyday life

Ska in till Harrys och äta med två polare nu :) Mys

 

Slash

Kategori: Music

 

 

Friday

Kategori: Everyday life

Drar in till stan, vi hörs..!

 

14.16

Kategori: Everyday life

Hello :) Idag var det riktgt jobbigt att ta sej upp ur sängen.. Somnade vid halv två igår och vaknade klockan sju imorse och vågade inte somna om, skulle upp kvart i åtta egentligen men var så stressad typ för vi skulle göra nationella provet i engelska.. Så jag låg och stirrade på taket i 45 minuter haha.

Provet var aslätt, tog bara en halvtimme att göra. Stack från skolan efter det, så skönt! Jag och min pojkvän skulle sova i hans mormor och morfars hus (dom är ute på äventyr), så jag tog bussen ill rydebäck och längtade hem till att få slänga mej i sängen igen. När jag hoppat av bussen insåg jag att jag inte hitade dit!!! Hahaha, jag hittade till bussen igår men fan inte från bussen och dit igen. Så jag yrade rundor i rydebäck, där allting ser likadant ut, i en HALVTIMME. Seriöst, en halvtimme. Ringde min pojkvän flera gånger, men han sov.. Såklart. Hahaha, kände mej så jävla dum.. Men till slut hittade jag! Woop woop!!

 

Lights, camera, pose

Kategori: Modelling

Har plåtat ända från klockan 18.15 till nu (23.00), tagit ca 850 bilder varav dom flesta blev svinbra. Är så jävla nöjd & så jävla trött haha :D

Make up

Kategori: Modelling

Vet inte vad som hände när jag skulle ta bilder, det blev ju helt sjukt suddigt hahaha. Iaf så fixade en superduktig tjej som heter Lova mitt smink inför plåtningen & det blev sjukt snyggt. Syns inte så bra på bilderna men det är svinsnyggt.

Photoshoot

Kategori: Modelling

Ska bli plåtad idag till min lilla e-portfolio som kommer läggas upp på Senzas hemsida! Ska ha mina egna kläder på mej, men dom flesta plagg jag äger är svarta.. Vad fan ska jag ha på mej? Känns som att man måste se rätt snäll ut, och helsvart är ju inte så snällt kanske..

Fun in the sun

Kategori: Everyday life

Helvete vad varmt det är ute..! Det känns typ som freakin' sommar nu (kommer säkert vara -20 imorgon och snöa bara för att jag skrev det). Jag & Madde tog tillfället i akt och begav oss ut på lunchrasten och satte oss ner på rådhustrapporna. Fint ska de va..!

Snart kan man inte ens ha skinnjacka. Ett av få minus med sommaren. Ingen skinnjacka och massa småkryp.. Hahaha, nej, ska inte vara så bitter, äntligen är det varmt! :)


Ah juste. Ett till minus med sommaren är att mina föräldrar alltid tjatar om att jag måste sola, något jag inte gillar så värst mycket. Stolt blekfis. Men iaf, så fort det är soligt ute börjas det: "Asså Emmy. Ska du inte sola
lite? Passa på och bli lite brun? Vaaa, ska du inte det? Det är så varmt och fint ute! Du är ju så himla blek, det är ju snyggt att vara bruuuuuuuuuuuuun och sådääär. Ut och lägg dej på gräsmattan i en timme! Vaaa, ska du inte det? Inte ens en liiiten stund? Joooooo klart du ska soooolaaa Emmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...!
"

You're not the only one with mixed emotions

Kategori: Everyday life

Daphne Groeneveld

Kategori: Pretty little thingies

Café Viva

Kategori: Everyday life

Traditionsenlig kvällsfika på Café Viva med Oskar, Arvid, Ellinor, Madde & Cecilia. Sorry för askassa bilder, men jag äger ingen kamera förutom den jag har i iphonen, ehehe.

Jeffrey Campbell

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Det var dessa skorna jag hade på mej igår. Fan vad sköna dom är..! Har inte haft dom på mej en hel kväll innan, men det var inga som helst problem :) Älskar dom!

Last night

Kategori: Party

Tog inga bilder alls igår. Inte en endaste liten bildjävel. Hahaha, jaja, sånt är livet :)

Drog ut med Cecilia igår & firade valborg, woop woop..! Först gick vi till Tapaz (mest för att där är så jävla billigt, 25 spänn för en öl eller en shot..) sen drog vi till Bara Rock där vi mötte två vänner som luktade belgiska våfflor hahaha (dom hade sålt belgiska våfflor på tivolit som är i stan atm. Dom brukar inte lukta våfflor. Vad jag vet iaf.. Haha)

Dom ville inte stanna länge pga våffeldoften, så vi begav oss till knutpunkten, dom tog tåget hem och vi gick till Tapaz igeeeen hhaha. Inne på Tapaz tog vi en shot som heter Flatline som innehåller b.la tequila och tabasco! Yummy tänkte vi, fään va gött mä lite staaarkt, men fyfan vad vidrig den var. Det smakade MINT. Vad i helvete..?!?!!!

Efter Tapaz drog vi till Docken & mötte upp vänner och gotlänningar. Hahaha. Blev erbjuden att bli slickad i ögat av en tjej. Spännande.

Efter docken kände vi att vi hade fått ut så mycket vi bara kunde av kvällen (läs: sista bussen hem gick) och satte oss på våra respektive ASfulla bussar hem. The end..!