queenobscene

Last night

Kategori: Party

Tog inga bilder alls igår. Inte en endaste liten bildjävel. Hahaha, jaja, sånt är livet :)

Drog ut med Cecilia igår & firade valborg, woop woop..! Först gick vi till Tapaz (mest för att där är så jävla billigt, 25 spänn för en öl eller en shot..) sen drog vi till Bara Rock där vi mötte två vänner som luktade belgiska våfflor hahaha (dom hade sålt belgiska våfflor på tivolit som är i stan atm. Dom brukar inte lukta våfflor. Vad jag vet iaf.. Haha)

Dom ville inte stanna länge pga våffeldoften, så vi begav oss till knutpunkten, dom tog tåget hem och vi gick till Tapaz igeeeen hhaha. Inne på Tapaz tog vi en shot som heter Flatline som innehåller b.la tequila och tabasco! Yummy tänkte vi, fään va gött mä lite staaarkt, men fyfan vad vidrig den var. Det smakade MINT. Vad i helvete..?!?!!!

Efter Tapaz drog vi till Docken & mötte upp vänner och gotlänningar. Hahaha. Blev erbjuden att bli slickad i ögat av en tjej. Spännande.

Efter docken kände vi att vi hade fått ut så mycket vi bara kunde av kvällen (läs: sista bussen hem gick) och satte oss på våra respektive ASfulla bussar hem. The end..!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: