queenobscene

Tuesday

Kategori: Everyday life

Idag har det varit riktigt varmt ute + att det har blåst lite lagom så man har inte smält, till skillnad från igår.. Riktigt gött väder nu, känns att sommarn med alla underbara festivaler är påväg!! Sweden Rock smäller igång om så lite som 15 dagar. 15 jävla dagar asså. Kan inte fatta att det har gått så snabbt! Kommer ihåg bilresan hem från festivalen förra året "åååååååh nu är det ju ett helt jävla år kvar till nästa gång!". Nu är det redan dags igen liksom! Så otroligt härligt.

Jag var ute och övningskörde innan med pappa innan, höll på att gå riktigt dåligt! Jag kom körandes i en rondell, och skulle köra förbi en utfart & fortsätta i rondellen, så kommer det en på insidan som kör förbi precis framför mej. Bilarna nuddade nästan, så jävla nära var det. Så sjukt obehagligt. Han körde riktigt snabbt också så hade han kört in i vår bil hade det nog inte gått så jävla bra.

För övrigt så har jag ägnat dagen åt att titta på Project Runway, käka våfflor & plugga matte inför morgondagens nationella prov..

Kommentarer


Kommentera inlägget här: