queenobscene

All get together and feel alright

Kategori: Party

Hade en fantastisk dag och kväll igår. Först ärenden & kaffe på stan med min bästa vän, sen hem till henne för att laga svingod mat, började känna mej sjuk men bestämde mej för att ignorera det och öppna en öl istället, det kom jättetrevliga nya människor som vi blev vänner med, drack massor med vin och goda drinkar, en gammal vän dök upp, mer drinkar, hade en galen bussresa ner i stan, skrattade ihjäl oss påväg till ett uteställe, fortsatte skratta & hade så jävla roligt resten av hela kvällen. Behövde verkligen en sån kväll. 

Tog såklart inga bilder.. Detta är vad jag hade på mej i alla fall. Plus skinnjacka, såklart, hehe.
 

Tropikariet

Kategori: Everyday life

Jag och min pojkvän älskar djur, vi kan LÄTT sitta flera timmar i sträck och titta på dokumentär efter dokumentär om typ alla djur som finns på denna jord, så vi bestämde oss för att göra ett besök på Tropikariet i Helsingborg. Så mysigt ställe! Dom har tre våningar med olika miljöer och djur.
 
Maneter som var självlysande, såg ut som djuphavsmaneter typ. Astuffa.

Dom hade ett par hajar, som var så jävla svåra att fånga på bild för dom simmade förbi assnabbt och jag hade retarderad reaktionstid och misslyckades - VARJE GÅNG. Här är ett collage av mina misslyckade hajbilder iaf, hahaha.
Den sista är helt sjuk. Bara bakfenan liksom, bra jobbat hahaha.

Putsarfiskar. Man kände bara vibrationer när dom käkade ens döda hud, haha. Rätt obehagligt tyckte jag, Hampus tyckte att det var asfett. Fiskarna älskade att äta av hans händer, hahaha.
 
Lemurer! Dom var så fina. Det roligaste hände när vi var inne där dom bodde (dom sprang runt fritt i sitt "rum"): vi satte oss, stilla, och bara tittade på aporna när dom sprang/kastade sej runt. Efter typ 2 minuter så kommer dom fram till oss, tittar nyfiket, sen hoppar en upp i mitt knä! Den klättrar sen upp, sätter sej på Hampus axel och slickar på mitt öra..! Hahahahahaha, så sjukt roligt. Resten av lemurerna tänkte nog också klättra upp på oss verkade det som, men det kom en liten unge som började skrika som skrämde bort dom.. Men jävlar vad kul upplevelse! 
 
Lucky us, fick se när en orm precis blivit matad med en kycklig. Vi stannade och tittade på den när den svalde sitt byte. Det tog en stund, kyckligens ben var otympliga och spretade runt överallt, men tillslut lyckades den och allt som syntes var en stor klump på ormens kropp.. Coolt.
 
 


Party gurlz

Kategori: Party

En bild som Jennifer (längst upp till vänster) tog på personalfesten den 18de. Så jävla bra bild. Fantastiska tjejer!
 
Denna är också underbar, hahaha. Vi bad en kvinna som gick förbi att ta en bild på oss så alla kunde vara med. Först så tog hon jättenära, vi kom knappt med, så vi bad henne gå lite längre bak. LITE GODDAMNIT, hahahaha. 
 
 

Tradera

Kategori: Clothes/shoes/outfits

En bild bara

Kategori: Thoughts


Har nu fattat att jag inte ska tillbaka till skolan igen. Skönt, men har också fattat att jag inte har något annat att göra. Har inget jag riktigt vill göra just nu. Men det måste man ju, eller..? Oh lordy.

Har i alla fall sökt ett par (nio maddårfakking stycken för att vara exakt) tjänster på en skidort. Säsongsjobb hade varit grymt. På en skidort dessutom. Snö och skidåkning, vad hade kunnat vara bätte? Hoppas som fan på det, iväg uppåt i landet vill jag, men vi får se hur det går.

Någon av er som också tagit studenten i år..? Eller som gjort nyligen? Antar att denna ångest och totala förvirring över framtiden infinner sej hos dom flesta..

Blev lite mer än bara en bild i detta inlägget, haha. Ventilation. Tipsa gärna om saker man kan göra som inte involverar att jobba som typ Telenorförsäljare,
 

22/8 and waaay back

Kategori: Everyday life

Idag klev jag upp tidigt (klockan 10 ringde alarmet (gick visserligen inte upp ur sängen förrän 11 men ändå)) för att vara mej, kastade mej in i duschen, sprang till hållplatsen och hoppade på bussen till Helsingborg för att möta upp en vän som heter Bella. Vi var bästa vänner i hur många år som helst, men har inte häng nu under gymnasietiden så vi kände att det var dags igen. Det skönaste är ändå att när man träffar en så bra vän efter hur lång tid som helst så känns allt precis som vanligt. Som att man har umgåtts varje dag. 

Kör en "throwback thursday" och slänger upp lite gamla bilder på mej & Bella. Den äldsta är nog från 2007-2008 & den "nyaste" är från 2010.. Bjuder på detta, whether you want it or not, hehe.

 
Bilden med KISS-smink är från vårt spexfoto i nian. Tvingade Bella och två andra tjejer att vara dom resterande medlemmarna i KISS för att jag ville vara Gene. Gick på vår fancy avslutningsmiddag i det sminket också, haha. Glömmer aldrig dom snobbiga rektorernas miner alltså..

Curls & cracks

Kategori: Everyday life

Köpte mej en locktång förra veckan, här är jag utan smink och med lockat hår. Cera Wand heter den och kostade 399 riksdaler på Lyko.se, som dessutom råkade ha fri frakt. Grym timing..!

Mitt snygga GNR-skal som jag köpte för 200 spänn på Clas Ohlson (tror jag? Kan ha varit Kjell&CO också..) har jag redan lyckats ta sönder.. Hela baksidan håller på att spricka haha, det hände när jag skulle ta av skalet från telefonen. Bra jobbat..! Fint är det iaf.

Sunday funday pt. 2

Kategori: Party

Personal/avslutningsfesten blev lyckad! Fotbollsgolfen som vi hade planerat (eller hmm, glömt planera egentligen) blev både bokad och avbokad. En kvart innan vi skulle åka iväg så började det spöregna.. Vi stannade och åt & drack ännu mer på restaurangen :)

Hann spela dryckesspel, lära mej svära på turkiska och dansa på borden och en massa annat bus. Bra dag/kväll, fest i 12 timmar från tre på eftermiddagen till 3 på morgonen. Tack för i år Norje Boke restaurang!

 

Sunday funday

Kategori: Party

Färdigfixad och redo för avslutningsfest på jobbet. Nu äter vi upp vad som finns kvar i frysarna och, most importantly, dricker upp vad som finns kvar i kylarna! Ay ay ay!

New in: Clothes 'n' shoes 'n' stuff

Kategori: Clothes/shoes/outfits

 
Blev en Välatur i tisdags, måste ju börja spendera pengarna som jag tjänat i sommar, ehehehe. Ett par grymma boots, en parfym, en tvål, ett ljus, en spetstop och en crop top rikare. Score.

Back to white

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Back to white..! Sååå nöjd, fy fan vad snyggt det blev. Aimee är grym, grymmare, grymmast. 

Wednesday

Kategori: Clothes/shoes/outfits

 
Dagens outfit! Ny magtröja, shorts och jeansväst. + massa halsband, såklart hihi.
 

ÄNTLIGEN

Kategori: Everyday life

Äntligen dags att färga utväxten!!! Åh. Kommer bli så fint igen. Går såklart till Aimee på Hairdresser on Fire denna gången också..!

New in: Music

Kategori: Music

 
Mina senaste skivinköp:
Kreator - Phantom Antichrist + Bonus-DVD med en livespelning på Wacken (bland annat).
Mercyful Fate - Don't Brake The Oath
Warlock - True as Steel
Warlock - Triumph and Agony
VAIN - On The Line (äntligen fick jag även skivan, inte bara omslaget....)
VAIN - Enough Rope
Faster Pussycat - Whipped!
 
Min favorit av dessa är just nu Don't Brake The Oath. Har ganska nyligen insett hur jävla bra Mercyful Fate faktiskt är. Bäst på skivan är Come to the Sabbath. 
 
 

Kräftskiva och afterwork på riktigt

Kategori: Everyday life

Häromdagen hade vi spontan kräftskiva på jobbet efter stängning. Det var mycket trevligt och jag åt till och med en kräftjävel. Vinglade hemåt runt tretiden efter en bra kväll med personal och annat halvlöst folk, haha. Igår blev det afterwork på riktigt, drack öl efter stängning och snackade skit i ett par timmar. Vinglade hem runt fyra. Idag blir det kanske hemgång vid fem då? Näääämen. Jag har det med andra ord väldans bra här, men längtar efter att åka hem. SISTA JOBBDAGEN IDAG, åhåååå såå gött!!

Langar en gammal bild. Saknar till och med min jobbiga jävla trappuppgång, what's up with that liksom.

Utposten

Kategori: Party

Blev en sväng förbi Utposten med Ellinor igår. Vin, öl, äcklig kokoscider och goda Bloody Mary's beställdes in. Gött gött gött.
 
 

Slayer @ Vega

Kategori: Music

Tisdag den 6 Augusti 2013 var det äntligen dags för mej att få se Slayer!!! Hoppade på tåget med en vän för att bege oss mot Vega i Köpenhamn. Yrade runt i Köpenhamn, hittade som vanligt inte så bra.. Det började egentligen redan i Malmö på centralstationen, vi fick använda GPSen på telefonen för att hitta till Forex. Det visade sej att vi stod precis utanför.
 
Nåja, tillbaka till ämnet: SLAYER. Vi hittade fram till stället & förbandet Fear Factory var redan i full gång. Vi gick & köpte öl i baren istället för att lyssna på dom, det lät inte speciellt bra. Sången var hemsk, men vi var glada iaf med en god öl i handen & längtan efter Slayer i hela kroppen. Fear Factory slutade spela vid halv nio & vid det laget hade vi krigat oss fram i publiken till raden näst längst fram & där stod vi och väntade på att Slayer skulle dundra in på scenen. Och FAN vad dom dundrade in! Körde igång direkt med "World Painted Blood" och allt hela stället kändes som att det skulle explodera, energin infann sej direkt!! Nästa låt var "Diciple" och stämningen höjdes ytterligare ett snäpp! Resten av spelningen fortsatte i samma tempo & energi, från publikens sida iaf.. Både Tom & Kerry verkade lite trötta och inte helt 100% närvarande, vilket inte är så konstigt med tanke på att bortgången av Jeff Hanneman fortfarande måste ligga som ett svart moln över dom. I slutet av spelningen byttes SLAYER-backdropen ut mot en Jeff Hanneman-backdrop - "Still Reigning". Fint!


Höjdpunkterna för mej var  mina Slayerfavoriter: "Seasons in the Abyss" och "South of Heaven", båda spelades mot slutet av spelningen.
Det sämsta med spelningen var ljudet. Sången var riktigt låg jämfört med allt annat & ibland hörde man inte ett skit. Märkligt inställt av ljudsnubben eller ett sätt att täcka över att Mr. Arayas register inte är vad det en gång varit? Who knows.

 
Vi stod precis i utkanten av moshpiten och fick agera "vägg". Kändes som att vara i slagsmål i två timmar, på ett bra sätt. Kastade iväg flera snubbar under spelningen som försökte ställa sej framför mej.. No fucking way, iväg med dej, hahaha. Vill sammanfatta hela spelningen som en skön käftsmäll.
 
Efter spelningen - genomsvettig (kändes som att jag hade badat), mörbultad & aslycklig, fick KERRY KINGS PLEKTRUM. Hell yes.

Ölhäng

Kategori: Party

Mötte upp ett par vänner i stan för ölhäng på ett ställe som heter Charles Dickens. Det visade sej att det var fotboll på schemat, så vi tittade på matchen och dom sista 15 minuterna var faktiskt spännande! Första gången jag uppskattat fotboll haha, det hände en jävla massa den sista kvarten, pungsparkar och så vidare hahahaha. Oh lordy. Efter matchslutet så gick vi till en annan pub och fortsatte dricka öl. Trevligt som fan! Bra måndag.

Invigde mitt nya Kreatorlinne. Så snyggt. Önskar dock att det var typ 7 cm längre så jag hade kunnat använda det som klänning.. #tallgirlproblems hahaha

 

Finbesök

Kategori: Everyday life

Innan Skogsröjet hade jag besök i stugan i Norje av min pojkvän & mina två bästa vänner, så jävla guld. Vi vandrade i skogen, badade i det iskalla jävla havet & tappade andan, lagade god mat, drack White Russians + öl och hade det gött. Fint som fan.