queenobscene

Throwback

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Satt och läste igenom min blogg för att se vad jag hade skrivit om i juni förra året. Faa-aan vad det var en bra månad..! Slänger upp ett par bilder :*
 
Var Tinas sminkdocka när hon tävlade i stylist-SM. Såklart vann hon..!! Grymt kul.

Festade i Malmö och bar mina favorittights från BlackMilk..!
 
Agerade levande skyltdocka på ett köpcentrum i Laholm. Så jävla kul, folk blev så rädda när man rörde på sej..
 

SWEDEN ROCK..!!!

 Sebastian Bach klättrade runt på scenen.

Vid ösregn - ta skydd under handikappsplattformen. Funkade asbra..! Jag var sjukt nöjd, med en öl i handen of course.

Vid sol och lagom bra band - ta plats i gräset. Yepp. Vi hade det gött som fan framför Night ranger.
 
Festivalens, och typ mitt livs, höjdpunkt - MÖTLEY CRÜE. Hallefukkinlujah. Längst fram, givetvis. Dränkt i fakeblood av Nikki Sixx, givetvis. 

En outfit. Saknar dessa skorna, RIP awesome boots.
Plåtades för framsidan av HDs bilaga om city tillsammans med modellen Armand och en fet bil.
Finklädd för att fira Moas 18årsdag..! En rolig kväll som fan.
 
 
 
 

Hair

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Innan balen på Mega tidigare denna månaden. Fick mitt hår fixat av den fantastiska Tina Carlsson. Supersnyggt som vanligt..!
 

Ramble On

Kategori: Clothes/shoes/outfits

 

Black Diamond

Kategori: Music

 
Har för första gången någonsin (typ) fått en BRA låt på hjärnan! Har gått och nynnat "woooh oooooh, black diamond" hela dagen, haha. Fantastiskt bra låt.

Måndag

Kategori: Everyday life


Är hemma i Helsingborg igen en runda.
Blev en tur till Väla, hehe. Tvingade med min pojkvän till varenda affär som säljer kvinnokläder för att jag skulle köpa ett par vanliga svarta jävla jeans. Hittade inte ett enda par som passade. Antingen var dom för korta i benen och bra i midjan, eller för stora i midjan och lagom långa... MEN fick med mej tre fantastiska skivor hem iallafall, så jag är glad ändå ;) 
 

Workin' gal

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Är i min sommarstuga i blekinge just nu, jobbar på en restaurang här. Har jobbat som en galning nu i midsommarhelgen! Har börjat fundera på vad jag ska köpa när lönen kommer, blir nog något från Ovate. Har varit sugen på en "Valhalla hoodie" så sjukt länge nu.. Kliar i fingrarna, haha.

 

Sweden Rock Festival 2013 - Fredag 7/6

Kategori: Party

Fredagen började med en (välbehövlig) sovmorgon för oss. Klev upp ur sängen vid klockan ett och lämnade inte stugan förräns runt klockan tre, då vi traskade mot festivalområdet för att se Asia. Detta var den varmaste dagen under hela festivalen, och vi höll på att avlida där vi stod och tittade.. Efter bara ett par minuter tog vi det vettiga beslutet att gå och sätta oss under öltältets beskyddande tak och köpa varsin kall dryck..! Tittade på Asia därifrån, det är ingen av oss som gillar dom speciellt mycket så vi var nöjda med det. 
 
Efter Asia-myset var det dags för något jag längtat efter mycket - DORO!!! Åh. Är ett stort Warlock-fan så jag blev helt jävla överlycklig när dom körde igång med "I Rule the Ruins" och fantastiska "Burning the Witches" - och det lät BRA..! Wowza.

The metal queen - Doro Pesch. Gudinna..!
 
Självklart kördes också "Night of the Warlock", som är min favorit av Doros egna band. Spelningen innehöll en mycket bra blandning av (kick ass) Warlock-låtar och dom nyare Doro-låtarna. Som ni nog förstått by now föredrar jag det förstnämnda.

Träffade två assköna Holländare under spelningen, dom kom fram och frågade vad alla svenska tjejer äter för att bli så långa och snygga. "Spaghetti" svarade jag i brist på fantasi, haha.
 
Efter Doros fantastiska spelning begav vi oss bort mot en annan scen för att titta på UFO. Hade inte speciellt höga förväntningar, men inte ens dom blev infyllda. Det var riktigt tråkigt. Citetar min vän David: Det lät som dansband fast med distade gitarrer. Yepp. Vi bestämde oss för att det hade varit trevligare att dricka öl - så vi gick och gjorde det..! 

Mot kvällen var det dags för en av våra höjdpunkter på festivalen - SAXON!!! Underbara, underbara Saxon. Dom levererade, såklart. Öppnade med titelspåret från nya skivan "Sacrifice", det lät bra som fan och publiken kom igång. Det blev ännu mer röj när "Power and the Glory" spelades, stämningen var på topp och bandet var i bra form!

Saxon!

"Saxon meet the Vikings..!" sa Biff och publiken, including yours truly, vrålade som aldrig förr. Alla skrek efter Crusader och jovisst - där kom den. Yesss. I slutet av den underbara spelningen spelades såklart 747 (Strangers in the Night), Strong Arm of the Law, Wheels of Steel, Denim and Leather och som avslutning Princess of the Night. Hell to the yes..!

Saxon!
Jag under Saxon. A woman possessed..! ;D
 
Klockan 23.00 var det dags för Europe att inta Festival Stage med sin 30årsjubileumsshow! Vi stod ganska långt bak, Europe var stora favoriter för ett par år sen, men inte nu längre. Vi orkade alltså inte riktigt kriga oss fram. Och fy fan vilken tur att vi inte gjorde det, för jäääävlar vilken besvikelse det var. Låtarna lät väl helt okej, men där fanns ingen energi what so ever. Bestämde oss ganska snart för att, återigen, hade det varit trevligare att dricka öl istället. Så det gjorde vi.

Gick till festivalcampet och hälsade på våra vänner för att dricka öl och spela "Snap!". Sjukt kul dryckesspel, det går ut på att man ska bli "FUCKED UP!!". And we did.... Haha. Här får ni vackra bilder som är tagna någon gång på morgonkvisten..!

Jesper, Madde och den pytteliiiiilla britten Steven!

Frågade denna man vart han var ifrån, han svarade: "from a bar behind the moon". Sounds nice! Haha.

Charmtrollet David <3 Hahaha.

The man from the moon och jag! SKÅL..! Vi skålade minst en gång i minuten tror jag. Party..!
Vi snubblade iväg från campet runt klockan sju, lite mer än lagom fulla och mycket mer än lagom lyckliga..!
 
 
 

Sommar å sånt

Kategori: Clothes/shoes/outfits


Tänkte egentligen att jag skulle skriva om alla Sweden Rockdagarna i följd, men har inte haft tid att sätta mej ner framför datorn och blogga ordentligt! Har umgåtts så mycket som möjligt med pojkvän och vänner eftersom att jag åker iväg till blekinge imorgon för att jobba. Kommer iofs hem på måndag nästa vecka och stannar till onsdag/torsdag, men efter det är det jobb jobb jobb, så vill utnyttja mitt sommarlov till max nu..! :)

I måndags var vi ett gäng som möttes upp i Pålsjö skog, tanken var att vi skulle grilla, men ingen orkade fixa engångsgrill eller kol & tändvätska (lata jävlar) så det blev bara dryck. Det hade nog inte någon av oss något emot egentligen, haha. Blev en asnajs kväll, först i en paviljong och sen längs en vandringsled i skogen med utsikt över havet. 
 

Sweden Rock Festival 2013 - Torsdag 6/6

Kategori: Party

Började som sagt dagen med att, efter ha fått två timmars sömn, möta upp Madde på knutpunkten och vänta på pappa för att sen hoppa in i bilen och påbörja resan mot Norje och Sweden Rock..! ÄNTLIGEN.

När vi väl kommit fram (och släpat in all jävla packning.. hahaha) så kom Ellinor till stugan, hon var jävligt sliten efter en kall natt på campingen med trasig sovsäck, så hon hoppade in i duschen och bestämde sej för att skippa första bandet för dagen. Jag och Madde korkade upp varsin öl och gjorde oss redo för att gå och se på Demon. Gick och hämtade ut våra tikketz, mötte upp Kalle & David och slog oss ner och drack upp våra öl. Träffade en kjempetrevlig norrman som sa att han hade köpt nätstrumpor och en kjol, och undrade nu var han kunde få tag på en peruk? Tyvärr kunde vi inte hjälpa honom..


Efter att ha hämtat ut festivalarmbanden (som är LEOPARDMÖNSTRADE <3333 blev superglad, ehehe) så gick vi mot scenen där Demon spelade. Vi hade pratat för länge med den norska festivaltransan och blivit sena.. Vi hörde tonerna av "Night of The Demon" medans vi blev visiterade.
Nåja, vi missade den inte helt i alla fall! Tog oss genom visiteringen och satte oss uppe på en kulle framför scenen och kollade på Demon. Mestadels trevligt, men inte en jättespännande spelning. Don't break the circle!
 
Efter Demon hade vi lite dötid, så vi gick tillbaka till stugan och blandande Bloody Marys i en stor jävla petflaska och tog med ut, hahah. Mötte upp Kalle & David igen (+ någon snubbe som ingen kommer ihåg namnet på) och slog oss ner på en gräsmatta för att dricka petflaskedrinkar + öl.

David (/Satan?), Ellinor, Madde och Kalle.


Jag..? Hahaha.

John Doe (haha), David och Vinägerchips. Oh lawd.
 
Nästa band vi skulle se var Huntress, ett band jag nyligen upptäckt och sett fram emot att få se. Blev så jävla besviken. Det lät SKIT. Verkligen. Sångerskan kunde inte sjunga överhuvudtaget. Självklart gick vi därifrån, fortare än fan. 

Efter Huntressfiaskot skulle vi se Manilla Road! Och det var bra. Jävligt basigt dock, det förstörde lite. Meeeen det var nog inte bandets fel, utan ljudteknikern. Alla band på 4sound stage blev dränkta i bas. Knas.

Manilla Road!
 
Sista bandet för kvällen, och årets giganter: KISS. Hade inte riktigt insett att jag äntligen, efter att ha älskat dom i hur många år som helst, skulle få se KISS. The hottest band in the world! 


Dom kör igång med "Psycho Circus", ingen favorit, men man rycks med av stämningen. Publiken är astaggad. Tyvärr hör man nästan direkt att Paul inte låter bra.. Kraxar sej igenom sina sångpartier. Jävligt synd och tråkigt, men helt förståeligt. Låtarna som följer är en bra blandning av gammalt och nytt, men jag reagerar på att det är mer show och fyrverkeri än musik. Känns typ som en fyrverkerishow med några låtar då och då.

Men då jävlar händer något. Gene börjar spruta blod och "God of Thunder" drar igång. YES!!!!! Vad bra det är!!! Min absoluta favorit KISSlåt, utan tvekan, och det låter BRA. Gene låter och spelar bra och ser ut som en demonisk gud när han står uppe på ljus-spindeln och spottar blod. Hell yes.

God GENE!

KISS spelning var overall mer underhållande för ögonen än öronen, men är som sagt imponerad över Gene och förbannat glad över "God of Thunder". Kan dessutom äntligen bocka av ett favoritband från listan över band jag måste se innan det är för sent.

Not so sunny sunday

Kategori: Everyday life

Fan vilket perfekt söndagsväder - regn och åska. Så mysigt. Idag tänker jag bara sitta inne hela dagen och lyssna på musik och ta det söndagslugnt. Skönt..! Har längtat efter en stormdag.
 
 

Saturday

Kategori: Clothes/shoes/outfits

BILDBOMB - STUDENTEN 5/6 2013

Kategori: Party

 

Is queenobscene alive or is queenobscene dead?

Kategori: Party

See what I did there..?! Hahaha. Mer om "13" någon annan gång. Ville mest bara säga "hej" och "jag lever" och kanske ett litet "förlåt" för att jag bara försvunnit spårlöst från bloggsfären. Efter studentnatten (som avslutades 05.00 hemma hos min pojkvän) så var jag tvungen att kliva upp för att ta tåget 08.15 in till Helsingborg och bli upplockad för resan till Sweden Rock..!!!! Sen var det festivalhimlen i 3 dagar och då har ingen tid för internet. Efter SRF har jag dessutom hunnit med två supah-dupah niiiice studentfester för Philippa och Martin. Har alltså haft jävligt kul och jävligt fullt upp.

Bloggar mer om allt allt allt när jag fått lite bilder från allt, har såklart varit lat med kameran.. Oh well. Hoppas ni har det gött..! 

Bjuder på en lagom suddig bild på mej från Saxons spelning på Sweden Rock (som var AMAZING, såklart). Lycka..!
 
 

Imorgon..

Kategori: Party

..så tar jag studenten..!! Herrejävlar. Först blir det samling med klassen på skolan, sen utspring från skolan och sen utspring från ett annat ställe med resten av Helsingborgs studenter. Efter utspringen åker vi på flak runt i stan, sen bär det av hem till pappa för studentfest - sen hem till mamma för studentfest och sen vidare i natten. Hektiskt. Klockan 9 dagen efter åker vi dessutom till Sweden Rock..!!!! ÅH.
 

Megabalen

Kategori: Party

Igår var det som sagt bal för alla treornapå min skola, MegaMusik. Var en fin kväll med klassen och alla underbara lärare. Imorgon tar vi studenten efter 3 roliga år. Kommer sakna Mega. Världens bästa skola.
Såhär såg jag ut igår. Temat för balen var regnbåge, tyckte jag lyckades förmedla det. Eller..? Haha.

Fina megalärare och treor.

Min fina Madde <3

Jag och Hampus <3 
 
David, Mårten och jag :P Ehehe.

Snygga som fan.

Fina Kalle..!

Madde och jag <3

Jag, Hannie och William ;D

Massagetåg? Haha. Alfred, Björn och Hampus

Lärarna hade skrivit en låt med varsin vers om alla i klassen. Jävligt roligt, hihi..!
 
 
En fin kväll. God mat & fina telegram & tal från klassen. Kvällen och dom 3 året på Mega gick alldeles för snabbt, som det alltid gör. Tack allihopa..!
 

Gettin' ready

Kategori: Everyday life

Står och sminkar mej + dricker en öl och gör mej redo för Megabalen ikväll. Kommer bli en fin kväll, längtar hihi.

Prag del 2

Kategori: Party

Fick några Pragbilder av Madde..! Vill tillbaks igen och dricka öl för 8 spänn och leva gött som fan med fina vänner. Fan vad roligt vi hade.

Jag, Hampus, Kalle, William, Mårten, Alfred, David och Isa.


Haha, I don't even..

Kalle och David haha, hjälp.

Fin & full älskling <3

Fin och fullare älskling, hahaha.
Hotellfest på rummet som vi på bilden + Hampus bodde i. Ojoojoj, najs.



Folkfesten

Kategori: Party

Här befann jag mej igårkväll tillsammans med några vänner från klassen och lyssnade på Björns Band, Helt Off och Linus Blad Band. Mycket trevligt. Efteråt stack vi till Shakespeare och tog en öl, sen vidare till Hamnkrogen för röj till lökig (!!!) musik och mer öl. En bra kväll, hade roligt som fan och glömde alltså såklart att ta bilder. Yayaaa. 

Reckless Life

Kategori: Clothes/shoes/outfits

 

Midnight Ramblers

Kategori: Party

Fredagen började med att vi inhandlade alkohol inför Sweden Rock (äntligen haha). Påväg hem till mej sen för att lämna av all the goodies så blev vi fångade mitt i ett djävulskt ösregn. Mysigt, men jobbigt när man bär på ett flak öl som går sönder om det blir blött, haha. Vi sprang genom regnet och tog oss upp till min lägenhet och dumpade sakerna, flaket gick inte sönder förrän jag ställde ner det på mitt golv, som tur var..! Akta ölen liksom.

Efter det hoppade vi på bussen ner i stan igen och begav oss bort till söder och Sams bar för att spela Black Jack! Ellinor håller på att utbilda sej till Black Jack-dealer och får därför låna deras bord för att öva, något vi inte alls är ledsna för..! Haha. Jag hade aldrig spelat innan, men efter ett tag gick det faktiskt riktigt jävla bra. Beginners luck..? Natural talent..? Vem vem, hahaha. Riktigt kul i alla fall..!
 
Jesper, Ellinor och Madde.

Efter att ha spelat i lite mer än en timme stack Jesper + Madde hem och jag och Ellinor begav oss hem till henne för att laga mat. Vi svängde förbi hemma hos mej och hämtade en vinflaska och ett par öl + en Stonesdokumentär..!

Åkte hem till henne och kände oss som ett lesbiskt par som lagade god mat och drack rödvin. Fina grejer. Käkade, snackade skit och drack. Satte oss och kollade på Stonesdokumentären och drack ännu mer och rökte stup i kvarten, eftersom att Keith ständigt sitter med en cigarett i dokumentären och man blir så jävla sugen haha. 

Vi blev inspirerade av Bobby Keys' härliga Texasdialekt och underbara saxofonspelande, så Ellinor drog fram sin brors gamla sax som hon hade fått, och vi försökte spela lite på den. Klockan halv tolv. I en hyreslägenhet. Grymma grannar..!! Hahaha.


Inte jättelätt att få ihop alla jävla delar när man börjar fyllna till, hahaha. Men till slut så gick det..!

Det lät inte speciellt vackert (inte ett dugg vackert faktiskt) men jag lyckades få ljud i den i alla fall..! 

Min fina Ellinor..! <3

Efter saxofonspelandet fick vi för oss att det var dags att dra till Danmark. Varför..? Varför inte, hahaha. Så jävla trötta på alla ställen i Helsingborg, och det tar ju faktiskt bara 20 minuter att ta sej över till Helsingör. Så lite över klockan 12 vi begav oss ner mot centralen. Vi missade såklart en båt med typ 2 min. Nåja, vi delade på en öl och rökte ett par cigaretter och inväntade nästa båt som gick klockan ett.

Kom fram till Danmark, fick för oss att vi skulle gå på strippklubb. Letade upp strippklubben och beundrade en 6 miljoners Lamborghini som stod parkerad utanför. Snackade lite med vakten för stället, men bestämde oss för att vi inte ville gå in. Det var en sån idé som låter kul i huvet, men som man inser inte alls är speciellt rolig. Vi bestämde oss för att vandra runt på Helsingörs gator ett tag och se oss omkring lite bortom dom vanliga barerna.

Hittade en skitfet kyrkogård, men den var stängd och låst med tjocka kedjor. Vi tittade in över en grind och så helt plötsligt dyker det upp en full dansk, inne på kyrkogården. Fan vad rädda vi blev, han bara dök upp ur mörkret haha. Det var fett. Vi gick runt murarna och hittade en grind som stod öppen, jag ville gå in men Ellinor tog sitt förnuft till fånga och släpade med mej bort därifrån hahaha.

Vandrade runt på gatorna, pratade om livet och klappade massor med danska katter. Alla var tjocka & assöta.

Tappade bort oss lite smått, men löste det lika snabbt och hittade tillbaka till centralen. Fick springa för att hinna med sista båten klockan 03.00. Hemma i Helsingborg 03.25 typ och hoppade på bussen hem. 

Lagom sliten tjej påväg hem på ödsliga gator i morgonljuset. En bra dag/kväll/natt..!