queenobscene

Friday

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Det är fredag och jag är påväg in till Helsingborg för att möta upp två vänner & handla lite inför Sweden Rock som är nästa vecka..! Längtarrr.

Ghillie suit

Kategori: Party

En liten kontrast till dom fina bilderna imorse; här är jag i en ghillie suit.

Julia Forslund Fashion

Kategori: Modelling

Design: Julia Forslund
Make up: Tina Carlsson
Fotograf: Rebecka Adin
Modell: Emmy Sjöström
 
Bilder från en plåtning jag medverkade i för någon månad sen. Grymma kläder & bra team..! 

One time you were my baby chicken, now you've grown into a fox

Kategori: Music

Ikväll lyssnar jag på The Rolling Stones - never gets old..! Försökte välja ut ett par favoritlåtar, men insåg att jag verkligen inte kan välja. Så slänger in 5 (fast jag har kanske 40) Stonesfavoriter och några tuffa bilder.

 
 

 

Hatbeundran?

Kategori: Thoughts

Taylor Momsen. Alltså, jag tycker att det är så intressant att titta på bilder på henne, hon ser ju så jävla intressant ut, men  samtidigt sticker det i ögonen varje gång jag ser henne. Kan bero på att jag tycker att hennes band "The Pretty Reckless" är more than pretty worthless. Radiogothpop? Kan man säga så..? Kanske beror det på att hon på något sätt ser så jävla ung och bebis ut på nåt vis? Jag vet inte. Hon ser ball ut i alla fall, så jag får väl leva med hatet och beundran.

Problem

Kategori: Clothes/shoes/outfits

När man bör fundera över om man har problem: man åker till ett köpcentrum, trots att man bara äger 200 kronor för tillfället.

Hur man vet att man har problem: man spenderar 150 kronor av sina futtiga 200 på ett skärp.

Meeen det är ju ett jättefint skärp i alla fall, så jag är nöjd. Nästan pank, men nöjd..!

Wednesday

Kategori: Everyday life

Idag är det onsdag och EXAKT en vecka tills jag tar studenten. Helt jävla galet.

White

Kategori: Pretty little thingies

Vita ögonbryn. Så jävla snyggt & jag är såååååååååå sugen.. Frågan är bara om man blir superbabe:ig som Lara Stone & Daphne Groeneveld eller om man bara kommer se helmongo ut. Får klura & se om jag vågar. Förmodligen inte, haha.. Men ja. Ni och jag får njuta av dessa bilder på vitögonbrynta babes i alla fall..!

Black Sabbath Vol.4

Kategori: Music

Black Sabbath ställde frågan på sin Facebooksida om vilken ens favoritlåt är från Volume 4, var såklart tvungen att dra igång skivan och lyssna, alltför längesen sist. Fan vad det är bra. Min absoluta favorit är "Snowblind". Fast att låten handlar om kokainmissbruk så tycker jag att texten är fruktansvärt vacker.

 

Burning the Witches

Kategori: Music

Köpte Warlocks fantastiska "Burning the Witches" på Tradera för ynka 53 spänn. Begagnad men i superskick. Mina favoritlåtar på plattan är öppningsspåret "Sign of Satan" och titelspåret "Burning the Witches". Doro Pesch är nog min absoluta favorit när det kommer till kvinnliga metalsångerskor, vilken jävla gudinna..!

Hard Luck Woman

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Klänning och allt annat

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Igår blev det en tur till Väla med mamma för att hitta en klänning till Mega-balen (min skolas egna bal) som är nästa måndag. Hittade en hel del annat förutom klänning, ehehe. Hann gå i nästan alla butiker med tjejkläder på hela köpcentrumet utan att hitta något annat än fula jävla strandklänningar.... Frustrationen infann sej. Hittade till sist en helt perfekt klänning i en affär som hette"Spirit Store". Finally score på Spirit store..! Hahaha, sorry.

Fin bubbeleffekt har jag sett att man ska ha på bilderna. Vad gulligt det blev. Haha. Här är i alla fall mina inköp..! Fina, höga shorts från Cubus (kostade typ 200 spänn!), underkläder + skärp från Kappahl & lite smink från Kicks. Klänningen får ni se på bild nästa vecka när jag burit den på balen, vill ju inte avslöja den för tidigt..! >:)

Prag del 1

Kategori: Party

Här kommer massor av bilder från Pragresan..! Ska försöka få fler av vänner, har inte haft min kamera med mej hela tiden så vissa händelser finns inte på mina bilder. 
 
Rökning förbjudet på hotellrummet + rum på 5:e våningen resulterade i att folk satte sej på taket och rökte en cigarett. Här är Hampus, Mårten och Agnes, bara någon timme efter att vi anlänt och checkat in. Supersoligt & varmt första Pragdagen..!

Gick ut och satte oss på en liten pub efter att ha druckit lite öl på hotellet. Här är Madde, som köpte Rekorderlig cider, hahaha ;D
 
David med en stor öl (kostade typ 27 Koruna, alltså ca 10 spänn (!!!)) + Hampus och någon jättegod, fin rom.
 
David, Davids jävla Snajdarponcho, Davids kaninfejs och en Piña Colada. 
 
Jag och min älskling på ett jättebra ställe. God mat & süüüpergoda drinkar, najs.
 
William, Williams tunga och en Cuba Libre!
 
Madde beställde en "Sex on the beach" och gjorde servitören generad. Score.
 
"Stå där och se glada ut nu..!" "Eller visst. Skitsura funkar lika bra". Hampus (+ hans snabba brillor), William, Kalle och David på stadsvandring, andra Pragdagen.
 
Isa och Karlsbron. Någon konstaterade att man inte kunde ta bilder på bara en sevärdhet, någon man känner måste också vara med på bilden, annars är den helt onödig! Et voilà - skitsnygg bild. Hahaha :)
 
Isa och vår fantastiska lärare Johan som har allt och kan allt om allt. På riktigt.
 
Mårten och Alfred.
 
Hampus, en fin tändsticksask och en cigarett. Alla har rökt så sjukt mycket i Prag, även dom som inte alls röker i vanliga fall. Cigaretterna var sjukt billiga och man fick röka överallt - hela tiden så alltså gjorde vi det, haha.
 
Vi var inne i en fin kyrka mitt i centrum. Helt plötsligt samlades hela klassen och sjöng en klassisk låt som heter "Lacrimosa". Skitkul, blev jättesnygg klang inne i kyrkan! 
Här är det inspelat på en mobiltelefon, men ni fattar grejen! Najs.
 
William, Kalle och Duckface David. Mat på någon liten Tjeckisk pub. Jag åt friterad ost, eftersom att det var det enda vegetariska på menyn, det var flottigt som faaan, men gott. Ehehe.
 
En tuff katedral. Efter att ha tittat på denna gick vi in i en jävligt skum Absinthshop, båda som jobbade där inne stod och rökte hasch, det var helt molnigt i butiken, hahaha.
 
William råkade titta in i en sidogata och såg en tuff skylt. Vi gick dit och det var världens skönaste ställe! En medeltidsrestaurang..!!! När man gick in genom dörren så såg man inget alls i ca 3 sekunder, det var så mörkt där inne eftersom att dom endast hade levande ljus som belysning. Det var som att gå in i en liten grotta. Här trivdes vi alla som fan, speciellt min viking till pojkvän :) <3
 
Varm mjöd fanns på menyn..! 90 Koruna (ca 30 spänn!) och så serverades den i ett fint lerkrus. God var den också. Lycka..!
 
Tredje Pragdagen: Hampus köpte en mus. En jävla mus. Hahahahaha, han hade varit på ett köpcentrum, gått in i en djuraffär, hittat möss (som egentligen skulle bli foder till fåglar och möss) som bara kostade 20 Korunas (typ 5 kronor..) och självklart köpt sej en. Conny döpte vi honom till. Vi byggde labyriter av kassettband och ölflaskor till honom och lät honom springa och försöka hitta ut. Han klarade det varje gång..! Mycket smart mus. Vi hade honom och lekte med honom i en dag, sen släppte vi ut honom i en stor park under ett träd med lite mat och vatten. Bättre chans att överleva där än i djuraffären..! Hampus vågade inte försöka ta med honom hem till Sverige med tanke på att risken att bli stoppad av tyska tullen skulle vara rätt stor, och dom hade nog inte velat släppa igenom en tjeckisk mus, hahaha.
 
Sista dagen var vi på den botaniska trädgården med vår lärare Johan som guide, eftersom att han kan allt om allt. Speciellt växter. Det här ovan på bilden är något tufft förhistoriskt träd som det tydligen bara finns ca 400 stycken kvar av som växer fritt på ett hemligt ställe i Australien. Om man ville åka dit fick man betala mycket och åka helikopter med bindel för ögonen för att komma dit..!
 
En bild från den japanska trädgården.
 
Johan och Niklas gick verkligen in för att få en bra bild på ett Bonsaiträd. 
 
Där fanns ett skitstort "växthus" med en regnskog inuti..! Svinvarmt, fuktigt och tuffa växter. Och tuffa fjärilar..!
 
Bläckfisksväxt. Typ. 
 
Fina vattenfall.
 
Dom underbara lärarna Sara och Johan i regnskogen.
 
En tuff köttätande liten parvel, hahaha.
 
Sista kvällen var vi på en asgrym hårdrockspub i innerstan som heter Hells Bells. Skön stämning, snyggt inrett och SVINBILLIG OCH GOD ÖL. Kalle och jag trivdes och dök typ ner i glasen, som ni ser. Så kan det gå, ehehe.  En sjukt trevlig kväll blev det och ett perfekt avslut på veckan..! Prag, vi ses snart igen.

Home Bittersweet Home

Kategori: Everyday life

Jag är hemma, både skönt och helt fruktansvärt tråkigt. Har haft det så otroligt bra i Prag, planerar redan återbesök senare i år, ehehe..

Slänger in mina bilder från kameran imorgon och uppdaterar om resan då..! :)

PRAG

Kategori: Party

Åhåhå, idag klockan 21.30 är det dags..! Åker på klassresa till Prag och kommer hem på lördag. Kommer bli så fruktansvärt gött. Svinbillig öl i Tjeckien, det är alltså upplagt för en jävligt lyckad resa..!

South of Heaven

Kategori: Clothes/shoes/outfits

The Big Lebowski

Kategori: Allmänt

Idag hade vi den sista utav våra åtta föreställningar av "Den Store Lebowski" på Dunkers. Skönt som fan, men samtidigt sorgligt. Har varit sjukt roligt att få göra musikal av just den filmen för den är helt jävla amazing.

 

VAINVARNING

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Vill avråda alla från att beställa något VAIN-merch/skivor från http://www.davyvain.com/. Jag la en beställning & betalade för en tröja och en skiva i JANUARI, fick mitt paket idag, den 13 MAJ. Det roligaste med detta..? Fick ett CD-fodral utan skiva. Japp. Dom glömde lägga i SKIVAN. För helvete.
 
Det fantastiska paketet. Fick en tröja som jag inte beställt också, men ingen skiva som jag hade beställt. Vad i helvete..?! Verkligen.

Pumpcast News

Kategori: Everyday life

Hahahaha, förmodar att dom flesta har sett detta, men jag bara MÅSTE slänga upp videon. Alltså. Fy fan vad jag skrattade, så jävla härliga. Hahaha: "Hold your head up - MOVIN' ON Keep your head up - MOVIN' ON". Har ni inte sett det så måste ni faktiskt göra det, nu..! ;D

Helg

Kategori: Everyday life

Långhelgen är över, och imorgon måste man i vanlig ordning släpa sej upp ur sängen i gryningen (typ). Har i alla fall varit så jävla skönt att få vara superledig.

I fredags hade min pojkvän och hans pappa gemensamt födelsedagskalas (ehe) hemma hos dom med ca 60 gäster. Gaaalet mycket folk överallt. Blev en riktigt bra kväll med härlig stämning..! Vi dansade som fan till E-type och Las Ketchup, hahahaha... Hmm.

Resten av helgen har jag tagit det jävligt lugnt. Mest målat och lyssnat på Coven, Jefferson Airplane och Janis Joplin. Träffade Ellinor för vår standard söndagsfika på Mezo & vi pratade (så klart) om Sweden Rock och konstaterade att nu är det fanimej bara 24 dagar kvar..!!! Så jävla galet. Snart är vi där..!!


Nu tänker jag gå och lägga mej, drömma om Sweden Rock, lyssna på Coven och försöka somna. Natti natti..! 

Rosor

Kategori: Everyday life

Målade rosor till min fina mamma som present på mors dag. 

The White Witch of Rose Hall

Kategori: Everyday life

ÜBERBLOND DELUXE. Var ju som sagt & blekte min satans utväxt igår och jävlar vad bra det blev..! Det är mer vitt än blondt och jag är supernöjd. Tusen tack till Aimee på "Hairdresser on Fire" som gjorde ett grymt bra jobb.

Hårfix

Kategori: Everyday life

Idag ska jag till "Hairdresser on Fire" och få min utväxt färgad - ÄNTLIGEN. Blir helblond igen..! Har varit så jävla velig på om jag ska färga utväxten ljusblond som resten av håret, eller färga resten av håret mörkblondt som utväxten. Nu blir det alltså ljust. Kommer bli grymt..!
 

Thurisaz

Kategori: Everyday life

Den stora Lebowski

Kategori: Everyday life

 


Musikalrep, musikalrep, musikalrep.. Jag och min klass har gjort filmen "The Big Lebowski" till musikal, denna ska framföras på Dunkers Kulturhus nästa vecka..! Roligt men mycket att göra, som sagt - musikalrep.
 
Jag har en väldigt liten roll, vilket jag är rätt glad över. Två av mina bästa vänner har huvudroller (David, snubben i mitten på bilden, och Kalle, den lille gubben på golvet) och har cirka en ziljon repliker att lära sej..
 
Min fina pojkvän Hampus som fixar ljuset till vår musikal. 
 

Happiness

Kategori: Party

Min finaste Ellinor och jag på Mejeriet igår, i väntan på den magiska konserten. Precis där vi mår som bäst: något gott drickbart i handen och på livespelning. Vi konstaterade för övrigt att det bara är 33, (idag bara 32!!!) dagar kvar till Sweden Rock..! Fy fan vad underbart. Längtar längtar längtaaar.

Chelsea Wolfe på Mejeriet 3/5

Kategori: Music

Brinnande stearingljus på golvet och helt röd belysning. Chelsea Wolfe intog den lilla scenen på Mejeriet igår runt 21.30 och hela lokalen fylldes av känsla. Fantastiskt melankoliska låtar och världens vackraste kvinnoröst.

Dom första 45 minuterna spelades ett aukustiskt set, med Chelsea på sång och gitarr, Ben Chisholm på synth och den otroligt duktiga violinisten Andrea Calderon. Under detta första set spelas bland annat min absoluta Chelsea Wolfe-favorit "Flatlands" och det låter ungefär 1000 gånger bättre live än på skiva (förövrigt låter det redan gudomligt på  skivan..).

Efter det aukustiska setet kör dom ett elektriskt, Chelsea byter aukustisk gitarr mot elgitarr, Chisholm plockar upp en bas, trummisen Dylan Fujioka och gitarristen Kevin Dockter tillkommer och det blir KAOTISKT i ordets allra bästa mening. Hela rummet vibrerar av ljud. Pale on pale, Demons, Mer, Moses, Movie Screen, Tracks (Tall bodies) spelas och det låter helt jävla fantastisk. 

Jag hade höga förväntningar och förhoppningar på spelningen, alla dessa överträffade Chelsea Wolfe och resten av bandet. Kan utan tvekan säga att detta är den vackraste och mest känslofyllda spelning jag någonsin varit på. Får ni chansen att se Chelsea Wolfe, ta den. 
 
Fick också chansen att utbyta några ord med Chelsea och fick min "Unknown Rooms"-skiva signerad. Hon var så fin, jätteblyg och väldigt ödmjuk. Hon sa att dom kommer till Malmö för en spelning i oktober, då vet ni en som kommer vara där!

Chelsea Wolfe

Kategori: Music

Imorgon ska jag till Mejeriet i Lund för att lyssna på underbara Chelsea Wolfe. Längtar så jag nästan spricker..! Kommer att bli en magisk kväll.
 
 
 

TRADERA

Kategori: Allmänt