queenobscene

Der Mops

Kategori: Everyday life


Att komma hem och hitta denna på min säng gjorde mej aslycklig!!!! En tysk mopskalender, wow. Min mamma är bäst..! Längtar redan till 2014, hehe.

Workin' gal

Kategori: Everyday life

Jag har fått jobb i en grym skivbutik här i stan och är asnöjd med det. Jobbade i måndags + halva dagen i torsdags och fick lära mej hur allt funkar av min vän David, som också jobbar i butiken och är den snälle jäveln som rekommenderat mej för chefen. Sköj. Idag, fredag, stod jag helt själv i affären! Lite nervöst igår natt (vaknade ca en ziljon gånger och trodde att jag försovit mej och fuckat upp allt) och imorse vid öppning, men det gick svinbra..! 

Köpte förövrigt världens ballaste Twisted Sister-LP igår på jobbet:
 

Partyoutfit

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Tog väldigt kassa bilder på hur jag såg ut i lördags eftersom att jag var sent ute och stressad, som vanligt.. Men här är dom som blev OK iaf:

 
 
 

Oskars inflyttningsfest

Kategori: Party

I lördags bar det av till Malmö och inflyttningsfest för en vän vid namn Oskar! Mötte upp David, Johan och Kalle innan kalaset och satte oss på ett Ölcafé för att värma upp lite, hehe. Mycket trevligt. Runt klockan 18 gick vi hem till Oskar (som bor jättejättejättejättejättehögt upp) vars hiss, lägligt nog, slutat fungera just i lördags.. Så vi fick dagens (årets?) motion genom att springa upp för 9 våningar trappor. Men det vart det värt!
 
Oskar, med handen i brallan. 
 
Det blev en väldans bra fest med roligt folk, massor med dricka, härlig stämning och fantastiska presenter. Jag och Ellinor hade köpt många genomtänkta inflyttningspresenter: En rosa måttsats, en grön smörkniv, ett Justin Bieber-skrivset med linjal, block, penna, suddi och pennvässare, en rosa hårklämma, en kiwi och en rabarberansiktsmask. Vad mer behöver man i sin nya lägenhet liksom? 
 
 

Dark Wood

Kategori: Shopping

Köpte ett fantastiskt doftljus igår (det måste man göra när det börjar bli höst. Doftljus och temuggar typ) på Lagerhaus för typ 40 spänn. Grymt värt, det doftar friggin amazing - MEN inte för mycket så man får ont i huvet. Purrrrfect.

Rock and Roll Over

Kategori: Clothes/shoes/outfits

 
 
 

See the evil signs See some bloody crimes Now hell's just begun Satan's having fun

Kategori: Clothes/shoes/outfits

 

Blurry New In

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Skulle egentligen på rekryteringträff på Väla. Struntade i rekryteringsträffen och gick och köpte en helt fantastisk tröja istället, heh, mycket roligare! Slänger upp en suddad bild från omklädningsrummet, vill visa den ordentligt senare!
 

17 September 2013

Kategori: Love

Den 17 september firade jag och min älskade Hampus ett år tillsammans. Helt fantastiskt! <3

Gbg dag 2 - Bakfylla, öl, pepp, RAM, efterfest

Kategori: Party



Började dagen med att vakna upp lagom bakfulla med väldans glada hemma hos Anders. Gick till ICA, köpte mjölk och sylt sen bakade vi scones. Sååå gott.
Gjorde ett besök på systembolaget och tog sen färjan över från majorna till hisingen. 

Duschade, sminkade oss, drack öl och blev redo för att se Portrait & RAM på Sticky Fingers!Dansa dansa dansa..! <3
Peppa peppa peppa.
RAM!!! Gethuvudsmask med laserögon. Bad ass, hahaha. Åh.  Lägger upp min outfit + lidN sammanfattning av spelningen i ett eget inlägg senare, känner jag faktiskt. Så ni får bara denna bilden från spelningen for now :*
EFTERFEST i en studentkorridor. Det lyssnades nästan bara på Running Wild och fy fan för den som vågade byta. Gött häng med gött folk. Vi vinglade därifrån runt sjutiden och försökte hitta en spårvagn som gick på rätt håll.... JÄVLIGT svårt för en skåning, en stockholmare och en halläning att hitta i Götlaborg. Men tillslut gick det, fanimej! 

Gbg dag 1 - Katter, mat, utgång och basket

Kategori: Party

Har haft det helt fantastiskt i Göteborrrrrrg. Fest fest fest, grym spelning och underbara människor..!


Efter att jag lämnat väskan hemma hos Samantha & Angelica som jag bodde hos så stack vi och köpte mat och åkte hem till en kille som heter Anders för att laga maten och ha det skitgött.  
Curry-nudelgryta! Så jävla gott. Yesss.  

"Dä ä gott när dä ä gott"    Trummor och keyboard spelade vi. Bästa var dock när vi slog igång dom jävla demolåtarna som finns i keyboards och dansade loss. 


Påväg in till en klubb i stan som hette Pustervik. Åka spårvagn och hålla käften! Eller? Hahaha.Inne på klubben spelade dom BARA hip hop och hade en gigantisk jävla basketplan på understa våningen! Fett. Självklart spelade vi. Eller aa, jag typ sprang runt lite och försökte få tag på bollen men gav upp efter ett tag och drack öl istället. Så jag spelade nästan basket. Drack iaf öl på basketplanen och dansade lite, close enough right? Hahaha.

Friday

Kategori: Everyday life


Asgött häng i Göteborg..!! Åh

Göteborg..!

Kategori: Allmänt


Sitter på en buss påväg mot Göteborg..! Idag ska jag på en arbetsintervju, senare ska jag möta upp en vän som jag också ska sova hos tills på lördag :) Imorgon drar vi och ser Ram på Sticky Fingers! Fuck yes.

Outfit

Kategori: Clothes/shoes/outfits

 

New in: Clothes

Kategori: Clothes/shoes/outfits

H&M levererar igen. Två linnen, 250:- & 75:-. Finfint..!
 

Good morning

Kategori: Everyday life

Vaken. uppe ur sängen, duschad, färdigsminkad, påklädd och redo för arbetsintervju. Har inte hunnit sova speciellt många timmar inatt, men det ska nog gå bra ändå..!

 
 
 
 

Tuesday

Kategori: Everyday life

Hej på er..!
Idag har jag varit i stan och umgåtts med Isa, en av mina finaste vänner som jag inte träffat på hela sommaren. Vi köpte kaffe & satte oss i en park och bara pratade, det var precis vad jag behövde idag. Nu sitter jag och lyssnar på First Aid Kit och har det mysigt med tända ljus.
 
Förresten så ska jag på abetsintervju för Sector Alarm imorgon, vi får se vad dom vill, hur det känns och hur det går. 
 
Förresten #2 så har det gått 9 dagar och 15 timmar sen jag officiellt slutade röka..! Rökte i fredags när jag och Ellinor var ute och drack (how could I not) men annars har jag varit så jävla duktig. Inte rökt en enda cigarett förutom då. Grymt..!
 

John Bauer

Kategori: Pretty little thingies


Så vackert. Älskar John Bauers illustrationer. Min favorit är bilden av prinsessan Tuvstarr, flickan med det långa håret som stirrar ner i vattnet. 

New in: Clothes

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Svängde förbi H&M idag när jag ändå var i stan. Hittade ett svart transparent basiclinne &  en SVIIINSNYGG klänning. ÅH vad snygg den är på, sitter helt perfekt. Vill använda den nu nu nu..! Velade lite innan jag köpte klänningen, tänkte att det kanske är för färgglatt med ljusgrått (haha hjälp) men satan i gatan vad snygg den är.
 
 
 

Fredag - fuck yes..!

Kategori: Party

Påväg in till stan för att se The Conjuring med Ellinor! Taggad som fan. Hoppas den är skitläskig. Efter filmen drar vi ut på stan & dricker lite, kommer bli grymt. Är på så jävla bra humör idag..! :)

Hoppas er fredag också blir kick ass.

Treasures

Kategori: Shopping

Gårdagens inköp! Hittade inte ett enda klädesplagg, trots att det var det jag egentligen var ute efter. Höstkollektionerna som kommit till alla affärer nu brukar innebära storshopping för mej (svart svart svart), but not this time. Allt jag tyckte var snyggt och provade påminde för mycket om något jag redan har hemma i garderoben.. Hmm.
 
Var iallafall på Body Shop och köpte nytt smink! Brukar ha problem med att hitta rätt färg, alla foundations & puder är alltid liiiite för mörka (super white girl problems haha), men detta ska funka! Ljusaste ljusa färgen som fanns, så faaan om det är för mörkt. 
 
Hittade också dom två armbanden på Glitter - LYCKA..! Har varit ute efter just ett sånt armband hur länge som helst..!! Dejtade en kille för fleeeera år sen som hade just ett sånt & har varit på jakt ever since, haha. Köpte därför två, ifall man skulle råka tappa bort det... Ehehe. 

Torsdag

Kategori: Everyday life

Hade en grym kväll med min pojkvän igår & en fantastisk morgon idag. Ni vet när allting bara känns så jävla bra. Världens bästa känsla..!

Min dag har i övrigt bestått av ett besök på Väla med Ellinor (visar imorgon vad jag handlade :d) följt av ett glas vin i stan. KLARADE ATT DRICKA ETT GLAS RÖTT VIN UTAN ATT RÖKA EN CIGARETT. Det var skitjobbigt, men jag klarade det. Bra jobbat, right?!?? Fuck yes.
 
 
 

Belöning

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Har dock kommit på ett bra sätt att hålla mej från cigaretterna - Belöning!!!! Med stort B, hahahaha. Beställer hem lite nya kläder när jag känner att jag varit duktig. Nu har jag hållt mej rökfri i 3 dagar & jag har redan fått en fantastisk kjol och en svinsnygg tröja, ehehehe >:)
 
 
 
 

SLUTA RÖKA

Kategori: Everyday life

Är mitt uppe i att sluta vardagsröka. Det suger. SUGER.
 
 

Today's face

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Bestämde mej för att testa lite olika sminkgrejer som jag & mamma har fått hemskickade av Glossybox. Brukar oftast bara köra foundation, puder & mascara, men idag blev det ögonskugga & eyeliner också, wowza. 

DIY Halsband

Kategori: Clothes/shoes/outfits

I somras hittade jag massor av gamla nycklar i min sommarstuga och bestämde mej för att jag skulle använda dom till någonting.. Idag gjorde jag ett halsband av dom! 
 
Köpte kedjor och fästen på Panduro, kostade runt 20 - 30 kronor per paket och grej. Använde två långa kedjor med antikish silverfärg, tyckte det var snyggast. Klippte i en av kedjorna med tång & fäste delar på den andra kedjan så det blev som tre rader, sen fästa jag nycklarna på dom raderna. Gick rätt snabbt, var bara pilligt att få nycklarna exakt som jag ville, fick börja om ett par gånger..
 
 
Resultatet..! Är riktigt nöjd.
 
 
 
 

Lost

Kategori: Everyday life

Gick vilse häromveckan, helt oavsiktligt och utan att tänka på det. Har inte hänt sen dagis (tror jag?) hahaha. 
 
Hade det iallafall riktigt gött på min runda, haha. Gick längs med havet, över stränder & genom kohagar. Mys.

 

Messy

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Dagens superslarviga fläta & min älskade Jeff Hanneman-poster!

Spillin' the beans

Kategori: Everyday life

Hahaha, ursäkta den lökiga rubriken (sorry, not really sorry) men idag köpte jag bönpasta. Alltså pasta gjort på bönor. Svarta bönor och mungbönor! Veganskt, ekologiskt, glutenfritt osv osv osv. Måste med andra ord vara superbra. Hoppas det smakar lika bra som det låter..
 
 

Gorgeous

Kategori: Clothes/shoes/outfits

JÄVLAR ALLTSÅ. Snyggaste shortsen jag någonsin har sett tror jag. Amanda Berg är helt fantastisk. --> http://nyheter24.se/modette/amandaberg/ En av få människor som får mej att vilja färga håret mörkt haha.

Throwback - Augusti 2012

Kategori: Allmänt

Augusti 2012 - vad hände då? Let's take a look, hehe. Jag tycker det är så kul att se tillbaka, hoppas ni också tycker det är kul för här kommer en tillbakablick..! ;)

Hade avslutningsfest på jobbet & vi blev askalas allihop, som ni kanske ser på bilden hahaha.

Var på Skogsröjet och såg både Testament och Anvil! Åh. Kommer ihåg hur lycklig jag var över att få se Testament. Vi krigade oss långt fram, och fan vad bra det var. Anvil (!!!) var också kick-fucking-aaaass. Vi åkte hem en dag tidigt från röjet pga jättekonstiga händelser med min numera expojkvän och kaosväder, synd, men i efterhand känns det hellugnt. Fick se det jag åkte dit för iallafall - LA Guns, Alice Cooper, Testament & Anvil. Fuck yes.
 
Besökte Köpenhamn & svängde inom Christiania - galen upplevelse! Knark överallt helt öppet, kändes svinkonstigt. Skrev i blogginlägget 2012 att "folk sålde hasch som  att det var äpplen" hahaha.
 
Festade i min grymma Mötleyklänning. Åh vad fin den är, måste använda den snarast.
 
Fotograferades av en kvinnlig fotograf ute på Helsingborgs gator. Superkul plåtning & asskön tjej.
 
Började mitt sista år i skolan & skrev att jag och en vän gick ut och drack massvis med vin efter den dagen för att vi varit så duktiga och kommit i tid första dagen, hahaha. Åh.

Gick runt med mitt nitbälte varje dag typ, fan vad snyggt. Undrar vart det har blivit av. Nåja. 
 
Gjorde slut med min dåvarande pojkvän och blev dödskär (!!!) i min nuvarande pojkvän. Augusti var en bra månad för mej, hade så kul & mådde så bra. :)

What's uuup

Kategori: Everyday life

Jag fotograferar ingenting jag gör nowadays, glömmer alltid det, och därför orkar jag inte skriva om det. Blir så tradigt utan bilder.. Right? Aja. Summerar helgen och slänger upp en bild som jag tog någon annan gång. Bra va? ;)

I lördags var jag iallafall på mitt livs första utflyttningsfest (haha) hos en vän som ska flytta till Göteborg. Vi var typ 10 brudar och 2 killar som drack champagne, snackade pinsamma fylleminnen och hade det trevligt. Till slut var det bara jag och den blivande göteborgaren kvar. Vi drack lite mer och pratade om allt möjligt. Planerar att åka upp och hälsa på henne så fort jag bara kan.
 
I söndags överraskade min pojkvän mej genom att komma till mej tidigt (tidigt för mej, läs klockan tolvish - halv ett typ) och väcka mej. Vilken fin start på dagen <3 Vi hade en lugn söndag, tittade på dokumentärer om numera utdöda djur som levde under istiden, lagade tacos... En riktig söndags-söndag.
 
 

Goats Head Soup

Kategori: Music

Sitter och lyssnar igenom Stones fantastiska "Goats Head Soup" för att fira att albumet fyllde 40 år i lördags. Grattis! Inte så mycket rock n roll som man väntar sej från bandet, men fortfarande fantastiskt tycker jag. Mina favoriter från plattan är "Winter", "Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker)" och "Star Star".