queenobscene

Rockskola

Kategori: Everyday life

Nu har halva min klass höstlov. Dom jävlarna. Vi andra har något som heter rockskola, vilket innebär att vi måste agera lärare till barn som kommer till vår skola.. Var smått bitter över det i måndags (haha).

Men ungarna vi har är rätt sköna faktiskt. Jobbiga, ja (!!!) men roliga. Dom får välja ett bandnamn till sin grupp själva, vår grupps namn är utan tvekan bäst, hahaha.
 
 

Söndagsgodis

Kategori: Music

 
 
 
 
 
 

Iron Maiden

Kategori: Music

Herrejävlar, har ju glömt skriva om det viktigaste som har hänt denna veckan..! Har köpt tikketz tll Iron Maiden i Malmö! ÅH. Så jävla underbart. Var riktigt jävla nervös i torsdags natt (vaknade helt panikslagen vid klockan 5 & ba "SHITSHITSHITMEEJDENBILJÄTTERNAAAA") då biljetterna släpptes i fredags klockan 9.. Men det gick galant & den 10 Juli 2013 blir det röj-öj-öj! Fantastiskt..! MAIDEN!!!!!! 
 
 
 

Shake your head, you must be dead if it don't make you fly

Kategori: Party

Var på fest i en polares replokal i Eslöv (!!!!!!) igår. Öl, musik & många sköna människor resulterade i en lång kväll. Var hemma vid 8 där jag mötte mamma i köket, lagom förvånad över att se mej så tidigt hahaha. Gick & la mej och sov jävligt skönt efter att ha varit uppe i ca 24 timmar, haha. 

Theodora Dupree Richards

Kategori: Pretty little thingies

 
 
 
 
Keith Richards dotter. Helt otroligt jävla övervacker, haha.

Choke, Thirst, Die

Kategori: Music

Åh. Coven. Jag älskar er. 

Sleazin' in the city

Kategori: Clothes/shoes/outfits

 
Utgång igår. Bakis som ett svin idag. Härligt med helg, haha..! :D

Metal up your ass

Kategori: Party

I lördags blev det födelsedagsfirande för en vän till mej som fyllt 18 i veckan. Öl & mat hemma hos honom, sen ner på stan för mer öl och svinerier. Vi var cirka 18 personer, så när vi intog en bar som heter Shakespeare så var vi helt plötsligt det största sällskapet där. Dom flesta av oss var hårdrockare & alla önskade massor av bra musik framme i baren. Helt plötsligt spelades både Mötley, Slayer & King Diamond & överallt man tittade såg man bara en massa långt hår som skakades fram och tillbaka, haha. För er som inte är från Helsingborg så är Shakespeare i vanliga fall ett ganska mainstream ställe som spelar radiohits typ. Så det var jävligt roligt!

Ready to crash and burn, I never learn

Kategori: Clothes/shoes/outfits

GRRR!

Kategori: Music

 
Imorgon släpper The Rolling Stones en samling som har fått namnet GRRR! (en samling allright, deluxversionen innehåller 80 låtar). Samlingen kommer innehålla diverse redan släppta favoritlåtar men även två nyskrivna historier kommer att finnas med..! Redan idag har dom släppt en av dom två nya låtarna - "Doom and Gloom" heter den & ni kan lyssna här nedan..! Snygg textvideo till också förresten så ta en titt medans ni lyssnar.
 
 
Jag gillade låten som fan, med undantag för trummorna i bryggan.. Låter inte alls som Charlie, alldeles för modernt. Förutom det så höll låten toppklass enligt mej! Mick har fortfarande sånt jävla tryck i rösten, underbart.

Terry Richardson

Kategori: Pretty little thingies

 
 
 
 
 
Har suttit och kollat igenom 100 sidor med bilder.. Valde ut några av mina favoriter. Så jävla vackert! Klicka här http://www.terrysdiary.com/tagged/models så kan ni kolla själva om ni har lust.

The bite of the she-wolf

Kategori: Pretty little thingies

 
 

KISS Sweden Rock 2013

Kategori: Music

 
Antar att alla mina hårdrocksvänner där ute i cyberspace redan har sett detta för längesen, men måste bara slänga upp ett inlägg och säga HELL FUCKING YES. Kiss!!!! Vad underbart. Nu blir det fan ännu mer bråttom att skrapa ihop pengar på nåt vis och inhandla en biljett.. Tänker ju inte missa detta for anything in the world..!
 

Motorbreath

Kategori: Clothes/shoes/outfits

 

Sunday funday

Kategori: Party

Igår fyllde en vän till mej 18, så det blev givetvis en krogrunda..! Vi var fyra stycken som började lite smått (haha) på Shakespeare genom att beställa in en bricka med 16 helt random shots.. Såg riktigt fint ut, massa olika färger & sånt najs. Var på Shakespeare ett tag och väntade in folk som skulle med ut och fira, sen drog vi vidare till Gyllene Prag & hade det mysigt i deras underbara soffor, haha. Hade planerat att ta det lite lugnt (eftersom att jag upplevde en av dom värsta baksmällorna i mitt liv i lördags) men dom planerna gick rent åt helvete hahaha. Blev den roligaste söndagen på länge i alla fall..! Gött gött gött gött göööött liv.

Welcome to the belly of the beast

Kategori: Party

 
Blev party & fyllebravader igår. Herrejävlar. Började med fancy drinks hemma hos Ellinor, sen begav vi oss in till Helsingborg. Gick till Shakespeare, drack massor av tequila & massor av öl.. Sen fortsatte kvällen i ölens tecken, haha. Hade med mej ett par Heineken i väskan som slank ner fort som fan. Var inne på Tapaz ett tag & blev helt överlycklig över att dom spelade en Sister Sin-låt, fuckin' A! Sen lyckades vi på nåt vis vingla bort till Metalbaren för mer röj. Blev lite för mycket öl för mej, mådde rätt jävla kasst när vi var på Metal.. Men piggnade till som fan när vi bestämde oss för att gå till bussen hahaha. Så, all in all en röjig & rolig kväll! Inte lika kul att vakna idag dock vill jag påpeka.. Dör bakisdöden idag. 

Life in the fast lane is just how it seems, it's hot and it's heavy and dirty and mean

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Goddess

Kategori: Everyday life

Dani Karlsson (www.dani.metromode.se). Overkligt vacker och otroligt inspirerande (och provocerande) på alla sätt och vis. Goddess!

Casting-outfit

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Var på en viktig casting i söndags, iklädd mina nya favoritbyxor från Gina Tricot & en kick-ass Maidentröja.

Collarbones

Kategori: Pretty little thingies

Cigarette drags

Kategori: Pretty little thingies