queenobscene

Last night

Kategori: Allmänt

Igår blev det en runda på stan, först några öl & en del shots på Bara Rock, sen vidare till Metalbaren. En jävligt rolig kväll! :) Körde på mitt svarta läppstift, snyggt men jobbigt, måste bättras på hela tiden..

Ay ay ay!

Kategori: Allmänt

Igår var det taco- och tequilakväll hemma hos Mårten i Häljarp :) Vi lyssnade på mexican music nästan hela kvällen, fantastico..! Tack alla som var med, det var en kick-ass kväll..!

Judas is rising

Kategori: Allmänt

En av mina absoluta favorittröjor. Har haft den rätt länge nu & klippt den till linne så sjukt slarvigt haha, så den är sådär perfekt sliten. Köpt för 20 spänn på Kiwiks marknad, supernajs!

Pictures

Kategori: Allmänt

Väntar på att en fotograf ska skicka några bilder han tog på visningen förre fredagen. Sålänge får det duga med pappas sådär bra bilder, hehe.

I'm in love with rock 'n' roll, it satisfies my soul

Kategori: Allmänt

En jävligt bra cover på en jävligt bra låt. Lyssna & njut..!

Hahaha

Kategori: Allmänt

NÄSPIERCING..!

Kategori: Allmänt

Har velat ha en sen jag var 10 år, nu äntligen sitter den där..! Är så jävla nöjd.
Det gjorde inte alls ont! Var tvungen att fråga om nålen verkligen var igenom hahaha. Rekommenderar Big city tattoo i Ängelholm stenhårt..! Han som piercade mej var sjukt trevlig & duktig.
När piercingen har läkt kommer den svarta lilla pärlan bytas ut mot en silverring. Snyggt..!

Big city tattoo

Kategori: Allmänt



Tidigare idag åkte jag och två av mina guuurlz till Ängelholm för att besöka Big City Tattoo :) Fick en fin skattkarta av en vän så att jag, som har världens sämsta lokalsinne, skulle hitta dit, hehe. Tack Sandra..!
Gjorde en liten rolig grej, ni får se strax.. Hihi!

Fransjackan

Kategori: Allmänt

Fick en del frågor om vart jag köpt fransjackan. Min är ett traderafynd! Det största jag någonsin gjort, I think. Har velat ha denna jackan ändå sen jag såg en bild på den för typ 1 år sen, så en dag hittade jag den sjuuuuuukt billigt på tradera, hehe.
Men den är från Solos egna märke "Made in the shade"..!

Beautiful

Kategori: Allmänt

Seasons in the abyss

Kategori: Allmänt

Nationella provet

Kategori: Allmänt

Idag ska vi ha den muntliga delen av det nationella provet i svenska..
Såhär känner jag inför det:

Chanel

Kategori: Allmänt

Två fina bilder på Blake Lively för Chanel.

Good morning

Kategori: Allmänt

Sleazin' in the city

Kategori: Allmänt

Bilder från Malmöööö. Vi hade tänkt köra en helkväll i Malmö, men skånetrafiken förstör som vanligt. Vi hann vara i Malmö i typ en och en halv timme innan vi var tvungna att ta sista tåget till Helsingborg.. Mög!
Men vi hade det jävligt roligt i Helsingborg, så jag är inte bitter, hihi :)

Birthday dinner

Kategori: Allmänt

Var ju ute & åt på Ichiban i fredags, för att fira min birthdaaaaaaaaay :) Det var sjukt trevligt, och asgod mat. Jag käkade sushi, såklart hehehe. Vi beställde in vin, öl, cider, sake & hade det gött gött gött! Jag blev bjuden på en drink av restaurangen eftersom att jag fyllde år, fint ska det va!

Malmö + Helsingborg

Kategori: Allmänt

Har haft en jävligt fin kväll..! Först utgång i malmö med fina vänner, sen vidare till Helsingborg & in på Metalbaren. En riktigt kick-ass kväll..! Nu är klockan halv sex & jag är hemma hos min pojkvän. Tack alla för en underbar dag/kväll/natt/morgon ;)

Red carpet catwalk

Kategori: Allmänt

Igår var det ju som sagt Solid Hairs visning..! :) Den röda mattan var framlagd, en liten parad tågade genom staden och delade ut flyers om visningen, och under tiden som salongen började fyllas med folk satt jag & skulle bli sminkad.. Haha, det blev sjuuukt stressigt, men vi hann! Sminkades av den otroligt duktiga Debbie Delirious!

Första visningen blev lite kaotisk, haha. Folk gick för snabbt & man hade inte tid att klä på/av sej. Kläder och skor flög överallt i allas desperata försök om att hinna få på sej allting och hinna ut i tid.

Andra visningen gick jättebra, allt gick näst intill perfekt :) Hade en jätterolig eftermiddag & vill säga tack till alla modeller, stylister, frisörer, make-upartister, besökare & publik! :)

Braids n curls

Kategori: Allmänt

Bilder från igår innan visningen. Fick mitt hår fixat av en superduktig tjej som heter Evelina. :) Det blev stora lockar & två.. hmm.. korgflätor tror jag det hette.. ehehe!

I'm eighteen..!!!

Kategori: Allmänt

Idag fyller jag 18..! Fuck yesss..! :D:D:D

Imorgon är ingen vanlig dag, för då är det min födelsedag, hurra, hurra, hurraaaa..!

Kategori: Allmänt

IMORGON FYLLER JAG 18 ÅR..! Ah, ä n t l i g e n!!!
Jag & pappa firade det idag med bulle + kaffe + fin fransk cognac, åhåhååå så tjusigt! Hahaha. Bjuder på en halvawkward bild där jag sitter och håller i blommorna, för dom lutar helt konstigt och pappa ville att dom skulle vara raka. Så. Nu vet ni det!

Woop-woop

Kategori: Allmänt

Ni kommer väl imorgon och tittar..?!?!!!?? ;d Hahaha.
(Blev rastlös när jag skulle ta den översta bilden och började göra monsterposer typ.. Ehehe)

Spring + fringes

Kategori: Allmänt

Idag är det sol & varmt..! Blir så otroligt glad. Jag är en sån vars humör verkligen påverkas av vädret.. Jag har även invigt min nya (jääävligt fina) jacka idag, så är på superduperhumör..! Woho!

Ringar

Kategori: Allmänt

Några av mina fina :)

Long legs and burgundy lips

Kategori: Allmänt

Åh. Leggings, leggings, leggings.. Önskar att alla dessa låg i min garderob..!

Nöjesnytt

Kategori: Allmänt

Bläddrade igenom Nöjesnytt idag och hittade en bild på mej själv i en av reklamerna, haha. Kändes rätt sjukt faktiskt.. Reklamen är för en fotograf som tog bilder när jag var och fotades för en affär som heter Anina.

Här är bilden :) Fotade bröllops- & balklänningar för Anina i vintras, skojojojoj..!

Shoes, dresses, jewellery...

Kategori: Allmänt

Har varit på Solid Hair/Solid Interiör och testat en maaaaaassa kläder, smycken & skor och bestämt vad jag ska ha på mej inför modevisningen dom ska ha på fredag. Faaabulous..! Hahaha.

Om ni är i Helsingborg på fredag så får ni gärna komma och titta..! Den första visningen är klockan 16.30 och den andra är klockan 17.30. Det kommer vara en röd matta (som ska fungera som en catwalk, miew) utanför salongen. Solid Hair ligger på kullagatan, precis bredvid restaurang Haket.
Goodiebags till dom 30 första som kommer dit är utlovat & har hört det ryktas om att där kommer finnas något ät- & drickbart :)

...

Kategori: Allmänt

Good night, sleep tight, don't let the bedbugs bite..! :*

(Testar att mobilblogga, ehehehe)

Love for the devil brought her to me

Kategori: Allmänt

Har haft en fin dag med Iron Maiden, kaffe & cigaretter med en vän och övningskörning.

My baby and I

Kategori: Allmänt

Jag & min finaste. Blandade bilder från skojsiga tillfällen, hihi.

The glamour, the fortune, the pain

Kategori: Allmänt

Wednesday Platform Boot

Kategori: Allmänt

Jag är kär. Kärkärkärkääääääär. Får världens ha-begär nu.. Helvete vad fina dom är..! Trodde inte jag gillade skor med så stor platå.. God I was w r o n g. Ge mej dessa så ska jag älska dej för evigt..! Hehe.
Hade dock blivit världens jätte i dom, hahaha, platån & klacken är ungefär 12 cm. 185cm + 12cm = 197cm. Men skit i det, dom är perfekta och jag vill ha, NUUUUU.
Synd att man inte är rik. Jävligt synd.

My Susie Q

Kategori: Allmänt

Oh, Susie Q
Oh, Susie Q
Oh, Susie Q
I love you
My Susie Q

I love the way you walk
I love the way you talk
Love the way you walk
I love the way you talk
My Susie Q

Say that you'll be true
Say that you'll be true
Say that you'll be true
And never leave me blue
My Susie Q

Oh, Susie Q
Oh, Susie Q
Oh, Susie Q
Honey I love you
My Susie Q

Black & white

Kategori: Allmänt