queenobscene

I master magics five

Kategori: Clothes/shoes/outfits

What do you mean I hurt your feelings? I didn't know you had any feelings

Kategori: Love

Peace sells... But Who's Buying?

Kategori: Music

 

Raining Blood

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Yupp. Toxic Vision. Så förbannat ball jacka..! Kan dock slå vad om att denna skönhet kommer kosta en hel del..

Tumblr

Kategori: Everyday life

Har skaffat mej en tumblr..! Eller har haft den ett tag, men fattade inte hur man skulle snygga till den, så har inte vetlat göra den "offentlig" (för den var så jävla ful hahaha).. 
 
 
Nu är den skitsnygg i alla fall! Följ mej gärna..! --> www.heavierthanmetal.tumblr.com
 
 

Skull & candles

Kategori: Everyday life

Köpte världens finaste fake-djurkranium igår. Är så jävla nöjd..!

Stones in Exile

Kategori: Music

Köpte denna fantastiska dokumentär igår. Handlar om tiden Stones spenderade i villan i Villafranche-sur-Mer och inspelningarna av Exile on Main Street. Rekommenderar den verkligen för er som inte har sett den..!
Fick denna fina GRRR!-planch också när jag köpte "Stones in exile". Den pryder nu den enda vägg i mitt rum som inte var fylld av urklipp och andra plancher. Snyggt!

Well it's out of the fryin' pan and into the fire

Kategori: Party

Krogrunda i Helsingborg i lördags. Började med massor av öl, dans & fruktansvärt fin sång (you bet!) på Shakespeare. Drog senare vidare till Metalbaren. Bråkade med ett Sabaton-fan som ville kramas för att jag var snygg. Massor av öl blev till ännu fler öl och ännu finare sång. Irrade vidare. Hittade en kundvagn. Blev skjutsad i kundvagn på kullersten bland massor av brats som skulle in på Cardinal. Gick in på något ställe som spelade hiphop. Skrattade åt tjejer som gned sej mot varandra. Drack mer öl & hade trevligt trots musiken. Gick mot bussen. Pratade tyska & franska med en snubbe. Hoppade på bussen hem. Hemma 04.20. 

Won't play the same ol' game, that path is for the tame

Kategori: Music

Cauldron @ Debaser i Malmö igår. Helt fantastiskt spelning, cirka en timme av underbar heavy metal. Känns som fan i nacken idag, alltså förstår ni att det var röj!! Spelningen hade gärna fått vara två timmar till, haha. Fick "End of Time" tillägnad till mej haha, tackar för det!
Ian, Jason och lite av Myles.
Efter spelningen hängde vi med grabbarna och deras road crew på Debaser och drack öl & snackade skit. Jävligt skoj!
Josef från Enforcer var också med och drack öl! Riktigt rolig snubbe. Enforcer & Cauldron ligger på samma skivbolag, så dom hade lärt känna varandra därigenom & blivit vänner.
Inti, som säljer merch åt Cauldron och Luuk som är som han själv sa "the boss" och ser till så att allt går som det ska när dom turnerar. Well, fuck you too! Haha :D
Myles & Madde. Allt eftersom började Debaser tömmas på folk, så vi följde med till hotellet dom bodde på istället. Drack lite rödvin och lyssnade på Judas Priest, hell to the yes. Vid fyrasnåret stack jag och Madde därifrån, jävligt nöjda med kvällen!
 
 
 

2012 - Mars

Kategori: Allmänt

Jag fyllde, äntligen, 18 år!!!! Åh. Var så jävla lycklig hela dagen. Äntligen fick jag gå på krogen, haha! Firade min födelsedag med ett gäng vänner på restaurang Ichiban & sen på diverse uteställen i Helsingborg. En jävligt bra kväll, önskar att jag fick lov att fylla 18 en gång till, haha.
Var modell för Solid Hair under dagen på min 18års dag. Fick gå med träskor på en röd matta/catwalk på Kullagatan mitt i stan. Med bara ben. Cirka 10 grader utomhus. Hahaha, k a l l t, men jätteroligt. Frisörerna & stylisterna på Solid Hair är så otroligt härliga och jag hade så sjukt kul. 
Fest fest fest..! Var ute varje helg i rätt många veckor efter att jag blivit 18, haha. På bilderna är vi påväg till Malmö, kvällen slutade ändå på Metalbaren i Helsingborg framåt natten haha.
Piercade näsan, fyra dagar efter att jag fyllt år hahaha. Hade längtat efter att få göra det sen jag var 10, så lyckan var obeskrivlig. Den är ännu finare nu, med en silverring. Gorgeous! Haha.

2012 - Februari

Kategori: Allmänt

I februari åkte jag och fler härliga tjejer & killar till Arild för att medverka på Arilds bröllopsmässa. Mer tyll & vitt alltså, haha. Kommer ihåg att det var i ett jättehärligt värdshus med stora fönster överallt. Mysigt värre, hihi.
Var modell på Drottning Blankas hår & make-up-visning på The Tivoli i Helsingborg. Blev sminkad/stylad av min fantastiskt duktiga vän Tina Carlsson. Temat för visningen var Dåtid/Nutid/Framtid. Jag skulle vara någon slags alien, haha, tycker Tina lyckades med det! Det var en riktigt rolig visning!
Hängde med my gals och löste alla problem i hela världen (ungefär) på Maddes uteplats. Prat, kaffe & cigaretter löser det mesta! <3
En lite lagom dräggig kväll i Helsingör, hahaha, oh lordy. Alkoholen flödade och vi hade det jävligt gött.