queenobscene

I was born in a crossfire hurricane

Kategori: Clothes/shoes/outfits


Hittade äääääääääääääntligen en svart långkjol. Har letat förgäves hur länge som helst, säkert 100 år. Hittade denna helt jävla perfekta kjol på Gina Tricot för bara 129 spänn. Score..!

Julia Forslund

Kategori: Modelling


Bilder från visningen på Dunkers. Snygga kläder och snygga tjejer = en lyckad visning. Är glad att jag fick vara med och bära upp några plagg. Min favorit är den långa, svarta klänningen som snygga Lisa har på andra bilden, wowza..!

Curls

Kategori: Modelling

En sista touch-up före modevisningen jag deltog i idag. En superduktig tjej som heter Julia Forslund som desginat och sytt plaggen som jag och några andra tjejer fick äran att strutta runt i. Kommer bilder från showen senare! 

Party like it's your birthday

Kategori: Party

Jag fyllde 19 den 23 mars, woop woop, ett år kvar till systemet! Haha. Firade min birthday tillsammans med fina vänner, tacos och massor av öl + vin. En naaajs kväll, låter dessa bilder tala för sej själv.! :).
 Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun

Kategori: Clothes/shoes/outfits


Några blandade bilder från senaste veckorna
. Har hunnit med en födelsedagsfest i Malmö, ett födesedagsfirande för en nära vän på Gyllene Prag, inflyttningsfest för min bäste vän + hennes sambo, firat en väns körkort med miniroadtrip och kaffemys i skogen, firat halvårsjubileum med min älskade och upptäckt ny fantastisk musik. Har med andra ord haft det najs. Nu är det måndag igen, men vafan, snart är det helg..!

Guns N' Roses

Kategori: Music

 
 
Älskade Guns N' Roses. ÅH vad bra det är (läs: var)..! Sitter och lyssnar igenom fantastiska "Lies" och blir så jävla glad, det är så medryckande, upplyftande och ösigt Har ni någon favorit på Lies? Min är nog Reckless life. Eller Rose Tattoo-covern Nice Boys. Eller Patience.. Jävligt svårt att välja, haha. Grym skiva i alla fall.
 

Runes and rings

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Närbild på ringarna och runorna jag köpte. Ska göra antingen armband eller halsband av hängena, vi får se. 

Stockholm Treasures

Kategori: Clothes/shoes/outfits

 

Bilder på mina inköp från Stockholm. Enforcers nya, Steven Adlers bok, 3 pins, papper med olika runalfabeten, 3 bronsringar, 5 runsmyckeshängen och en sjukt snygg KISS-tröja/klänning. Jävligt nöjd tjej!
 

Stockholm

Kategori: Everyday life

Åkte på en liten sportlovsresa med min pojkvän, destinationen blev Stockholm! På tåget dit blev det kaos, jag fick ett jävla migränanfall och kunde inte se på mitt vänsta öga haha. Såklart skulle det börja strula ännu mer än så, tåget drabbades av ett elfel och av någon anledning var alla tvungna att bege sej till tågets 3 främre vagnar. Dom hade alltså 3 utav 8 vagnar öppna på ett redan ganska fullt tåg.. Vi satte oss på trappan vid en utgång haha, mycket skönare än att stå och trängas med massa folk. Tåget blev försenat typ en och en halv timme, men äh, det gjorde inte så mycket.
 
När vi kom fram till Stockholm var vi så jävla grymma och hittade direkt till hotellet vi skulle bo på. Iofs var det inte alls svårt, man skulle i princip bara gå rakt fram (hahaha), men ändå. Bra jobbat tyckte jag, som i vanliga fall inte ens hittar runt hörnet typ..
 
 
Vi vandrade runt massor på Drottinggatan/Vasagatan/Hamngatan och i Gamla stan. Älskar gamla stan, så fint, och där fanns en butik som vi båda ville besöka som heter Handfaste. Dom säljer asballa vikingaprylar, min pojkvän köpte (bland annat) ett fett blåshorn. Najs. Vi ville också äta på E-types (hahaha) vikingarestaurang Aifur, men där var stängt.. Får bli ett till besök till Hufvudstaden för att dra dit, hehe.
 
Vägg i vägg med vårt rum på hotellet stod ett piano, och där var en av dom andra gästerna som spelade på det minst en gång om dagen (hade pianosoundtrack när man duschade t.ex.).I tisdags blev vi väckta av att det spelades asiatiska pianomelodier, sjukt härlig start på dagen..! Så tack som fan pianosnubben.

Har med andra ord haft ett par sjukt najs dagar med god mat, najs shopping och mysigt hotell! + världens finaste pojkvän såklart. Whoop-dee-doop-dee-doo..!

"Actually, I'm a plumber"

Kategori: Everyday life


Bjuder på ett lyckopiller såhär mitt i torsdagsnatten:
man kan faktiskt inte låta bli att skratta när man hör Ace's heeelt galna skratt, hahaha. Så jävla skön..!