queenobscene

Stockholm

Kategori: Everyday life

Åkte på en liten sportlovsresa med min pojkvän, destinationen blev Stockholm! På tåget dit blev det kaos, jag fick ett jävla migränanfall och kunde inte se på mitt vänsta öga haha. Såklart skulle det börja strula ännu mer än så, tåget drabbades av ett elfel och av någon anledning var alla tvungna att bege sej till tågets 3 främre vagnar. Dom hade alltså 3 utav 8 vagnar öppna på ett redan ganska fullt tåg.. Vi satte oss på trappan vid en utgång haha, mycket skönare än att stå och trängas med massa folk. Tåget blev försenat typ en och en halv timme, men äh, det gjorde inte så mycket.
 
När vi kom fram till Stockholm var vi så jävla grymma och hittade direkt till hotellet vi skulle bo på. Iofs var det inte alls svårt, man skulle i princip bara gå rakt fram (hahaha), men ändå. Bra jobbat tyckte jag, som i vanliga fall inte ens hittar runt hörnet typ..
 
 
Vi vandrade runt massor på Drottinggatan/Vasagatan/Hamngatan och i Gamla stan. Älskar gamla stan, så fint, och där fanns en butik som vi båda ville besöka som heter Handfaste. Dom säljer asballa vikingaprylar, min pojkvän köpte (bland annat) ett fett blåshorn. Najs. Vi ville också äta på E-types (hahaha) vikingarestaurang Aifur, men där var stängt.. Får bli ett till besök till Hufvudstaden för att dra dit, hehe.
 
Vägg i vägg med vårt rum på hotellet stod ett piano, och där var en av dom andra gästerna som spelade på det minst en gång om dagen (hade pianosoundtrack när man duschade t.ex.).I tisdags blev vi väckta av att det spelades asiatiska pianomelodier, sjukt härlig start på dagen..! Så tack som fan pianosnubben.

Har med andra ord haft ett par sjukt najs dagar med god mat, najs shopping och mysigt hotell! + världens finaste pojkvän såklart. Whoop-dee-doop-dee-doo..!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: