queenobscene

Jobb + blogg = ???

Kategori: Everyday life

Jobbar på cafet och skivbutiken som fan, så kul men sååå tids- och energikrävande. All min energi går dit just nu och jag orkar varken sminka mej, klä mej snyggt eller försöka inspirera på något annat sätt här på bloggen just nu, men det kommer! Suget kommer alltid tillbaka, men tills dess kommer här vara grymt fattig uppdatering (eller inte, jag kanske triggar mej själv genom att skriva det här hahaha).
 
Imorgon så ska jag iallafall gå en visning för Make Up-Store! Kommer bli så jävla kul! Det är på Julgalan som hålls på Helsingborgs Arena, ett stort event så vitt jag vet! Populära popartister som uppträder och en del annat. Och så vi, som visar upp smink, såklart! Kul kul. Klockan står på 6.45 imorgon så jag avrundar kvällen här. Puss på er!!! Ni är grymma som fortfarande kikar in på min just nu ganska (läs väldigt) tomma blogg.
 
En bild från visningen för ett nån vecka sen på Triangeln i Malmö. Photo: Vladimir Klius.

Kommentarer

 • Seance säger:

  God Jul och Gott Nytt År!

  Efter åtskilliga sömnlösa nätter, tunga terapibesök och svår beslutsångest är äntligen årets 10 bästa konserter, album och låtar korade! på Seance.blogg.se

  Nytt för i år är att årets bästa låtar har länkar till dess musikvideos så nu kan du åka med samtidigt som du läser recensionerna.

  Så släpp sargen och åk med! vem vet du kanske hittar en ny musikalisk upptäckt!

  Besvärjelser, kritik och förbannelser angående årsbästa listan mottages tacksamt i kommentators fältet.

  2013-12-26 | 12:59:22
  Bloggadress: http://seance.blogg.se/

Kommentera inlägget här: