queenobscene

Ἀποκάλυψις

Kategori: Music

 
Chelsea Wolfe. Veckans, nej, årets hittills största musikupptäckt. Sådär perfekt doom-goth-folkigt som jag haft cravings på hela vintern, utan att hitta något som fallit mej i smaken. Detta var kärlek vid första lyssningen. Lyssna på låten och titta på videon jag lagt in här ovan. Får ni inte rysningar så bör ni gå och undersöka er hos någon slags doktor, för detta är fanimej fantastiskt.

Angel in our pocket, devil by our side

Kategori: Clothes/shoes/outfits

 
Såhär ser jag ut idag. Har varit så jävla seg och tagit sjukt lång tid på mej att bli klar, men nu drar jag äntligen hem till min fina pojkvän. Blir förhoppningsvis mindre drama och bitchslaps hemma hos honom, haha.

Nitebreaker cross the line

Kategori: Party


Började fredagkvällen hemma hos en vän,
hann vara där i ungefär 3 minuter sen blev det taxi ner till stan. Hoppade av och gick in på någon bakgård som för tillfället agerar champagnebar. Blev bjuden på champagne, drack upp, vandrade vidare i stan och hamnade till sist på Bishops Arms.. Hög medelålder där inne, som vi drog ner rejält hahaha. Gick sen vidare till Tivoli. Där blev det drama och bitchslaps, gick in på Metalbaren, där blev det också drama och bitchslaps. Jävligt märklig kväll med för mycket hat i luften mot slutet. Men jag hade kul iaf och skrattade bara åt tjejen som var ungefär 140 cm lång och ville starta bråk med mej. Herrejävlar!

I alla fall, ville visa er min nya röda väst, så tog en bild på den och min Cauldrontröja som jag hade på mej igår. Så jävla snygg. 49 spänn på Gina Tricot, hell yes!

Tumblr

Kategori: Modelling

Som en del av mitt projektarbete har jag skapat en tumblr-blogg som ska fungera som en digital modellportfolio. Gå in och titta om ni är nyfikna och hjälp gärna mej att sprida den om ni själva har en tumblr..!
 

Photoshoot

Kategori: Modelling

 

 
Modell: Jag/Emmy Sjöström
Smink: Tina Carlsson
 

Show No mercy

Kategori: Love

Slängde ihop denna bild nyss, tycker den blev jävligt snygg..! Lite text från min favorit på Show No Mercy.