queenobscene

2012 - Januari

Kategori: Allmänt

Började januari månad med god mat & nyårsfest hemma hos Isa i Svalöv. Det blev jävligt problematiskt dagen efter, när vi skulle försöka ta oss hem därifrån.. Körde vilse och hamnade på en del konstiga ställen längs vägen haha, men det gjorde absolut ingenting (förutom för den som körde, blev nog rätt jobbigt att virra rundor i flera timmar i onödan, hahaha). Vi hade det trevligt som fan i alla fall & fick uppleva lite mer av den skånska landsbygden, eller något.
 
Något som kännetecknade januari var alla 1000000 gånger vi var på Cafe Viva eller Mezo och fikade. It was out of hand (jag skojar inte!!!). Jag var nog på ett av nämnda fik minst 6 gånger i veckan (utan överdrift!!!) och mina vänner var naturligtvis inte bättre. Vi trivdes som fan med att slänga ut typ 40 spänn för en kaffe nästan varje dag verkade det som, haha, herrejävlar. Men det är mysigt med varmt kaffe, filtar & värmelampor i kalla januari!!
 
Var modell på Helsingborgs Bröllopsmässa, och fick alltså ha diverse olika bröllopsklänningar på mej. Kändes sådär lagom askonstigt haha. Men det var riktigt roligt, härligt folk som jobbade med och runt mässan. Lärde känna några fina vänner på köpet och det var väldigt kul se sej själv i helvitt, haha.

Young and wasted

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Young and wasted - I can almost taste it, I can almost taste it

Flyttflyttflyttflyttflyttyyyra

Kategori: Everyday life

Hjälper min bästa vän flytta ut från föräldrahemmet och in i en lägenhet tillsammans med sin pojkvän. Har med andra ord kört fram och tillbaka hela dagen mellan huset, lägenheten och Ikea ;D

Grattis Ellinor & Arvid <3

Secular Haze

Kategori: Music

ghost-s-h-single
Ghost har släppt en ny låt som kommer att finnas med på skivan som släpps någon gång till våren. Låten heter Secular Haze. Tycker den var helt okej, förutom att den har ett djävulskt störigt orgel-valsriff (??? kan man säga så? Haha). Vet inte om jag har haft för höga förväntningar på Ghost i och med den fantastiska första skivan, men jag förväntade mej något mycket mer spännande än detta. Men låten kanske kräver mer än bara ett par inlyssningar..
 
I alla fall, vill du lyssna på/äga låten så gå in på hemsidan www.secularhaze.com & skriv in din mejladress där der står "Make an E-mail offering" så får du ett spännande mail:

"CHILD OF GHOST!

YOUR OFFERING HAS BEEN ACCEPTED, AND THE SECULAR HAZE RITUAL HAS BEEN ACTIVATED. YOU MAY NOW PROCEED TO YOUR REDEMPTION

CURSED BE,

THE CLERGY"

En länk i mailet startar sen en nedladdning av låten, gratis (och lagligt dessutom) är godast..!

Northern light

Kategori: Modelling

Megadeth

Kategori: Music

Klickade nyss hem ett par jävligt viktiga Megadethskivor som länge har legat högt på listan över skivinköp. Farligt att checka i boxen på Cdon.com där det står "Spara mitt betalkort", haha. Men Dave approves..!
 

Doutzen Kroes

Kategori: Pretty little thingies

Shopping Sunday

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Blev en tur till Väla, trots snöstormen som härjar för fullt. Blev en kick-ass fejkpäls & massor utav smink rikare..!

Black Magic

Kategori: Clothes/shoes/outfits