queenobscene

Flavia Hi Sneaker

Kategori: Clothes/shoes/outfits

 
 
 
OH. MY. GOD. Herrejävlar vad snygga skor, haha ååh.. Ni vet dom reklamerna som kommer bredvid feedet på Facebook? Brukar ju mest vara irrelevanta grejer det görs reklam för, men idag dök dessa underbara skor upp.. Åh. Totalt sug efter att klicka hem. Det blir ju inte lättare att motstå när hemsidan som säljer dom har 25% rabatt på ALLT just idag & bara idag.. Hmm.

Too fast for love

Kategori: Clothes/shoes/outfits

 
Min bästa vän fyllde 20 i torsdags. Naturligvis blev det fest, hon hade bjudit hem lite härligt folk till sej & självfallet hade hon utnyttjat sina nya lagliga rätt att inhandla alkohol på Systembolaget! Alkoholen flödade & vi hade det jävligt kul. Blev en vända in i stan & ett par gratis shots till födelsedagsbarnet & hennes vänner (hehe), sen följde jag med min pojkvän hem till den lilla byn han bor i. Att gå hem till honom från tåget tog 40 minuter. I vanliga fall tar det högst 15.. 
 
Dagen efter festligheterna var det bara att släpa sej till skolan, för massa ångestframkallade snack om framtiden & vad man ska göra efter gymnasiet.. Hjälp. Hahaha, äh, det löser sej alltid! Resten av helgen har gått åt till att sova som fan, kolla på zombiefilmer & bara ta det extremt lugnt. 
 
 

Simple as that

Kategori: Music

Hello

Kategori: Everyday life

Förra veckan har jag hunnit med massor
•Halkkörning
•Uppskrivning
•Uppkörning
•Panik över genrep i skolan som gick åt helvete
•Temakväll i skolan (en show för våra föräldrar med livemusik, mat & annan underhållning) som gick bra trots det hemska genrepet
•Testat en svart peruk (hahaha)
•Kört bil i x antal timmar, hehehe

Najs!

KÖRKORT

Kategori: Everyday life

Jepp jepp..! Godkänd på teorin igår & på körningen idag..! Så jävla lycklig! Äntligen!!!! Tut tut, beep beep MOTHAFUCKAAAAS

FUCK

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Såg en asnajs tröja som en bloggare vid namn Angelica Blick hade på sej för någon dag sen. Fick cravings på en likadan & var tvungen att se om jag inte kunde tillverka en själv, hehe. 

 
1. Googlade Chanel-loggan & kopierade in den i ett worddokument. La till dom andra bokstäverna & skrev ut det på ett A4.
2. Skar ut bokstäverna med en mattkniv.
3. Tejpade fast bokstäverna på ett linne. (Glöm inte den lilla "pluppen" i loggan!). Letade fram textilfärg, hade guldig hemma så jag körde på det! Finns att köpa på Panduro & liknande hobbyaffärer.
4. Tog lite ihopknycklat hushållspapper & "duttade" dit färgen i bokstäverna.
5. Done! Blev ju rätt fett. Kommer göra det mer noggrant på någon form av tjocktröja senare i think!

Wham, bam, thank you ma'am

Kategori: Party

Igårkväll blev det så att vi på klassiskt Helsingborgsmanér (haha, eh..) bestämde oss för att hoppa på en Scandlinesfärja för att tura lite fram och tillbaks över sundet..! Slog oss ner i baren, beställde äkta (jävligt viktigt att dom var äkta, vi fick en liten lektion i hur det ska se ut av bartendern) White Russians, lyssnade på lökig 80-talspop (tänk Cyndi Lauper) och glodde på en snubbe iklädd hängslen som dansade loss. 
 
Trots allt detta som färjan erbjöd så hoppade vi av i Helsingör efter ett par turer fram och tillbaka. Gick till stammisstället #1, Köpenhamnaren! Eller Köpenhavnarn? Eller hur fan stavas det? Haha, oh well, vi gick till en mysig pub iaf. Mest för att det ligger så nära centralen & att man får röka inne på puben. Mys! Spenderade någon timme där innan vi släpade oss tillbaks till färjan & tog oss över till Sverige & Helsingborg igen. Väl hemma blev det fyllekäk (falafel? u know it!) och sen begav sej alla i sällskapet till Rydebäck för att sova. En skön kväll, dock inte lika skön morgon dagen efter (huvudvärk? u know it!)..
 

Night will come and I will follow

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Material happiness

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Cdon.com har fri frakt denna veckan, har blivit en del inköp av både skivor & tröjor. Hämtade ut ett paket (av tre, ehehe) på posten idag:
 
Var även en sväng på väla och köpte ett par nya dojjor:
 
Är jävligt nöjd med mina inköp. Skorna har jag gått och klämt på ett par gånger innan, och idag så var dom på rea. 200 spänn = jävligt okej pris. Skivorna kostade bara 69:- styck & känns som måsten i skivsamlingen för mej. Tröjorna låg på normalpris (199 kronor), men man kan fan aldrig ha för många bandtröjor.

The beloved witch

Kategori: Pretty little thingies

 
 

Music from another dimension

Kategori: Music

Aerosmiths nya. Vad tycker ni..? Här är min favorit för tillfället!