queenobscene

SUPERTÄVLING

Kategori: Allmänt

Fotografering - Julia Forslund

Kategori: Modelling


Design: Julia Forslund
Make up: Tina Carlsson
Modeller: Jag - Emmy Sjöström & Tanja Kalwimbi Lantz-Hirvonen

 

Rock and roll over

Kategori: Clothes/shoes/outfits

W.A.S.P.

Kategori: Music

Idag lyssnar jag på ett gammalt favoritband som varit bortglömt allt för länge: W.A.S.P.! Jag hade glömt hur jävla hårt, snabbt och BRA det är.


Lyssnar just nu igenom första albumet (W.A.S.P.) och förundras på nytt över att alla låtarna är fantastiska. På riktigt. Så jääävla svårt att välja en favorit, men mitt hjärta klappar lite extra för "L.O.V.E. Machine", gick runt och vrålade (ingen överdrift) på den hela tiden & överallt under Sweden Rock 2010, tog mej längst fram när W.A.S.P. spelade och vrålade den högre än någonsin. Herrejävlar. Jag tycker även "Sleeping (In The Fire)" är underbar. Galet mycket känsla, får rysningar varje gång. Har ni någon/några favoriter? Bloggtips?

Kategori: Everyday life

Behöver bloggtips..! Läser ni några grymma bloggar..? Vilken kategori som helst, sålänge det är intressant. Tipsa tipsa tipsa..!

Kan tipsa er om min favorit, http://dani.metromode.se/. En blogg med otroligt blandat innehåll: ibland superytligt och ibland superdjupt. Skön blandning & cool kvinna, tycker jag.

Out ta get me

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Friday

Kategori: Everyday life

Nu vankas öl och trevligt sällskap. Ha en kick aaaaaaass fredag y'all..!

Queens of Noise

Kategori: Music

TRADERA

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Näthat

Kategori: Thoughts

Tittade på Uppdrags Granskning igår, det handlade om näthat. Blir så jävla förbannad. Förstår inte varför folk har fått för sej att dom kan häva ur sej precis vad som helst till vem som helst bara för att det sker på internet. Vad är skillnaden..? Varför är det mer accepterat att förolämpa och hota anda människor på nätet..? Och VARFÖR känner så många behovet av att hota/kränka andra på nätet?!? 

Folk, i synnerhet kvinnor verkar det som, blir DÖDSHOTADE varje dag. Vad är det för fel på vissa människor? Hur kan man sitta bakom sin datorskärm och känna behovet av att hota att ta en annan människa till livet på grund av att denne har en åsikt som inte stämmer ihop med ens egen? Vad vinner man på det? Vad är det för behovs som tillfredställs? Jag förstår inte.


Det verkar också vara populärt bland näthatarna att kalla folk som uttrycker sej på internet för ord som hora, bög, eller fitta. VARFÖR? En hora är per definition en kvinna som har sex mot betalning. En bög är en man som gillar andra män. En fitta är ett grovt ord för det kvinnliga könsorganet. Vad fan har detta att göra med t.ex. en bloggares inlägg om vad hon har valt att klä sej i idag? För det är ju verkligen om alla sorters inlägg som dessa ord slängs ut. En manlig politiker uttrycker sej i någon känsligare fråga, en näthatare håller inte med om dennes åsikt och slänger då ur sej att politikern är "en bögjävel". VA?!? 

Tror dom flesta av oss håller med om att det inte ska vara såhär. Jag förstår inte var detta hat kommer ifrån, och hur det kan ta den formen det gör. Vad fan händer?

Idre

Kategori: Everyday life

Underbara fjällvärld. ÅH!! Dagarna i Idre gick alldeles för snabbt, som vanligt. Ville tillbaka direkt när vi kommit hem. Efter att ha spenderat ett par dagar med att glida ner för backar så är skolan mindre lockande än någonsin.. Vi hade det grymt bra. Bra väder, bra åkunderlag, bra stämning. Lyckad minisemester med andra ord. 

Tycker att dom få bilderna jag kom ihåg att ta (typ alla är tagna från en lift, haha) blev bra..! Jag är nöjd iaf. Får nöja mej med att titta på bilderna tills det är dags att åka tillbaka nästa vinter igen.,.

Vardagsflykt

Kategori: Everyday life

Imorgon klockan 08.53 beger jag och min pojkvän oss iväg mot IDRE för att åka skidor/snowboard i ett par dagar. Ska bli så otroligt jävla jätteskönt att få komma IVÄG från skolan och diverse annat vardagstrams. Snö, skidor + en öl eller två på en mysig resaurang mitt i backen = ja tack. Ja tack som fan.


You talk about things that nobody cares You're wearing out things that nobody wears

Kategori: Clothes/shoes/outfits
These moments are takin' me to heaven, but they don't seem to take her anywhere at all

Kategori: Clothes/shoes/outfits