queenobscene

Plenilunio

Kategori: Everyday life

Fullmåne. Underbart. Har för övrigt en hemlighet som jag bara vill berätta för hela världen..! Eller nej, jag har faktiskt två hemligheter som jag vill berätta för hela världen. Blir omskakad och mer övertygad av det hela tiden & är så jävla säker på att jag äntligen har hittat helt rätt.
 

Mannequin

Kategori: Modelling

Idag var jag och jobbade som levande skyltdocka för Vero Moda på Väla tillsammans med en jättegullig tjej som heter Filippa. Mycket konstigt & roligt uppdrag, folks reaktioner är fan helt underbara. Vissa blir så jävla rädda när dom inser att man lever (haha), andra försöker få en att skratta genom att göra konstiga miner & vissa verkar inte fatta att även fast man står still och inte rör en min så hör man faktiskt allt dom säger.. Rätt roliga saker man får ta del av, haha. 

Jag klarade det bra för det mesta, har gjort ett liknande uppdrag innan. Man måste fästa blicken på någon fast punkt & sen förlora sej i tankar, haha. Vi fick stå i deras skyltfönster, alltså en liten "glasbur". En jävligt konstig upplevelse, som sagt, men det var riktigt skoj. Blev otroligt jobbigt efter ett par timmar (även om vi tog lite pauser då & då), så nu har jag så jävlarns ont i ryggen.. Att stå heeelt stilla är mer ansträngande än man tror. Gnäll gnäll! Hehe.
 
Som betalning fick vi välja kläder i butiken för vars 1000 kronor, not bad at all! Jag plockade med mej ett par röda byxor, en underbart mysig tröja & en skinnjacka. Thanks Vero Moda..!

Moon Magic.

Kategori: Pretty little thingies

Devils island

Kategori: Clothes/shoes/outfits
Spaced, without a trace

Kategori: Everyday life

Hej på er. Vad fint att det fortfarande är några som kikar in här, trots att jag inte har skrivit på ett tag!
 
Har hänt så jävla mycket i mitt liv nu på senaste. Har inte haft någon som helst motivation till att blogga. Mitt förhållande har tagit slut & tusen andra otroligt omvälvande saker har hänt nyligen, så jag har mina prioriteringar på annat håll. 

Well, well, lord oh my god, what do we got here?

Kategori: Everyday life

Var på Hamnkrogen och drack ett glas vin med en vän efter diverse musikalförberedelser & rep inför temakvällen som vi håller på med i skolan. Skulle sen blivit en liten utgång med några andra fina vänner, men peppen dog av någon anledning. Nu sitter jag här hemma, dricker te & lyssnar på Aerosmiths skiva "Get Your Wings". Inte fy skam det heller! Här under är mina två favoriter från plattan: 
 

Toxic motherfuckin' Vision

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Åh. Alltså. Jag orkar inte. Fy faaan vad man blir sugen på alla hennes grejer! Helvete vilket geni..!
 

Satan in high heels

Kategori: Pretty little thingies

Friday

Kategori: Party

Min fredag började på Sillen & Makrillen, som kan vara världens mysigaste ställe, med två glas vin. Efter det drog vi oss till vårt standardställe Metalbaren, men det var helt jävla dött. Tapaz blev det då istället, men där var helt fullproppat (folk stod tillochmed och köade utanför..) så vi gick in på Shakespeare & tog varsin tequilashot! Ay ay ay! Haha. 
 
Efter ett tag gick vi tillbaka till Tapaz igen för att kolla om man kanske kunde klämma sej in (jag menar, ölen kostar bara 25 spänn, då kan det vara värt att trängas lite) & det kunde man! Inne på Tapaz träffade jag gamla vänner som jag inte sett på 2-3 år! Helt sjukt. Så jävla roligt att träffas igen, allt kändes fortfarande som vanligt liksom. Gött gött gött.
 
Hängde med dom till Cardinal, för en av mina vänner hade gjort någon film till dom, så han + vänner fick komma in gratis. Vi lyckdes dock tappa bort folk på vägen dit, så det var bara jag och en till som gick in på Cardinal, haha. Väl inne kände jag mej så jävla felplacerad, hahah. Alltså, det var folk med backslick överallt som gav en skumma blickar & världens högsta ravemusik hahaha. Beställde en öl & gick ut på rökrutan (som man för övrigt var tvungen att köa för att komma ut till..) och satt där & snackade med en sjukt trevlig tjej! 
 
Tog bussen hem vid halv fyra & slängde mej i sängen så fort jag kom hem. Jävligt rolig kväll!