queenobscene

2012 - Januari

Kategori: Allmänt

Började januari månad med god mat & nyårsfest hemma hos Isa i Svalöv. Det blev jävligt problematiskt dagen efter, när vi skulle försöka ta oss hem därifrån.. Körde vilse och hamnade på en del konstiga ställen längs vägen haha, men det gjorde absolut ingenting (förutom för den som körde, blev nog rätt jobbigt att virra rundor i flera timmar i onödan, hahaha). Vi hade det trevligt som fan i alla fall & fick uppleva lite mer av den skånska landsbygden, eller något.
 
Något som kännetecknade januari var alla 1000000 gånger vi var på Cafe Viva eller Mezo och fikade. It was out of hand (jag skojar inte!!!). Jag var nog på ett av nämnda fik minst 6 gånger i veckan (utan överdrift!!!) och mina vänner var naturligtvis inte bättre. Vi trivdes som fan med att slänga ut typ 40 spänn för en kaffe nästan varje dag verkade det som, haha, herrejävlar. Men det är mysigt med varmt kaffe, filtar & värmelampor i kalla januari!!
 
Var modell på Helsingborgs Bröllopsmässa, och fick alltså ha diverse olika bröllopsklänningar på mej. Kändes sådär lagom askonstigt haha. Men det var riktigt roligt, härligt folk som jobbade med och runt mässan. Lärde känna några fina vänner på köpet och det var väldigt kul se sej själv i helvitt, haha.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: