queenobscene

THROWBACK

Kategori: Clothes/shoes/outfits

HAHA ÅH! Satt och funderade på vad jag skulle blogga om samtidigt som jag kollade igenom vad jag haft för gamla profilbilder på FB genom åren - och jag blir såklart tvungen att köra en Emmy Throwback..! Hahahaha, herrejävlar. Jag tycker aldrig att jag ändrar utseende/stil så mycket från år till år, men oh lordy - det gör jag visst..
 
Vi börjar på året 2008, jag gick i 8an på PeterSven-skolan och förstod inte varför folk kallade mej för fjortis - jag var ju så jävla sliiiiz ju(!!!).
Emmy, december 2008. Ja, jag tuperade mitt hår sådär varenda dag. Helt galet. Kommer ihåg att jag färgade mina toppar svarta för att folk skulle fatta att jag var sleaze. Ingen begrep det. Konstigt?! Hahaha.

Nästa bild är från året 2009, jag hade precis upptäckt att man kunde köpa blondspray för 79 spänn på Åhlens och använde den flitigt som fan. Denna kombination av (nästan) daglig blekning med fortsatt daglig tupering borde fått hela mitt hår att falla av, hjälp. Jag förstod fortfarande inte varför folk inte fattade att jag var hårdrockare och inte fjortis! Hmm.. ;)
 
En period 2010 ville jag ha extrem snelugg, så jag kammade helt enkelt håret över pannan & sprayade ner det med hårspray tills det stannade där jag ville. Just det, halsbanden jag har på bilden hade jag på mej hela tiden. Alltså med hela tiden så menar jag verkligen hela tiden - 24 timmar om dygnet. I duschen, när jag sov och vad jag än hade på mej i övrigt så var halsbanden på. Detta började jag med redan någon gång 2009 tror jag..
 
2011 hade halsbanden åkt av på grund av att jag blev helt jävla grön i nacken av att alltid ha dom på mej! Kommer ihåg att det kändes asjobbigt att ta av dom, hade ju haft dom ständigt i typ 2 år?! Herrejävlar. I övrigt var det stort, tuperat och sprayat (!!!) hår som gällde. Ju mer hårspray jag luktade desto bättre.
 
2012 hade jag och framförallt mitt hår tröttnat på denna ständiga tupering, sprayande och blekning så jag slutade med det (iaf till vardags.. stort, puffigt hår förekom ibland på fest). Dels för att det slet som satan på håret och dels för att det tog sån jävla tid. Jag överdriver inte när jag säger att jag lätt kunde spendera 2 timmar på att få håret tillräckligt stort.. 
 
2013 och här är jag. Inte lika mycker hårdrock när det gäller kläderna (beror mest på att det är höst och då vill jag typ alltid bara bära helsvart av någon anledning) men det sitter fortfarande i själ & hjärta. Har superblekt håret och tuperar det aldrig så stort som förr, av diverse anledningar hahaha.. Tycker det är en helt sjuk skillnad på bilden från 2013 och 2012, jag ser betydligt mycket äldre och svårare ut nu - HAHA. Nåja. Jag gillar fortfarande hårdrock, bandtröjor och långt hår! ;)
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: