queenobscene

I'm baa-aaack..!

Kategori: Music

Tillbaka från Skogsröjet och herrejävlar vad najs det var..! På dom två festivaldagarna hann vi med att se Shotgun, Kreator, Lita Ford, Helloween, Year of The Goat, Sister Sin, Faster Pussycat, Lizzy Borden och Twisted Sister. Hell fucking yes. Uppdaterar bättre en annan dag när jag fått fler bilder :) 
 
 

Kiviks marknad

Kategori: Everyday life

Var och besökte Kiviks marknad med min pappa och hans flickvän (kallar man det fortfarande flickvän när man är 60+?) häromdagen. En bra dag för marknad, lagom varmt och blåsigt. Där var helt stört mycket folk.

Hittade en drake..!! Fick sitta på hans fot, claws n' all. Yepp.

Vi gjorde det obligatoriska besöket på William Arnes motorcirkus, lika fett varje gång. Dom kör, som ni ser, uppe på väggarna! Hade så gärna velat prova, verkar så kul och ser så ballt ut.
 
Drack iskall öl på en kulle och blickade ut över vattnet. Gött.
 
Efter marknaden körde vi en kvart och kom till Kivik Art Centre, stora konstinstallationer utomhus.

Grym utsikt över hela Kivik och allt vad det heter som ligger runt omkring, hehe.
 
En skulptur som man fick gå upp i, på egen risk. Man gick in i bygget & upp för en lång trappa (där det var kolsvart) för att komma upp på toppen som var 18 meter över marken. Rätt obehagligt att gå i mörkret, man såg verkligen ingenting.

På väg ner från toppen, strax efter blev det mörkt och läskigt. Haha.

Stairway to heaven. En trappa som är 32 meter lång och pekar rakt upp mot himlen.

Jag & pappa. Dom hade satt plexiglas så att man inte skulle klättra upp och trilla ner i stupet som var precis bakom trappan, haha. Undrar hur långt man hade vågat gå om där inte var plexiglas i vägen..?
 
 

Skog & sjö

Kategori: Everyday life

Jag och pappa var vid Grundsjön som ligger mitt i den stora skogen på Ryssberget i blekinge i söndags. Fin liten sjö och otroligt fin skog. Jag älskar skog, jag älskar vatten, jag älskar naturen. Vi gick runt sjön och pratade med några olika familjer som stod och fiskade från dom små bryggorna som finns runt om allt, men dom hade inte fått mycket napp. Såg väldigt mysigt ut att sitta där och fiska i alla fall.

 

Festivalsaknad

Kategori: Music

HERREJÄVLAR VAD JAG SAKNAR SWEDEN ROCK. Festival överhuvudtaget, vill vill vill NUUUUU. Dom lyckliga dagarna fyllda med kick-ass musik, fest som fa-aan och sköna människor överallt är fan det bästa som finns.


Madde, jag och Ellinor. Världens bästa trio? Antagligen. Älskar sista bilden, Ellinor ba vägrar göra vår jävla vinnarpose, haha. 

..& på tal om festival så köpte jag biljetter till SKOGSRÖJET igår..!!!!!!!! Hell to the yes. Det blir röj i Rejmyreskogen i år igen..! Ska ni dit..? Twisted Sister, Kreator, Lita Ford, Faster Pussycat (äntligen, hoppas dom kommer denna gången), Shotgun, Witchcraft, Sister Sin & Year of the Goat liksom. Bara att åka..!

 

Åka båt

Kategori: Everyday life

Lever sommarstugelivet under förmiddagarna dessa dagar när jag inte börjar jobba förrän fyra..! I lördags la jag och pappa i båten & tog en sväng. Så jävla najs.

 
 
 
 
 

Summoning the pigs @ Fredriksdal

Kategori: Everyday life

Hahahaa, låter som att jag varit på en Black Metalspelning elle' nå' om man bara läser rubriken, men så är inte fallet. Förra veckan var jag och min vän Ellinor på ett ställe i Helsingborg som heter Fredriksdal, där har dom en massa tuffa djur och annat mysigt.

Ett tufft gammalt apotek!

Vi fick prova på att dreja, fett tufft. Jag var jättedålig på det, man var tvungen att vara så jävla försiktigt, det gick inte gahaha. Men det blev iaf en liten skål typ! Min är den till höger på bilden :)

Hittade mitt drömhus! Åh. Åsgård hette det.

Konstaterade att jag kommer behöva renovera om lite, det verkar varit byggt för någon typ av småfolk, hahaha. Var folk så jävla korta bara för 100 år sen..?
Mmm. Tuff & fin låda i mitt hus.
 
En ponny..!
 
Fina Ellinor & en tuff damm.
 
En küssa. Superfin. Den hade asfet tunga.
 
Fina Ellinor & ett får. Ellifår. Ehehe.

EN RAM! YESSSS.
 
HÄR ÄR EN VIDEO på dom svintjocka (ehehe) grisarna. Asnajs.
 

Iron Maiden's gonna get ya..!

Kategori: Music

Yes ma'am, they did. Som ni nog förstod av mitt förra, ganska fåordiga inlägg (haha) så var jag & 3 vänner och såg Maiden i onsdags. Blev därmed av med min Iron Maiden-oskuld och herrejävlar vad bra det var.

Vi stog jävligt långt bak, kom in sent på arenan pga en vän som var sen.. Men vi hörde allt perfekt och det är ju det som är det viktigaste..! 
 
Dom öppnade med underbara Moonchild och följde därefter upp med en Maidenfavorit of mine: "Can I Play With Madness". Fuck yesss!!! Ljudet var lite knas i början (mycket bastrumma och lite mindre allt annat) men det löstes snabbt. Resten av spelningen innehöll så jävla mycket energi och kick ass låtar, t.ex. favoriter som "The Prisoner", "Two Minutes To Midnight", "Afraid To Shoot Strangers", "The Trooper", "Wasted Years" och min #1 Maidenlåt: "Iron Maiden".
 
Såhär lyckliga var vi. Stog och galopperade (hahaha) och sjöng (skrek?!).
 
Som encore körde dom "Aces High" (som för övrigt är låten som fick mej att börja lyssna på Maiden när jag var typ 13), "The Evil That Men Do" och till sist min #2 Maidenfavorit "Running Free". Hell to the fucking yes vilken bra jävla spelning. Tack Iron Maiden..!!
 

Iron Maiden

Kategori: Clothes/shoes/outfits

With hell in my eyes

Kategori: Clothes/shoes/outfits

 

Metallica

Kategori: Music

 
Fick frågan om jag lyssnar något på Metallica. Jadå, både "Kill 'Em All" och "Ride the Lightning" lyssnar jag på ofta och gillar det som fa-aan. Resten är rätt tråkigt, tycker jag. Finns enstaka bra låtar på några av deras andra plattor, till exempel "Blackened" från "...And Justice For All" och "Battery" från "Master of Puppets".
 
Mina Metallicafavoriter:
 
 

Elsa Hosk

Kategori: Pretty little thingies









Megadeth has Megadied.

Kategori: Music

Alltså. Super Collider. Har dragit mej så jävla länge från att skriva om skivan, blev så besviken. 
 
Såhär kände jag efter första genomlyssningen. 2 genomlyssningar senare gillar jag det ännu mindre. Fyfan, inte en enda låt jag vill lägga till i en spellista och lyssna på igen.. Vad tycker ni? Tycker ni det finns någon låt som är värd att lyssna på igen..?

Det kom ju en video till titelspåret "Super Collider" också. Bestämde mej för att jag fick stå ut med att höra den fruktansvärda (Nickelbackish) låten och glo på videon. Här är den:

 
Om ni inte orkar se videon så kan jag sammanfatta: 
1.En nördig kille fuckar upp något i ett labb på en skola, en halvnördig tjej ler och hjälper honom.
2. Nördkillen + halvnördtjejen har byggt en liten raket som dom ska avfyra tillsammans utanför skolan.
3. Dave Mustaine dyker upp och är tydligen halvnördtjejens supergrympy dad! Han kommer dit och ser dom två sitta tillsammans, han blir skitsur, sparkar sönder den lilla raketen och drar med sej sin dotter därifrån och kastar in henne i bilen, nördkillen springer efter och ser ledsen ut när dom kör iväg.
4. Helt plötsligt är det 10 år senare och det är 10 year reunion för "Elysian Fields High School".
5. Nördkillen kommer dit och ställer sej nervöst vid ett par skåp.
6. Halvnördtjejen har blivit SUPERBABE och dyker upp i tight, kort röd klänning.
7. Nördkillen och numera SUPERBABEtjejen springer ut på skolans fotbollsplan där dom avfyrar en större raket än den lilla som Mustaine sparkat sönder och kysser varandra.
SLUT.

Inte speciellt bra story eller vad tycks? Tittade ni på den..? Min sammanfattning kanske räckte, haha.

Nä, Super Collider och vad jag väljer att kalla Nya Megadeth är, enligt moi, skit. Som plåster på såren för er (mest för mej kanske, ehe) så slänger jag upp ett par bilder på Dave när han var ung, smokin' hot och ett musikaliskt jävla geni.

 
 

Guyz

Kategori: Music

Hittade denna bilden på en random Facebooksida & tyckte den var fet. 
 
Tommy Lee, Ronnie Wood, Keith Richards och Nikki Sixx. Fyra idoler i en & samma bild, yowza..! Keiths min är inte att leka med heller, haha.

Sunny day

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Idag skiner solen & det är supervarmt. Jag är på restaurangen och jobbar mellan 16-22! Hoppas på mycket att göra idag..! Puss och kram
 
 

Bandtshirts

Kategori: Clothes/shoes/outfits

Hämtade ut ett paket från CDON häromdagen, i paketet fanns 3 skitsnygga tröjor jag beställt.

Saxon, Guns (hela loggan är silvrig, sååå snyggt) & Def Leppard!

Hardcore Superstar

Kategori: Music

Längesen jag lyssnade på Hardcore Superstar, blev sugen på att lyssna efter att ha läst en grym liverecension av Una aka http://rockyroute.blogg.se/ om bandets spelning igår på Sofiero. Hardcore Superstar är ett band som jag tyckt om jävligt länge. När jag var runt 17 så lyssnade jag nästan BARA på HCSS i typ ett halvår.. Helt galet.
 
Tänkte dela med mej av mina 3 favoritskivor med bandet och mina favoritlåtar från respektive skiva..!

Hardcore Superstar 2005



 
Dreamin' In A Casket - 2007





Beg For It - 2009



Vill också ta tillfället i akt och prata om dom nyaste skivorna, "Split your lip" och "C'mon Take On Me". Faa-an vilken skit..! Ärligt talat. Det är så töntigt, jag orkade inte ens lyssna på hela senaste plattan. Känns som målgruppen är 11-12åringar, högst. Vad tycker ni..? Gillar ni deras nya mer popiga sound och lättsmälta texter..?

Sweden Rock Festival 2013 - Lördag 8/7

Kategori: Party

Lördagen började segt, var tvungna att tvinga oss upp ur sängen klockan halv tolv och alla var trötta och slitna. Men vi klarade det, haha. Kastade i oss lite mat & en öl (och blev därmed på bättre humör hehe) och vandrade mot festivalområdet för att se Satan!
 
Hälften av spelningen bestod av låtar från "Court in the Act" och hälften var från nya plattan "Life Sentence". Hade tyvärr inte hunnit lyssna på den nya skivan innan spelningen, men uppskattade att få höra dom nya låtarna live..!
 
Nästa band vi skulle se var mina mysfavoriter - The Quireboys - som skulle spela ett aukustiskt set på Festival Stage. Dom körde såklart Devil of a Man, Mona Lisa Smiled, Roses and Rings, Misled och min Quireboysfavorit - I don't love you anymore. Spikes hesa & rassliga röst är helt jääävla underbar. Wowza.
The Quireboys.
 
Träffade även på min nyfunna holländska vän i Quireboys-publiken! Han hade ett halsband med ett liiiitet munspel på, fett som fan.
 
Efter aukustiskt mys var det dags för något hårdare - KREATOR. Åh vad jag längtat. Mina vänner delade dock inte min åsikt om dom fantastiska tyskarna så jag fick gå och titta på spelningen själv. Men det var ingen fara, träffade på både nya och gamla vänner i publiken. OCH hade Kreator framför mej på scenen. Herrejävlar.

Kreator!

Dom öppnade med "Phantom Anticrist" från plattan med samma namn och hela publiken exploderade tillsammas med bandet. Fy fan vilken energi som infann sej. Resten av spelningen fortsatte i typisk Kreator-anda: snabbt och hårt. Herrejävlar vad bra det var. Dom valde att tillägna "Enemy of God" till nyligen bortgångna Jeff Hanneman. En fin gest som många av oss i publiken uppskattade.

Fick höra alla mina favoriter (hell yes): Death to the World, Pleasure to Kill, Phobia, United in Hate och som grymt avslut "Flag of Hate". Med andra ord var jag djävulskt nöjd.  
 
Sen var det helt plötsligt dags för kvällens och festivalens allra sista band - Rush

Vi ställde oss så mycket i mitten som möjligt för att få så bra ljud som möjligt. Och det fick vi. Fan vad det lät bra och balanserat där vi stod! Fantastiska Rush. Åhåhå.The Big Money och Limelight spelades tidigt, alltihop ackompanjerat av bilder och filmer på skärmarna. Det kändes som att man var och såg en film på utomhusbio med gryyymt soundtrack..!

Far Cry lät svinbra och "The Garden" från nyaste skivan "Clockwork Angels" fängslade verkligen mej. Höjdpunkten av konserter var ändå att dom spelade delar av 2112..!!! Part I: Overture, Part II: The Temples of Syrinx och Part VII: Grand Finale. Höll på att smälla av. Trodde aldrig att jag skulle få höra den live, men jovisst, där var i alla fall delar av låten och det lät precis som det ska. Wow. Grymt bra avslut på en fantastisk festival..!
 
Naturligtvis fortsatte festen på campingen efter att alla spelningar var slut. En kväll full (!!!) av bag-in-boxmojito, öl, mer eller mindre vänskapliga slagsmål och dräggande - som det ska var på festival med andra ord.
 
Tack alla medverkande för en kick-ass festival. Sweden Rock - vi ses nästa år igen..!
 
 
 

Beware the shewolf and her bite

Kategori: Clothes/shoes/outfits