queenobscene

...

Kategori: Everyday life

I onsdags började skolan. Kändes jävligt trist (eftersom att sommarlov är ju så otroligt gött, och det är inte så otroligt roligt att gå upp före gryningen..) men också roligt (eftersom att Mega är en underbar skola & har fina vänner i klassen som jag inte träffat på hela sommaren). Mixed emotions helt enkelt..! Verkar ha fått ett riktigt skönt schema iaf, så det kommer nog gå bra, haha. Sjukt många stora projekt nu i trean, projektarbete, musikal, rockskola..........
 
Efter skolan tyckte jag & Madde att vi var värda vars en öl, så vi stack till Hampan! En öl följdes av ett glas vin, och ett till, och ett till... Stack till Tapaz för tequila & öl, hahaha, sen till Helsing för ett sista glas vin. Vår "åh-vad-duktiga-vi-är-som-kom-i-tid-till-skolan-och-överlevde-första-dagen"-öl blev till en helkväll & I regret nothing..!! Hahahaha, underbart.
 
Idag efter vi slutat hängde jag med Kalle & David på Mezo och diskuterade långt hår, musik & Procivitaselever. En givande eftermiddag med andra ord :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: