queenobscene

Lita Ford - Living Like a Runaway

Kategori: Music

 
Satte mej och lyssnade igenom Lita Fords nyaste skiva "Living Like a Runaway". Blev inte allt för imponerad. Såhär i efterhand är det nog inte en enda låt jag vill lyssna på igen, tyvärr.. Tycker Lita är en otroligt cool kvinna, men ingen av låtarna tilltalade mej.
 
I den tredje låten "The Mask" låter det som att stämmorna i bakgrunden & även Litas lead vocals har fått en riktigt konstig & överdriven autotuneinställning.. Vet inte om det är mina öron som luras, eller om det är meningen att det ska låta så, eller om det inte är autotune at all, men jag tycker det låter hemskt fake.
 
Titelspåret på skivan, "Living Like a Runaway", låter väldigt country & "drömlik" haha. Lite för radiovänligt. Låter också som konstig autotune på vissa få ställen? Hjälp! Haha.
 
Väntade med spänning på att få höra sista låten "A Song to Slit Your Wrists By", då Nikki Sixx har varit med och skrivit den. Jävlar vad industrial! Inte min grej. Där liggen en synth som påminner så jävla mycket om någon slinga i en Marilyn Mansonlåt.
 
Nä, det var inget för mej helt enkelt! Drar igång "Cherry Bomb" med The Runaways & njuter av unga Lita istället!

Kommentarer

  • rebecca säger:

    sv: tack :) hiihi japp, billigt va?

    hoppas du kikar in igen <3

    2012-06-20 | 02:41:26
    Bloggadress: http://fashionminded.se

Kommentera inlägget här: