queenobscene

22/8 and waaay back

Kategori: Everyday life

Idag klev jag upp tidigt (klockan 10 ringde alarmet (gick visserligen inte upp ur sängen förrän 11 men ändå)) för att vara mej, kastade mej in i duschen, sprang till hållplatsen och hoppade på bussen till Helsingborg för att möta upp en vän som heter Bella. Vi var bästa vänner i hur många år som helst, men har inte häng nu under gymnasietiden så vi kände att det var dags igen. Det skönaste är ändå att när man träffar en så bra vän efter hur lång tid som helst så känns allt precis som vanligt. Som att man har umgåtts varje dag. 

Kör en "throwback thursday" och slänger upp lite gamla bilder på mej & Bella. Den äldsta är nog från 2007-2008 & den "nyaste" är från 2010.. Bjuder på detta, whether you want it or not, hehe.

 
Bilden med KISS-smink är från vårt spexfoto i nian. Tvingade Bella och två andra tjejer att vara dom resterande medlemmarna i KISS för att jag ville vara Gene. Gick på vår fancy avslutningsmiddag i det sminket också, haha. Glömmer aldrig dom snobbiga rektorernas miner alltså..

Kommentarer


Kommentera inlägget här: