queenobscene

Midnight Ramblers

Kategori: Party

Fredagen började med att vi inhandlade alkohol inför Sweden Rock (äntligen haha). Påväg hem till mej sen för att lämna av all the goodies så blev vi fångade mitt i ett djävulskt ösregn. Mysigt, men jobbigt när man bär på ett flak öl som går sönder om det blir blött, haha. Vi sprang genom regnet och tog oss upp till min lägenhet och dumpade sakerna, flaket gick inte sönder förrän jag ställde ner det på mitt golv, som tur var..! Akta ölen liksom.

Efter det hoppade vi på bussen ner i stan igen och begav oss bort till söder och Sams bar för att spela Black Jack! Ellinor håller på att utbilda sej till Black Jack-dealer och får därför låna deras bord för att öva, något vi inte alls är ledsna för..! Haha. Jag hade aldrig spelat innan, men efter ett tag gick det faktiskt riktigt jävla bra. Beginners luck..? Natural talent..? Vem vem, hahaha. Riktigt kul i alla fall..!
 
Jesper, Ellinor och Madde.

Efter att ha spelat i lite mer än en timme stack Jesper + Madde hem och jag och Ellinor begav oss hem till henne för att laga mat. Vi svängde förbi hemma hos mej och hämtade en vinflaska och ett par öl + en Stonesdokumentär..!

Åkte hem till henne och kände oss som ett lesbiskt par som lagade god mat och drack rödvin. Fina grejer. Käkade, snackade skit och drack. Satte oss och kollade på Stonesdokumentären och drack ännu mer och rökte stup i kvarten, eftersom att Keith ständigt sitter med en cigarett i dokumentären och man blir så jävla sugen haha. 

Vi blev inspirerade av Bobby Keys' härliga Texasdialekt och underbara saxofonspelande, så Ellinor drog fram sin brors gamla sax som hon hade fått, och vi försökte spela lite på den. Klockan halv tolv. I en hyreslägenhet. Grymma grannar..!! Hahaha.


Inte jättelätt att få ihop alla jävla delar när man börjar fyllna till, hahaha. Men till slut så gick det..!

Det lät inte speciellt vackert (inte ett dugg vackert faktiskt) men jag lyckades få ljud i den i alla fall..! 

Min fina Ellinor..! <3

Efter saxofonspelandet fick vi för oss att det var dags att dra till Danmark. Varför..? Varför inte, hahaha. Så jävla trötta på alla ställen i Helsingborg, och det tar ju faktiskt bara 20 minuter att ta sej över till Helsingör. Så lite över klockan 12 vi begav oss ner mot centralen. Vi missade såklart en båt med typ 2 min. Nåja, vi delade på en öl och rökte ett par cigaretter och inväntade nästa båt som gick klockan ett.

Kom fram till Danmark, fick för oss att vi skulle gå på strippklubb. Letade upp strippklubben och beundrade en 6 miljoners Lamborghini som stod parkerad utanför. Snackade lite med vakten för stället, men bestämde oss för att vi inte ville gå in. Det var en sån idé som låter kul i huvet, men som man inser inte alls är speciellt rolig. Vi bestämde oss för att vandra runt på Helsingörs gator ett tag och se oss omkring lite bortom dom vanliga barerna.

Hittade en skitfet kyrkogård, men den var stängd och låst med tjocka kedjor. Vi tittade in över en grind och så helt plötsligt dyker det upp en full dansk, inne på kyrkogården. Fan vad rädda vi blev, han bara dök upp ur mörkret haha. Det var fett. Vi gick runt murarna och hittade en grind som stod öppen, jag ville gå in men Ellinor tog sitt förnuft till fånga och släpade med mej bort därifrån hahaha.

Vandrade runt på gatorna, pratade om livet och klappade massor med danska katter. Alla var tjocka & assöta.

Tappade bort oss lite smått, men löste det lika snabbt och hittade tillbaka till centralen. Fick springa för att hinna med sista båten klockan 03.00. Hemma i Helsingborg 03.25 typ och hoppade på bussen hem. 

Lagom sliten tjej påväg hem på ödsliga gator i morgonljuset. En bra dag/kväll/natt..!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: