queenobscene

Prag del 1

Kategori: Party

Här kommer massor av bilder från Pragresan..! Ska försöka få fler av vänner, har inte haft min kamera med mej hela tiden så vissa händelser finns inte på mina bilder. 
 
Rökning förbjudet på hotellrummet + rum på 5:e våningen resulterade i att folk satte sej på taket och rökte en cigarett. Här är Hampus, Mårten och Agnes, bara någon timme efter att vi anlänt och checkat in. Supersoligt & varmt första Pragdagen..!

Gick ut och satte oss på en liten pub efter att ha druckit lite öl på hotellet. Här är Madde, som köpte Rekorderlig cider, hahaha ;D
 
David med en stor öl (kostade typ 27 Koruna, alltså ca 10 spänn (!!!)) + Hampus och någon jättegod, fin rom.
 
David, Davids jävla Snajdarponcho, Davids kaninfejs och en Piña Colada. 
 
Jag och min älskling på ett jättebra ställe. God mat & süüüpergoda drinkar, najs.
 
William, Williams tunga och en Cuba Libre!
 
Madde beställde en "Sex on the beach" och gjorde servitören generad. Score.
 
"Stå där och se glada ut nu..!" "Eller visst. Skitsura funkar lika bra". Hampus (+ hans snabba brillor), William, Kalle och David på stadsvandring, andra Pragdagen.
 
Isa och Karlsbron. Någon konstaterade att man inte kunde ta bilder på bara en sevärdhet, någon man känner måste också vara med på bilden, annars är den helt onödig! Et voilà - skitsnygg bild. Hahaha :)
 
Isa och vår fantastiska lärare Johan som har allt och kan allt om allt. På riktigt.
 
Mårten och Alfred.
 
Hampus, en fin tändsticksask och en cigarett. Alla har rökt så sjukt mycket i Prag, även dom som inte alls röker i vanliga fall. Cigaretterna var sjukt billiga och man fick röka överallt - hela tiden så alltså gjorde vi det, haha.
 
Vi var inne i en fin kyrka mitt i centrum. Helt plötsligt samlades hela klassen och sjöng en klassisk låt som heter "Lacrimosa". Skitkul, blev jättesnygg klang inne i kyrkan! 
Här är det inspelat på en mobiltelefon, men ni fattar grejen! Najs.
 
William, Kalle och Duckface David. Mat på någon liten Tjeckisk pub. Jag åt friterad ost, eftersom att det var det enda vegetariska på menyn, det var flottigt som faaan, men gott. Ehehe.
 
En tuff katedral. Efter att ha tittat på denna gick vi in i en jävligt skum Absinthshop, båda som jobbade där inne stod och rökte hasch, det var helt molnigt i butiken, hahaha.
 
William råkade titta in i en sidogata och såg en tuff skylt. Vi gick dit och det var världens skönaste ställe! En medeltidsrestaurang..!!! När man gick in genom dörren så såg man inget alls i ca 3 sekunder, det var så mörkt där inne eftersom att dom endast hade levande ljus som belysning. Det var som att gå in i en liten grotta. Här trivdes vi alla som fan, speciellt min viking till pojkvän :) <3
 
Varm mjöd fanns på menyn..! 90 Koruna (ca 30 spänn!) och så serverades den i ett fint lerkrus. God var den också. Lycka..!
 
Tredje Pragdagen: Hampus köpte en mus. En jävla mus. Hahahahaha, han hade varit på ett köpcentrum, gått in i en djuraffär, hittat möss (som egentligen skulle bli foder till fåglar och möss) som bara kostade 20 Korunas (typ 5 kronor..) och självklart köpt sej en. Conny döpte vi honom till. Vi byggde labyriter av kassettband och ölflaskor till honom och lät honom springa och försöka hitta ut. Han klarade det varje gång..! Mycket smart mus. Vi hade honom och lekte med honom i en dag, sen släppte vi ut honom i en stor park under ett träd med lite mat och vatten. Bättre chans att överleva där än i djuraffären..! Hampus vågade inte försöka ta med honom hem till Sverige med tanke på att risken att bli stoppad av tyska tullen skulle vara rätt stor, och dom hade nog inte velat släppa igenom en tjeckisk mus, hahaha.
 
Sista dagen var vi på den botaniska trädgården med vår lärare Johan som guide, eftersom att han kan allt om allt. Speciellt växter. Det här ovan på bilden är något tufft förhistoriskt träd som det tydligen bara finns ca 400 stycken kvar av som växer fritt på ett hemligt ställe i Australien. Om man ville åka dit fick man betala mycket och åka helikopter med bindel för ögonen för att komma dit..!
 
En bild från den japanska trädgården.
 
Johan och Niklas gick verkligen in för att få en bra bild på ett Bonsaiträd. 
 
Där fanns ett skitstort "växthus" med en regnskog inuti..! Svinvarmt, fuktigt och tuffa växter. Och tuffa fjärilar..!
 
Bläckfisksväxt. Typ. 
 
Fina vattenfall.
 
Dom underbara lärarna Sara och Johan i regnskogen.
 
En tuff köttätande liten parvel, hahaha.
 
Sista kvällen var vi på en asgrym hårdrockspub i innerstan som heter Hells Bells. Skön stämning, snyggt inrett och SVINBILLIG OCH GOD ÖL. Kalle och jag trivdes och dök typ ner i glasen, som ni ser. Så kan det gå, ehehe.  En sjukt trevlig kväll blev det och ett perfekt avslut på veckan..! Prag, vi ses snart igen.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: